48 درصد واحدهای مسکونی روستایی اصفهان مقاوم سازی شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش بازار، غلامرضا اسماعیلی به مناسبت سالروز تشکیل بنیاد مسکن در جمع خبرنگاران افزود: بهسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی یکی از مهمترین وظایف بنیاد مسکن است و از سال 82 تاکنون 90 هزار واحد مسکونی در روستاهای این استان مقاوم سازی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان، اظهار داشت: احداث منازل مسکونی و اجرای پروژههای عمرانی و بهسازی روستاها و بطور کلی تهیه و اجرای طرح هادی روستا از مهمترین ماموریت های بنیاد مسکن در شهرها و روستاهاست اما ماموریتهای بنیاد مسکن در روستاها کمی پررنگ تر است.
وی اضافه کرد: نهضت آسفالت در روستاها یکی دیگر از وظایف مهم بنیاد مسکن بوده که از سال 94 تاکنون این طرح در 771 روستای استان اجرا شده است.
اسماعیلی با اشاره به اجرای عملیات آماده سازی اجرای طرح نهضت ملی مسکن، خاطرنشان کرد: 112 هزار ساعت کار اجرایی برای آمادهسازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در استان توسط ماشین آلات بنیاد مسکن استان انجام شده و در زمان حاضر این طرح 30 درصد پیشرفت دارد.
وی از اجرای 38 هزار واحد مسکونی روستایی در قالب طرح ملی نهضت مسکن در این استان خبر داد و افزود: سهم بنیاد مسکن اصفهان از طرح ملی نهضت مسکن احداث 60 هزار واحد مسکونی در روستاهای این استان است.
وی گفت: یکی از مهمترین وظایف بنیاد مسکن، تامین مسکن برای محرومان از حساب 100 حضرت امام (ره) است.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اصفهان افزود: بنیاد مسکن در 21 فروردین ماه سال 58 به فرمان امام(ره) متولی کمک در امر ساخت و ساز خانه برای محرومان جامعه شد.
وی گفت: از آن زمان تاکنون بنیاد مسکن استان اصفهان نیز کار تامین مسکن برای محرومان استان را از حساب 100 امام (ره) و کمک افراد خیر دنبال کرده است.
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱:۳۶
-
۱۵ بازديد
-

-
پیام سپاهان
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/957629/