پیام سپاهان

آخرين مطالب

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران معاونت امور زنان و خانواده

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد

مراسم هفته ملی سلامت بانوان با حضور خانم دکتر خزعلی، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ نشستی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اساتید و متخصصان این حوزه در روز 25 مهر، برگزار شد. این نشست با هدف ارائه و آغاز برنامه هفته ملی سلامت به همت دانشگاه شهید بهشتی و اشتراک برنامه‌هایی با معاونت امور زنان و خانواده، تهیه و تدارک دیده شد، و در پایان مراسم از مدافعان سلامت و کادر درمان تجلیل و تقدیر به عمل آمد.
خانم دکتر خزعلی در ابتدا، با تاکید بر اهمیت سلامت بانوان، عنوان کرد: سلامت بانوان را باید در ابعاد مختلف مورد توجه قرار داد و لوایح و برنامه هایی را بایددر بخش قانون گذاری پیش بگیریم تا بتوانیم زمینه سلامت زنان را افزایش و گسترش دهیم. از این رو؛ باید برنامه ویژه‌ای برای سلامت روان بانوان نیز داشته باشیم، چراکه تاثیرگذاری آن بر جسم، خانواده، فرزندان یک خانواده مشهود است.
وی ادامه داد: زندگی زنان سرپرست خانوار بسیار حائز اهمیت است. حتی اگر بانوانی، سرپرست خانواده نباشند، محور اصلی تغذیه سالم و زندگی پاک یک خانواده به شمار می‌روند و باید به سلامت آن‌ها که موجب ارتقاء سلامت در همه زمینه‌های مختلف می‌شود، توجه ویژه داشت.
خانم دکتر خزعلی ادامه داد: در مراسم زنان روستایی نیز آمار هایی ارائه شد، که نشان می دهد هر جایی که زنان روستایی بیشتر به کار گرفته شدند، 20 درصد بازدهی بیشتر شده است. به هر حال؛ توجه به سلامت زنان روستایی، باعث ماندگاری روستاها، عدم مهاجرت به شهرها و شکوفایی تولید است و این را باید قدر بدانیم. همچنین تامین بیمه سلامت و بهداشت بانوان در بسیاری از روستاها از 5 درصد در سال 57 به 97 درصد رسیده است، اما هنوز هم کفایت نمی‌کند و باید زنان روستایی ، عشایر و همه بانوان را تحت پوشش انواع بیمه قرار بدهیم.
معاون رییس جمهور گفت: در سفرهای استانی لزوم توجه افزون و رسیدگی به زنان عشایر مشهود بود. چراکه با شرایط خاص و سخت زندگی‌شان، زمینه سلامت برای آن‌ها آنگونه که شایسته است فراهم نیست و این مسئله نیاز به راهکار اساسی دارد.
خانم خزعلی با بیان اینکه کرونا مسئله جدی این روزها است، افزود: امروز به سلامت بانوان و بهداشت روانی نامگذاری شده و باید توجه داشت که بانوان به لحاظ روحی و روانی آسیب‌پذیرتر هستند و باید مورد توجه ویژه قرار گیرند. چراکه طبق تحقیقات در دوران کرونا آسیب‌هایی نظیر؛ بی‌اشتهایی، استرس و افسردگی در مردان 10 درصد و در زنان 27 درصد بوده است. همچنین در افراد زیر 50 سال نیز آسیب های روانی در مردان به بالای 40 درصد اما در زنان به بالای 60 درصد می‌رسد. این نکات نشان می‌دهد که آسیب ها بیشتر به سمت بانوان متمایل شده و باید راهکارهای مناسبی از جانب حاکمیت و مراکز متولی سلامت، برای آن‌ها تدارک دیده شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: درست است که آمار مرگ و میر در مردان بیشتر از زنان است. اما آسیب همین اتفاق هم، به زندگی خانواده و زنان وارد می‌شود. چرا که زنان سرپرست خانوار بیشتر می شوند، در حالیکه می‌توان با بسیاری از مرگ و میرها، با تغذیه سالم و تغییر در سبک زندگی مقابله کرد.
در پایان مراسم، خانم دکتر خزعلی به همیاری و کمک افراد متخصص و کاردان در این زمینه ابراز امیدواری کرد و گفت: باید برای سلامت بانوان به لحاظ روحی،جسمی و اجتماعی، برنامه هایی را به صورت اجرایی و عملیاتی داشته باشیم و در این مسیر از نظرات و ارایه راهکار توسط نخبگان و صاحب نظران استقبال می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/326905/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نائین مقصد کلوپ ملی و بین‌المللی کمپینگ و کاروانینگ ایران

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده امروز سه‌شنبه 12 فروردین

اصفهان گرم‌تر می‌شود

بهره‌مندی 26 هزار نفر از خدمات هلال احمر کاشان

پیش بینی آب و هوای اصفهان فردا چهارشنبه 13 فروردین 1404

ممنوعیت گذاشتن سبزه روی خودرو در روز طبیعت

ساعت کاری ادارات بعد از عیدنوروز / ساعات کاری ادارات از 16 فروردین 1404

پروانه قلم به آسمان پر کشید؛ مراسم خداحافظی با خبرنگار ایسنا

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

تبلت و ساعت هوشمند بالارده ویوو به‌زودی معرفی می‌شوند

اعتراضات پس از دستگیری رقیب اردوغان شعله‌ور شد

ساعت کاری ادارات به روال عادی بازگشت

کشف یک فقره برداشت اینترنتی غیرمجاز توسط پلیس فتا در اردستان

35 سارق و مالخر در اصفهان دستگیر شدند

استقبال 59 هزار نفر از ابرسازه‌های تفریحی اصفهان طی 3 روز

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

پرچمدار جمع‌وجور وان‌پلاس 13T با باتری پرظرفیت ماه آوریل رونمایی می‌شود

هوش مصنوعی گوگل در حل تکالیف درسی به کمک دانش‌آموزان می‌آید

ماهواره‌های استارلینک در فضا بیشتر شد

اپل قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به هدست ویژن پرو اضافه می‌کند

نظم جدید جهانی در راه است

دانش‌آموزان کاشانی در المپیک جهانی مسابقه می‌دهند

استقبال بی‌نظیر مسافران نوروزی از جشن‌های شبانه باغ فدک

قیمت گوشت مرغ تابع عرضه و تقاضا است

برنامه پالایشگاه اصفهان برای جلوگیری از واردات سوخت

نماز عید فطر روزه‌داران تبریزی

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

ال‌جی از نسخه جدید لپ‌تاپ «گرم 15» با تراشه کراکن پوینت AMD رونمایی کرد

زلزله سیاسی در فرانسه

قیمت سکه از 102 میلیون تومان عبور کرد

قیمت دلار، یورو و دیگر ارزها امروز سه شنبه 12 فروردین ماه 1404

اصفهان پایگاه مهم استعدادیابی بسکتبال کشور + فیلم

فعالیت 32 گروه و گشت مراقبت از اراضی ملی در استان اصفهان + فیلم

نقش RHU پالایشگاه اصفهان برای جلوگیری از واردات سوخت

برنامه سینماهای اصفهان، امروز سه‌شنبه 12 فروردین + ساعت‌ اکران دایناسور

بازی‌واره گنجه راه‌حلی برای مدیریت ترافیک شهر اصفهان است

چاله های مرگبار در آزادراه قم-اصفهان؛ چرا کسی پاسخگو نیست؟

بیش از 6 میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری اصفهان بازدید کردند

طبیعت‌گردی کاشان با طعم تخریب/برای حفظ طبیعت چه کنیم؟

«زن گفت، مرد گفت»؛ نگاهی به روابط آدم‌های زیر یک سقف

امن‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان کدامند؟

انهدام باند سرقت مغازه‌های شهر اصفهان

آمادگی کامل شهر باغ بادران برای پذیرایی از گردشگران روز طبیعت

افزایش ترافیک در محورهای مواصلاتی اصفهان در آستانه روز طبیعت

تمهیدات ترافیکی ویژه روز طبیعت در اصفهان

باغ گل‌های اصفهان 13 فروردین تعطیل نیست

چگونه سایت طراحی کنیم؟ از صفر تا صد

فروش 2.5 همت صنایع دستی در استان اصفهان

ورزشکار مهابادی به اردوی تیم ملی وزنه برداری کشور دعوت شد