پیام سپاهان

آخرين مطالب

بورس هفته را صعودی تمام کرد اقتصادی

بورس هفته را صعودی تمام کرد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - بازار سرمایه پس از توقف روز گذشته، امروز به مسیر صعود برگشت؛ به طوری که شاخص کل با رشد بیش از 23 هزار واحد به رقم دو میلیون و 966 هزار واحد رسید.

امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران 23 هزار و 323 واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و 966 هزار و 926 واحد رسید. امروز گروه‌های بانکی، خودرویی و شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی با افزایش تقاضا و رشد مواجه شدند.
بازار سهام از 19 فروردین به بعد طی پنج روز متوالی تحت تاثیر امیدواری به نتایج مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط که روز شنبه انجام شد به ترتیب 59، 24، 15، 62 و 62 هزار واحد رشد کرده بود. دیروز 27 هزار واحد افت کرد و امروز مجددا با رشد همراه بود.
امروز شاخص هم‌وزن هم 3891 واحد افزایش داشت و در عدد 849 هزار و 900 واحد ایستاد.
در آخرین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس 191 عدد و سهام منفی 140 عدد بود. تعداد خریداران نیز به 84 هزار نفر رسید و به طور کلی بازار 0.79 درصد افزایش داشت.
همچنین امروز 478 هزار فقره معامله به ارزش حدود 15 هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
نوری، وبملت و شستا بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وبملت، وبصادر و وتجارت اشاره کرد.
امروز (27 فروردین 1404) شاخص فرابورس ایران برخلاف بورس افت 28 واحد را تجربه کرد و به 25 هزار و 415 واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس 292 هزار فقره و ارزش آن 125 هزار میلیارد تومان بود.
آریا و فزر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما وسپهر اثر مثبت ایجاد کرد. وپایا، کانسار، و فزر نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.
تالار شیشه‌ای در روزهای 16 تا 18 فروردین تحت تاثیر ریسک‌های سیستماتیک و تنش‌های بین‌المللی ریزش کرده بود. البته بورس‌های جهانی نیز بر اثر تعرفه‌های صادراتی که ترامپ برای 135 کشور جهان در نظر گرفت افت کرد؛ تعرفه‌هایی که تا 97 درصد نیز می‌رسید و ورود کالاهای چینی به آمریکا را ابتدا مشمول 67 درصد تعرفه گمرکی و سپس 145 درصد کرد که البته چین نیز در واکنش، تعرفه 125 درصدی برای کالاهای آمریکایی در نظر گرفت. اتفاقی که باعث افزایش قیمت طلا و ریزش بورس‌ها در جهان و ایران شد.
اما روز سه‌شنبه (19 فروردین) پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که روز شنبه در عمان انجام گرفت، بورس ایران سبزپوش شد.
بازار سهام در ایران از روز دوم آبان 1403 روند صعودی به خود گرفت و در ادامه، رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. اما از 22 دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. روز 23 دی‌ماه کانال 2.9 میلیون را از دست داد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال 2.7 تا 2.8 میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال 2.8 میلیون را از دست داد. 21 اسفند نیز به پایین کانال 2.7 میلیون سقوط کرد که 25 اسفند مجددا آن را تصاحب کرد. 19 فروردین 1404 به کانال 2.8 میلیون صعود کرد و 24 فروردین پس از حدود 90 روز مجددا از مرز 2.9 میلیون واحد گذشت.
به نظر می‌رسد متغیرهای سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل داشته است. امیدواری به رفع تنش‌های سیاسی که با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان ایجاد شده و هم‌چنین احتمال تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی می‌تواند اثر مثبتی بر بازار سهام داشته باشد؛ چرا که به گفته کارشناسان، حل مناقشات بین‌المللی از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی منجر می‌شود و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازد.
عمده کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال 2.9 میلیون واحد شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/957282/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «ناروئی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان گرانقدر «وطنی»

پیکر پاک مادر شهیدان وطنی در رستم کلای بهشهر تشییع شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رخشانی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «پسندی»

عملیات اجرایی آماده سازی اراضی نهضت ملی مسکن بهارستان آغاز شد

پیگیر مطالبات مردم در سفر به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان هستم

روز ارتش در اصفهان

اعتبار بهره برداری از متروی بهارستان تامین می‌شود

پروژه باند دوم محور چادگان اصفهان به بهره برداری رسید

جزئیات وحشتناک از تصادف زنجیره‌ای در کاشان با 2 فوتی و 2 مصدوم

اصالت یک شهاب‌سنگ مریخی در دانشگاه صنعتی اصفهان تائید شد

تصفیه‌خانه شمال شهر اصفهان اردیبهشت 1404 افتتاح می‌شود

کاهش مصرف سالیانه400هزارلیتر بنزین دراصفهان باتکمیل حلقه چهارم ترافیکی

قطار سریع‌السیر قم - اصفهان در انتظار تمدید LC

کشف شهاب‌سنگ 200 گرمی در این استان

آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه 30 فروردین 1404 + شاخص کیفی به تفکیک مناطق

کشف شهاب‌سنگ عجیب در اصفهان

پیشرفت 30 درصدی دوبانده سازی جاده طبس – اصفهان در خراسان جنوبی

کشف شهاب‌ سنگ این‌بار در اصفهان!

خط آهن سریع‌السیر تهران-اصفهان مشکل LC دارد

تائید اصالت شهاب سنگ کشف شده در اصفهان

نوسازی سیستم روشنایی باند فرودگاه اصفهان در مرحله انتخاب پیمانکار/ خرید سیستم‌های اتوماسیون و سوئیچینگ در دستور کار است

نگاهی به پارک جنگلی صفه اصفهان از لنز دوربین شهروندخبرنگار

درآمد 198 میلیارد تومانی منطقه 7 اصفهان از مسیر پروژه‌های مشارکتی در سال گذشته

کشف شهاب سنگ 200 گرمی توسط کشاورزان اصفهانی

رشد متوازن گردشگری در نوروز 1404 / افزایش رضایت‌مندی و توزیع عادلانه سفر در سراسر کشور

وزیر راه و شهرسازی از پروژه قطار سریع‌السیر اصفهان بازدید کرد

آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی اراضی نهضت ملی مسکن بهارستان

◄ بازدید پورمحمدی از قطعه 7 آزادراه اصفهان-شیراز

جشنواره های برداشت چای و ابریشم در لنگرود برگزار می شود

ناهار بادمجان پلو درست کن، خیلی خوشمزه است | طرز تهیه بادمجان پلو خوشمزه و مجلسی به روش سرآشپز معروف

اتصال اصفهان به سمنان از محور آران و بیدگل - گرمسار

اصفهان میزبان نشست سال ٢٠٢6 کمیسیون جهانی گردشگری شد

تدوین طرح جامع ترافیک شهرستان بهارستان ضروری است

عکس/ تیپ شیک و مجلسی نعیمه نظام‌دوست با کیف سنگ دوزی و مانتوی راه راه

نگاهی به مدرسه علمیه‌ای با بیش از دو قرن قدمت در کاشان

بن بست راه ابریشم با بازپسگیریِ کانال پاناما

تغییر جهت ترافیکی خیابان آمادگاه اصفهان دائمی شد

اصفهان در حفاظت از بافت و بناهای تاریخی با چه چالش‌هایی مواجه است؟

قطار سریع‌ السیر تهران-اصفهان مشکل LC دارد

ویدئو: مقایسه اصفهان و پاریس از منظر گردشگری هنری

کلاهبرداری 100 میلیاردی با ترفند پیش فروش خودرو در اصفهان

برداشت باقلا از باغ‌های آران و بیدگل + فیلم

6 نفر از اراذل و اوباش کاشان دستگیر شدند

وزیر راه: قطار سریع‌السیر اصفهان_تهران تامین اعتبار می‌شود

850 کیلومتر راه در کشور تکمیل شد

انقلاب اسلامی به برکت خون مطهر شهدا و مجاهدت های رزمندگان در اوج اقتدار است

تقدیر از ایثار و شهادت در سنگر علم و ایمان