پیام سپاهان

آخرين مطالب

منافع تندروها و کاسبان تحریم با منافع ملی در تضاد است سیاسی

منافع تندروها و کاسبان تحریم با منافع ملی در تضاد است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
محمد هاشمی رییس سازمان صدا و سیما در دهه 60 تا اوایل دهه 70 در گفت‌وگو با «اعتماد» درباره رفتارهای مخرب جریانات تندرو در صدا و سیما و دیدگاه حاکمیت در این زمینه می‌گوید: «برخوردهای قضایی که طی روزهای اخیر با رویکردهای تخریبی صداوسیما انجام شده، نشان می‌دهد حاکمیت با این نوع رفتارهای غیرمتعارف، غیرملی و مخرب هیچ موافقتی ندارد. اخراج حدود 8 نفر از عاملان برنامه و معرفی 4 نفر به مسوولان قوه قضاییه نشان می‌دهد که این نوع رفتارهای افراطی توسط یک جریان اقلیت در کشور راهبری و اجرایی می‌شود. هر عقل سلیمی می‌داند که این نوع رفتارها در شرایطی که دولت از یک طرف در بحث مذاکرات اقدامات قابل توجهی انجام داده و خوشبینی‌های بسیاری برای رفع تحریم‌ها شکل گرفته و از سوی دیگر مناسبات ارتباطی با کشورهای منطقه‌ای چون عربستان، امارات و... در مسیر توسعه قرار گرفته کاملا برخلاف منافع ملی است. اما وقتی جریانی به این شکل دست به اقدامات تخریبی می‌زند نشان‌دهنده در میان بودن منافع برخی افراد و گروه‌های تندرو و افراطی است.» هاشمی ادامه می‌دهد: «از قبل بسیاری از دلسوزان کشور هشدار داده بودند که پیشرفت مذاکرات و بهبود روابط کشور با جهان پیرامونی، کاسبان تحریم و گروه‌های سیاسی همسوی آنان را به تکاپو واداشته تا دست به تخریب روابط بزنند. نباید فراموش کرد که با برداشته شدن تحریم‌ها، عده‌ای در ایران نمی‌توانند منافع سرشار خود را مانند قبل برداشت کنند.
بازار
اصطلاح «کاسبان تحریم» که طی سال‌های اخیر در ادبیات سیاسی ایران ظهور پیدا کرده از یک واقعیت روشن حکایت می‌کند. اینکه منافع کاسبان تحریم با منافع ملی در تعارض و تضاد است. این کاسبان تحریم دست به هر اقدامی می‌زنند تا منافع سرشار خود را تامین کنند.» او می‌گوید: «این نوع اقدامات بیشتر شبیه خرابکاری‌ها و حاشیه‌سازی‌هایی است که این جریانات در گذشته نیز انجام می‌دادند. از زمان دولت‌های سازندگی و اصلاحات تا دولت آقای روحانی و نهایتا دولت آقای پزشکیان این نوع رفتارهای ضدملی جریان داشته است. معتقدم دستگاه قضایی باید با جدیت در برابر این رفتارها بایستد و اجازه ندهد منافع کلی کشور بازیچه منافع جناحی و گروهی اقلیت قرار بگیرد.» هاشمی در پاسخ به پرسش «اعتماد» که چگونه می‌توان رسانه ملی را از گزند این رفتارهای سیاسی و جناحی عبور داد و شرایطی را ایجاد کرد تا صدای مردم و مطالبات آنها در این رسانه بازتاب داشته باشد، می‌گوید: «سیاست‌های رسانه ملی باید در چارچوب منافع ملی باشد. ابعاد گوناگون منافع ملی هم از سوی رهبری و هم از سوی رییس‌جمهور، وزیر خارجه و سایر مقامات کشور تشریح شده است. امروز منافع ملی و راهکارهای تحقق آن کاملا روشن شده و هیچ گروه و جناحی نمی‌تواند بگوید از منافع ملی بی‌خبر بوده است. خطوط قرمز حاکمیت هم کاملا شرح داده شده است. وظیفه رسانه ملی است که درخصوص منافع ملی روشنگری و از مسیری که دولت و سایر مسوولان در حال پیمودن آن هستند، حمایت کند.» او در پایان خاطرنشان می‌کند: «اینکه دولت تلاش کند روابط راهبردی و اقتصادی کشور را با عربستان و سایر کشورهای منطقه و قدرت جهانی بهبود ببخشد، بعد در صدا و سیما برنامه‌ای برای تخریب این برنامه‌ها تهیه شود به هیچ عنوان قابل قبول نیست. این رفتارهای مخرب و غیرقانونی علیه منافع ملی باید از سوی مرجع قضایی مورد پیگرد قرار گرفته و اجازه داده نشود تا منافع ملی کشور این گونه بازیچه برخی افراد و جریانات قرار بگیرد.»

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/960514/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش منفی بورس به انفجار بندرعباس و مذاکره ایران و آمریکا؛ همه شاخص ها قرمزپوش شدند

تصادف ریو و تیبا در محور شاهین شهر 8 مصدوم داشت

درویش رنت، سفری مطمئن با اجاره ون به مقصد جشنواره‌ های گلابگیری

دمای این شهر از 40 درجه گذشت

انتشار کتابی که برای تالیف آن مولف سراغ بیش از 250 منبع رفته است

شعر بی تو مهتاب شبی از فریدون مشیری

گوگل شاید عرضه عمومی خودروهای خودران را شروع کند

هوش مصنوعی Animon.ai منتشر شد؛ ساخت انیمه ویدیویی از روی عکس

احتمال جنگ هند و پاکستان وجود دارد

ناگهان انفجار؛ روایت‌های مستقیم از حادثه مهیب دیروز

شروع پیچیده مذاکرات کارشناسی

سامانه‌های بومی، مامور دفاع از حریم هوایی ایران

چانه‌زنی با چاشنی فنی در مسقط

بیش از هزار دانش‌آموز در مرحله دوم کارسوق ملی ریاضی مهرگان رقابت کردند

فولاد مبارکه؛ پل طلایی همکاری ایران و آفریقا در صنعت فولاد

دما در اصفهان از 40 درجه گذشت

اخبار نادرست درباره پروژه کوهرنگ می‌تواند منجر به تنش‌های اجتماعی شود

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

بخشی از اموال کوروش کمپانی فروش نرفته است

مرورگر Samsung Internet احتمالاً در One UI 8 متحول می‌شود

استعفای شهردار شهرضا پذیرفته شد

پرداخت یارانه دارو و شیرخشک به داروخانه‌ها تغییر می‌کند

تبدیل سرمایه های راکد جزیره کیش به سرمایه های مولد در راستای تحقق شعار سال جدید

حضور منطقه آزاد کیش در ایران اکسپو، بزرگترین رویداد نمایشگاهی 2025 کشور

کاروان ویژه جانبازان با تمهیدات کامل عازم سرزمین وحی می شود

50 درصد از جاده‌های اصفهان مشکل زیرساختی دارد

کشف 150 هزار دلار قاچاق، توسط پلیس فرودگاه اصفهان

سود دو سر بُرد راه آهن و فولاد مبارکه|آماده شدن صنعت فولاد برای توسعه بازارهای جهانی

بیماری‌های قلبی، تنفسی، دیابت و سرطان در مقابل کرونا آسیب پذیرتر اند

بیماران قلبی، تنفسی، دیابت و سرطان در مقابل کرونا آسیب پذیرتر اند

انتشار رمان‌های «قلب دوخته» و «بازی آرزوها»

بخشی از کتاب/ پیرمرد و دریا

چالش جدید ایلان ماسک؛ آلودگی ژنراتورهای ابرکامپیوتر کلوسوس صدای مردم را درآورد

گوشی ارزان ویوو Y37c با نمایشگر 90 هرتز و باتری پرظرفیت معرفی شد

قطعی گاز در برخی مناطق شهر اصفهان

جریمه 26 میلیاردی قاچاقچیان سوخت در اردستان

اعلام حمایت دبیرخانه شورای سلامت کیش از برنامه های ارتقاء خدمات درمانی بیمارستان

پیشکسوتان فرهنگی ستون‌های مستحکم نظام آموزشی هستند

انتصاب «علیرضا ثابتی» به عنوان مدیر آموزش و پرورش شهرستان تیران و کرون

همایش کانون بازنشستگان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

پایان کار ربیعی در اصفهان؛ سرمربی گاندوها از تصمیمات مدیریتی خسته شده است

انبار دپوی 6 میلیارد پارچه قاچاق در اصفهان کشف شد

زن فروشنده سکه‌های تقلبی در نجف آباد دستگیر شد

انسان خودش رو نمیشناسه!

داستانک/ازدواج مرد جوان

این نرم‌افزار ساخت وب‌اپ‌‌ها را بدون نیاز به کدنویسی ممکن می‌کند

مشخصات آنر 400 و آنر 400 پرو فاش شد

روسیه تا 2030 به جمع تراشه سازان جهان می پیوندد

هم‌بنیان‌گذار لینکدین هر روز با این ابزار هوش مصنوعی کار می‌کند تا دید بهتری نسبت به آینده داشته باشد

ورود بیش از 21 میلیون خودرو به استان قم در فروردین امسال