پیام سپاهان

آخرين مطالب

اعطای جایزۀ 900 میلیون ریالی به برگزیدگان جشنواره نان، شیرینی و شکلات فرهنگی

اعطای جایزۀ 900 میلیون ریالی به برگزیدگان جشنواره نان، شیرینی و شکلات
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رئیس اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش استان اصفهان گفت: در آیین توزیع جوایز این جشنواره، که باحضور مسئولین استانی برگزار شد، با اعطای جوایز ارزشمندی جمعا به ارزش 900 میلیون ریال شامل تجهیزات و مواد اولیۀ صنعت نان و شیرینی، از تیم‌های برگزیده تجلیل شد.

به گزارش ادارۀ اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، آیین توزیع جوایز نخستین جشنوارۀ مهارتی «نان، شیرینی و شکلات» ویژه هنرستان‌های استان باحضور معاون آموزش متوسطه و رئیس ادارۀ آموزش فنی و حرفه‌ای و کارودانش داره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان، رئیس دانشگاه علمی و کاربردی مرکز عتیق و نایب رئیس اتحادیۀ صنف نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم استان و نایب رئیس اتحادیۀ صنف گز و شیرینی استان اصفهان برگزار شد.
احمدرضا انصاری، رئیس اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش استان اصفهان در این خصوص اظهار داشت: برگزاری جشنواره‌هایی از این دست، می‌تواند گام مؤثری در جهت پرورش هنرجویان توانمند، کارآزموده و آماده ورود به بازار کار باشد.
وی با اشاره به جزئیات این رویداد مهارتی گفت: در این جشنواره که با هدف ترویج آموزش‌های مبتنی بر شایستگی برگزار شد، 62 تیم دو نفره از هنرجویان رشته‌های نان، شیرینی، شکلات، صنایع غذایی، مدیریت آشپزی و قنادی و مدیریت و برنامه‌ریزی امور خانواده ثبت‌نام کردند که از این میان، 51 تیم موفق به راهیابی به مرحلۀ استانی شدند.
انصاری افزود: مرحلۀ استانی این جشنواره باحضور گروه‌های برگزیده برگزار شد و پس از داوری تخصصی، 23 تیم برتر به مرحلۀ نهایی راه یافتند.
رئیس اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش استان بیان داشت: مرحلۀ پایانی با رویکردی کارآفرینانه در اتاق بازرگانی استان اصفهان برگزار شد؛ به‌گونه‌ای که به هر تیم غرفه‌ای اختصاص یافت تا محصولات تهیه‌شده خود را عرضه و به‌صورت واقعی به فروش برسانند.
وی با بیان اینکه «کارآفرینی» محور اصلی این جشنواره بود، ابراز داشت: تمرکز جشنواره بر توسعه شایستگی‌های غیر فنی مانند احترام به حقوق مصرف‌کننده، مهارت‌های ارتباطی، مسئولیت‌پذیری، شوق یادگیری و روحیۀ کارآفرینی بود؛ مهارت‌هایی که در کنار توانایی فنی، هنرجویان را برای ورود مؤثر به عرصۀ کسب‌وکار آماده می‌سازد.
انصاری تصریح کرد: در آیین توزیع جوایز این جشنواره، که باحضور مسئولین استانی برگزار شد، با اعطای جوایز ارزشمندی نظیر تجهیزات و مواد اولیۀ صنعت نان و شیرینی از تیم‌های برگزیده تجلیل شد.
رئیس اداره آموزش فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش استان اصفهان، ادامه داد: ارزش ریالی جوایز شامل تجهیزات ارائه‌شده به تیم اول بالغ بر 380 میلیون ریال، تیم دوم 300 میلیون ریال و تیم سوم 220 میلیون ریال برآورد شده است؛ همچنین، مرکز علمی‌کاربردی عتیق به تیم‌های اول، دوم و سوم به ترتیب بورسیه 100، 50 و 30 درصدی برای ادامه تحصیل در مقطع کاردانی اعطا کرد.
وی از برنامه‌ریزی برای برگزاری دور دوم این جشنواره در سال آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: این جشنواره نشان داد که با همراهی صنعت، دانشگاه و مدرسه، می‌توان بستر مناسبی برای تربیت نیروی انسانی کارآفرین فراهم ساخت و امیدواریم با استمرار این برنامه‌ها، گام‌های مؤثری در جهت تحقق شعار «هر هنرجو، یک مهارت، یک شغل» برداشته شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/959388/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه‌بندی ISC

توزیع بیش از 110 جعبه تخم نوغان کاشمر

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان مشخص شد

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی | واسه مجالست مرغ رو با این رسپی درست کن +ویدئو

پایان رقابت های سابر بانوان با قهرمانی یزد و دومی تیم اصفهان

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

مشخصات کامل گوشی آنر GT Pro یک روز پیش‌از رونمایی لو رفت

گوگل فوتوز حالا می‌تواند عکس‌های ثبت شده را به Ultra HDR ارتقا دهد

توافق با ایران می تواند برگ برنده صد روز نخست ترامپ شود

تکرار برجام؟

دست برتر رسانه‌ای ایران

شرایط بعد از زلزله پرقدرت در تهران یک فاجعه ملی خواهد شد

پلیس معلم نیست

بررسی آخرین وضعیت بازار بزرگ اصفهان

فرودگاه اصفهان آماده ارائه خدمت به زائران حج تمتع

صدور هشدار سطح زرد در اصفهان

اسفند تنها ماه قابل قبول هوای اصفهان در سال گذشته

پایان رقابت‌های سابر زنان با قهرمانی یزد و نایب‌قهرمانی اصفهان

کشف 3میلیاردی کالای قاچاق در کاشان

کشف شهاب‌سنگ واقعی توسط چند کشاورز اصفهانی + عکس

آتش‌سوزی طبقه همکف ساختمان مسکونی در دولت‌آباد کرمانشاه

پرداخت 2000 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در اردستان

دو خط کتاب/ روح پراگ

خوشا میانه میدان شهید عشق شدن

هشدار به 3 میلیارد کاربر Gmail: ارسال لینک‌های کلاهبردای با حساب رسمی گوگل

همکاری مرکز افتا و انجمن رمز ایران برای ارتقای امنیت سایبری

کارگردان Tekken 8 بابت مشکلات بازی عذرخواهی می‌کند

مذاکره برای مهار جنگ‌افروزان

تبادل‌نظر در پکن

ناترازی عملکرد

اجرای طرح ایران بدون پلاستیک در شهرستان برخوار

امحای 1500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در گلپایگان

پروانه شدن ممنوع! در پیله بمانید | تولیدکننده برتر استان البرز کرم ابریشم پرورش می‌دهد

بحران آب گل‌آلود در بهارستان؛ اعتراض مردم به چالش‌های آبی

تحویل حدود 100 هزار کارت هوشمند ملی به متقاضیان اصفهانی

هواشناسی اضفهان؛ از گرد و غبار تا رگبارهای پراکنده بهاری در راه اصفهان

اوشین از باغ تاریخی فین کاشان دیدن کرد + ویدیو

شهادت، پایان نیست؛ آغاز راه انسان‌های بزرگ است

«اوشین» به کاشان مسافرت کرد + فیلم

«عاشق‌شدن آداب ندارد» روایتی تازه از زیستن در جهان معاصر

ای دل غمدیده، حالت بِه شود، دل بَد مکن

هشدار به 3 میلیارد کاربر Gmail: ارسال لینک‌های کلاه‌بردای با حساب رسمی گوگل

سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی تسهیل‌گری می‌کند

امضا در کرملین، انتظار در تهران

شادی در کوچه

صندلی «باب‌همایون» به چه کسی می‌رسد؟

معرفی داوران دیدار سپاهان و ملوان

پنج شنبه بنا‌های تاریخی استان اصفهان تعطیل است

ایجاد زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در اردستان

عکس/ چشم‌اندازی زیبا از زاینده‌رود و پل خواجو 100 سال پیش وقتی پرآب بود