پیام سپاهان

آخرين مطالب

اجرای 45 پروژه در منطقه یک اصفهان طی سال جاری/ محله‌های بیدآبادی و درب‌کوشک متحول می‌شود اقتصادی

اجرای 45 پروژه در منطقه یک اصفهان طی سال جاری/ محله‌های بیدآبادی و درب‌کوشک متحول می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - منطقه یک شهرداری اصفهان به‌عنوان نقطه تلاقی پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با چالش‌ها و فرصت‌های ویژه خود، نقش مؤثری در اقتصاد و توسعه شهر اصفهان ایفا می‌کند؛ مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار ایمنا به تشریح پروژه‌ها، چالش‌ها و فرصت‌های این منطقه پرداخته است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، منطقه یک شهرداری اصفهان سال 1347 تأسیس شد؛ این منطقه در بخش مرکزی کلان‌شهر اصفهان با مساحت 810 هکتار، از شمال به میدان جمهوری اسلامی در مسیر خیابان فروغی تا فلکه شهدا، از جنوب به میدان انقلاب در مسیر زاینده‌رود تا پل وحید، از شرق به فلکه شهدا در مسیر خیابان چهارباغ تا میدان انقلاب و از غرب به پل وحید در مسیر اتوبان شهید خرازی - سه‌راه اشرفی اصفهانی - خیابان خرم تا میدان جمهوری اسلامی محدود می‌شود.
منطقه یک شهرداری اصفهان با دارا بودن بناها و محلات تاریخی مهم که گاهی محل تولد و زندگانی بزرگان علمی و دینی، دانشمندان و محدثان بوده است، یکی از مهم‌ترین محلات اصفهان محسوب می‌شود؛ مجموعه تاریخی علی‌قلی‌آقا شامل مسجد، حمام و بازارچه به‌عنوان یکی از شاهکارهای دوران صفوی، محله درب‌کوشک به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین محلات اصفهان، دارای بناهای تاریخی و محل تولد و زندگانی بزرگان علمی و دینی، محله بیدآباد به‌عنوان یکی از محلات مهم و معروف تاریخی در شمال زاینده‌رود که علما، دانشمندان و محدثان بزرگی از آن برخاستند، محله عباس‌آباد مربوط به دوران صفویه و محله لنبان دارای پل‌ها و باغ‌های معروف و مساجد قدیمی، فقط بخشی از ارزش تاریخی این منطقه است.
جمعیت این منطقه 79 هزار و 745 نفر است که در آن 25 هزار و 790 خانوار ساکن هستند؛ این منطقه دارای 11 محله از جمله خرم، جامی، علی‌قلی‌آقا، درب‌کوشک، بیدآباد، جوزدان، خلجا، شاهزاده ابراهیم، لنبان، عباس‌آباد و صائب است. بیشترین جمعیت منطقه یک در محله جوزدان و الیادران و کم‌ترین جمعیت در محله صائب ساکن هستند.
این منطقه با دارا بودن بناها و آثار تاریخی متعدد، قدیمی و مهم، همچنین با توجه به اینکه بخشی از آن در حاشیه زاینده‌رود قرار گرفته، دارای جاذبه‌های گردشگری قابل توجهی است، به‌عنوان مثال محله تاریخی علی‌قلی‌آقای اصفهان شاهکاری از هنر معماری و شهرسازی دوران صفویه و جاذبه گردشگری کم‌نظیر نصف جهان است.
وجود بیش از 10 مسجد قدیمی به‌ویژه مسجد لنبان به‌عنوان نخستین مسجدی که در اصفهان بنا شده و حضرت امام مجتبی (ع) در آن نماز خوانده است، همچنین قرار گرفتن قبر یکی از پیامبران زیر شبستان این مسجد، منطقه یک را یکی از مناطق شهر اصفهان از نظر ویژگی‌های مذهبی کرده است.
وجود مرقد مطهر امام‌زاده ابراهیم در محله مستهلک (شاهزاده ابراهیم) منتسب به حضرت موسی بن جعفر (ع) در گورستان مربوط به دوران صفویه از دیگر ویژگی‌های منطقه یک به‌شمار می‌رود، اما این منطقه با مشکلات و چالش‌هایی از جمله ترافیک سنگین بافت مرکزی شهر، وجود بافت فرسوده و گلوگاه‌های ترافیکی فراوان، همچنین سرانه پایین فضای سبز و فضاهای ورزشی و تفریحی روبه‌رو است.
در این منطقه 9 بیمارستان از جمله بیمارستان‌های کاشانی، مهرگان، عیسی بن مریم، سینا، شهید بهشتی، احمدیه، سیدالشهدا، امام رضا (ع) و خانواده قرار دارد، همچنین در سطح منطقه 17 هتل و 18 مهمان‌پذیر وجود دارد و تعداد مساجد سطح منطقه نیز 77 باب است،
در این منطقه علاوه‌بر بیمارستان‌ها، 9 درمانگاه نیز وجود دارد، تعداد مدارس منطقه یک 89 واحد و کتابخانه‌های آن پنج باب است. در سطح منطقه یک، سه ایستگاه دوچرخه نیز فعال است.
از دیگر ظرفیت‌های زیبای منطقه به وجود 9 مادی اشاره کرد که شامل الیادران، بیدآباد، تیران، جوی‌شاه، حاجی، دستگرده، فدن، فرشادی و نیاصرم است.
در سطح این منطقه، هفت مرکز ورزشی از جمله زمین فوتبال خیابان پنج رمضان، ورزشگاه تختی، ورزشگاه آرامان، ورزشگاه شهید بهشتی، زمین فوتبال علامه طباطبایی، زمین روباز حد فاصل پل فلزی تا پل آذر و زورخانه علی‌قلی‌آقا واقع شده است، همچنین چهار مرکز فرهنگی از جمله خانه انقلاب اسلامی و ولایت، حمام علی‌قلی‌آقا، خانه فرهنگی شهید بهشتی و فرهنگسرای پرسش قرار دارد.
آنچه در ادامه می‌خوانید، حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ایمنا با علی رضی‌زاده، مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان برای آگاهی هرچه بیشتر شهروندان از پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای منطقه، ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود، تلاش‌های مدیریتی و پاسخ به نیاز شهروندان در سال جاری است.

پیام سپاهان

ایمنا: بیست‌وششم فروردین 1402 با حکم شهردار اصفهان به‌عنوان مدیر منطقه یک شهرداری این کلان‌شهر منصوب شدید؛ مهمترین دستاورد فعالیت 24 ماهه شما در این منطقه چه بوده است؟
رضی‌زاده: در هفت حوزه معاونتی منطقه اتفاقات بسیار خوبی رقم خورده است، به‌عنوان مثال در حوزه عمران پل صاحب‌روضات که بیش از 13 سال در احداث آن وقفه ایجاد شده بود، انجام شد، پل بسیار استراتژیکی بود که پس از احداث پنج محور اصلی را پوشش داد و لوپی ایجاد کرد که بر کاهش ترافیک اتوبان، خیابان آتشگاه و محورهای خیابان جهاد، الیادران و جوزدان مؤثر بود، همچنین بر مواصلات میان اتوبان و خیابان آیت‌الله کاشانی تأثیرگذار بوده است.
تعریض بزرگراه شهید خرازی در چهار نقطه این اتوبان انجام شد، آزادسازی خیابان صاحب‌روضات هم‌زمان مشکل مترو را رفع کرد، سال‌ها بود که حوزه کارگاهی فعال بود و قرار بود طی سال‌های آینده آزادسازی شود، اما با پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر و تأکیدات شهردار اصفهان بخش عمده این آزادسازی پیش از آغاز سال جاری انجام شد و طی شش ماه آینده آزادسازی‌ها تکمیل خواهد شد.
ارتباط ایجاد شده توانست مشکلات زیادی از محدوده منطقه یک را رفع کند.
با توجه به تأکیدات شهردار اصفهان نهضت آسفالت را در خیابان‌های اصلی منطقه یک آغاز کردیم و توانستیم آسفالت‌تراشی و روکش خیابان‌های شهید شمس‌آبادی، شهید بهشتی، آیت‌الله کاشانی، اردیبهشت، آتش، عباس‌آباد، جامی و مسجدسید را انجام دهیم.
آزادسازی پارک شاداب در انتهای خیابان لنبان محدوده میان اتوبان و خیابان لنبان، مقابل فرهنگسرای پرسش که 20 سال با مشکل روبه‌رو بود، با همت جمعی آزادسازی، پیاده‌روسازی و آب‌نمای آن انجام شد.
با توجه به مشکلات آب و معضلاتی که برای آبیاری درختان وجود داشت، مخزن آب 500 متر مکعبی را به اتمام رساندیم، این مخزن در محدوده میدان جمهوری سمت پارک مهر قرار دارد و تأثیر زیادی بر آبیاری فضای سبزی که بسیار پیچیده و سخت است، در منطقه یک می‌گذارد؛ کلکتورهای منطقه زیرزمینی بود و موجب شد تا بتوانیم این کار را انجام دهیم.
پیاده‌روسازی‌های منطقه یک معضلاتی را برای افراد مسن ایجاد کرده بود و نشست‌هایی در آن ایجاد شده بود، همچنین جدول‌گذاری معابر خیابان که موجب می‌شد خودروها داخل جوی آب بیفتد، انجام شد.
در پیاده‌روسازی‌ها از آخرین فناوری حوزه عمران استفاده شد، پیاده‌روسازی در خیابان‌های مسجدسید، آیت‌الله کاشانی، فروغی، شیخ‌بهایی، لنبان، زرگرباشی و محدوده کوچه شهید تگریان بازارچه درب‌کوشک انجام شد.
گلخانه‌ای در منطقه یک وجود نداشت یا فضای بسیار محدودی داشت، از این‌رو فضای چهار هزار متری در محدوده ناژوان را با هماهنگی مدیریت ناژوان خریداری کردیم و احداث گلخانه به‌صورت تخصصی و علمی انجام شد که بهره‌برداری از آن به‌زودی انجام خواهد شد.
مرمت خانه‌های تاریخی در این مدت آغاز شد که با اقدامات صورت‌گرفته مرمت تعدادی از آن‌ها به پایان رسید و تعدادی در دست اقدام است. خانه مرحوم علامه امیرقلی امینی به پایان رسید و منازل همجوار خانه شهید بهشتی نیز که سال‌ها پیش خریداری شده بود، اما هیچ اقدامی برای آن انجام نشده بود، تعیین تکلیف شد و دیگری خانه صاحب‌روضات بود که اکنون در دست اقدام است.
مناسب‌سازی و ساماندهی مادی‌ها و انهار در دست اقدام قرار گرفت، خیابان خرم و محدوده مسجدالرضا (ع) در این مدت ساماندهی شد.
بزرگراه‌ها از جمله شهید خرازی که تصادفات زیادی را ایجاد می‌کرد ایمن‌سازی شد. کف‌سازی و پیاده‌روسازی پایانه خرم نیز انجام شد.
ایمنا: کدامیک از برنامه‌ها و اهداف شما در این منطقه هنوز به نتیجه نرسیده و دلیل آنچه بوده است؟
رضی‌زاده: در حوزه مالی اقتصادی و شهرسازی هنوز بسیار جای کار وجود دارد.
منطقه یک شهرداری اصفهان با توجه به‌دلیل وجود هتل‌ها و بیمارستان‌ها با معضلات ترافیکی روبه‎‌رو است که در این راستا با همتی که در حوزه مالی اقتصادی انجام شد، بیش از 20 موردی که مردم سال‌ها منتظر آزادسازی آن بودند انجام شد، یکی از آن‌ها آزادسازی حمام جامی بود که سال گذشته انجام شد.
این حمام حدود 1200 متر مربع بود و ورثه زیادی داشت که حدود 600 متر مربع آن آزاد شد. گلوگاه‌هایی که به‌صورت معابر در خیابان مسجدسید قرار داشت آزاد شد؛ معابری وجود داشت که عبور خودروهای خدمات‌رسان در آن امکان‌پذیر نبود.
از اقداماتی که جزو برنامه است و امیدوارم بتوانیم در زمان باقی‌مانده انجام دهیم، احداث ادامه خیابان آیت‌الله زاهد است، علاوه‌بر این اقدامات دیگری نیز آغاز شده است، اما با توجه به اینکه از لحاظ فنی و بعضی مشکلات مالی اقتصادی هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شویم، هنوز به نتیجه نرسیده است، پیگیر هستیم تا در فرصت باقی‌مانده از دوران خدمت در شهرداری، مشکلات مالی رفع و آزادسازی خیابان زاهد به‌ویژه نقاط ترافیکی انجام شود.
در حوزه شهرسازی طی دو سال گذشته توانستیم طی دو سال پیاپی بر اساس مصوبات بیش از 100 درصد جذب درآمدی را شاهد باشیم، البته باید اشاره داشته باشم که 30 درصد از منطقه بافت فرسوده و 30 درصد بافت تاریخی است و محدوده‌ای که قابلیت ارتفاع دارد، از لحاظ طرح تفصیلی کد ارتفاعی محدود شده بود.
در این مدت تلاش کردیم اصلاح دو نقطه را بر اساس مصوبات قانونی انجام دهیم؛ یکی از آن‌ها کد ارتفاعی محدوده «بیشه حبیب» بود که از دو به پنج افزایش پیدا کرد، همچنین مشکل سایر مسیرها از جمله خیابان شهید کلاهدوزان رفع شد، در حوزه شهرسازی در مدت باقی‌مانده تلاش می‌کنیم مناطقی که قابلیت افزایش کد ارتفاعی دارد، این اتفاق رخ دهد.
ایمنا: برای رفع مشکل ترافیک خیابان‌ها و معابر اطراف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این منطقه چه تدابیری اندیشیده‌اید؟
رضی‌زاده: در حوزه ترافیک تلاش شد از المان‌های جدید ترافیکی استفاده شود که در این راستا از دستاوردهای جدید و دانش‌بنیان استفاده کردیم و خط‌کشی طولی با رنگ سرد نانو، خط‌کشی عابرپیاده با رنگ دوجزئی و نقوش پیش‌ساخته در خیابان‌های این منطقه با ماندگاری سه‌ساله و اعتباری بالغ‌بر 10 میلیارد تومان را انجام دادیم.
در معابر از تابلوهای ال‌ای‌دی استفاده شد که تاکنون در شهر اصفهان استفاده نشده بود، با همکاری شرکت نیک‌اندیش تعدادی از چهارراه‌های اصلی به باتری‌های یوپی‌اس مجهز شد و امیدوارم به‌زودی تمام چهارراه‌ها به برق اضطراری مجهز شود.
مسیرهای بی‌آرتی خیابان شهید بهشتی از سمت پل فلزی تا میدان جمهوری و خیابان شمس‌آبادی که سال‌ها انتظار مردم بود، انجام شد و تلاش کردیم برای ایستگاه‌های اتوبوس سطح منطقه از آخرین تکنولوژی‌ها استفاده شود، همچنین در بیشتر ایستگاه‌ها از تلویزیون‌های شهری اطلاع‌رسانی استفاده شد.
ایمنا: به‌نظر شما ایجاد خط ویژه اتوبوس در خیابان شمس‌آبادی به کاهش ترافیک این خیابان کمک کرد؟
رضی‌زاده: خیابان شمس‌آبادی جزو خیابان‌هایی است که لوپ محورهای مواصلاتی منطقه حساب می‌شود؛ طبق آمار اصل ایجاد این خط ویژه اقدام درستی بوده است، زیرا روزانه بین 25 تا 30 هزار نفر از این مسیر عبور می‌کنند، در حالی که ظرفیت پارک خودرویی این خیابان در نهایت بیش از دو هزار خودرو است.
اگر بخواهیم منطقی موضوع را بررسی کنیم، اولویت با افرادی است که از حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند، البته بخشی از معضلات ترافیکی به‌دلیل وجود بیمارستان‌ها، مطب پزشکان و مدارس است، از این‌رو با مسئولان بیمارستان سینا هماهنگی انجام شد و درخواست کردیم زمین دو هزار متر مربعی مجاور بیمارستان را تبدیل به پارکینگ طبقاتی کنند که در این راستا راهکارهایی برای افزایش سرعت کار از جمله استفاده از شرکت‌های فعال در زمینه احداث پارکینگ طبقاتی وجود دارد.
مقرر شده است با هماهنگی آموزش‌وپرورش از ظرفیت حیاط مدارس هنگام عصر به‌عنوان پارکینگ استفاده شود، همچنین از پلیس راهور تقاضا کردیم تا خودروهای پارک شده را به سمت پارکینگ‌ها هدایت کنند تا عادت ایجاد شده برای پارک طولانی‌مدت در حاشیه معابر را از طریق فرهنگ‌سازی تغییر دهیم.
ایمنا: یکی از برنامه‌های مدیریت شهری ششم اصفهان «محله‌محوری» بوده است؛ در این راستا چه اقدامات شاخصی در این منطقه انجام و کدامیک از محله‌های منطقه در قالب اجرای این طرح نونوار شد؛ چه اعتباراتی در این زمینه هزینه شده است؟
رضی‌زاده: از آغاز اجرای این طرح (سال 1401) تاکنون محلات جوزدان، الیادران، جامی، لنبان و خرم در قالب این طرح قرار گرفت و اقداماتی نیز انجام شد. فضای سبز، مادی‌ها و انهار ساماندهی شد، همچنین آسفالت خیابان جامی که درخواست 20 ساله مردم بود، انجام و محدوده‌هایی از جمله خیابان زرگرباشی سنگ‌فرش شد.
در سال جاری محلات بیدآبادی و درب‌کوشک جزو طرح محله‌محوری قرار دارد و اقدامات لازم بر اساس برنامه‌ریزی انجام خواهد شد.
ایمنا: برای بازگشایی گلوگاه‌های منطقه چه اقدامات شاخصی انجام شده است؟
رضی‌زاده: شاخص‌ترین اقدام بازگشایی گلوگاه حمام جامی بود که حدود 47 میلیارد تومان ارزش ملک آن بود، همچنین گلوگاه‌های معابر محدوده خیابان مسجدسید که سال‌ها دچار مشکل بود و دستگاه‌های خدمت‌رسان امکان عبور از آن محدوده را نداشتند، انجام شد.

پیام سپاهان

ایمنا: به سرانه فضای سبز منطقه یک و تأمین آب مورد نیاز برای آبیاری و آب‌رسانی به فضای سبز 50 هکتاری منطقه در شرایط سخت کنونی اشاره کنید.
رضی‌زاده: رینگ پساب یک پروژه شهری است که بخشی از آن در محدوده منطقه یک قرار دارد؛ عملیات احداث این رینگ در محدوده منطقه یک تکمیل شده است و منتظر هستیم محور مواصلاتی سایر مناطق نیز تکمیل شود.
در حال حاضر 10 کیلومتر کلکتور اصلی آب در این منطقه اجرا شده که قسمتی از سمت غرب به شرق محدوده ناژوان تا میدان انقلاب است و قسمتی از پل فلزی تا میدان جمهوری و در نهایت پارک مهر قرار دارد؛ انشعابات فرعی کلکتور انجام شده است و منتظریم پساب وارد سیستم شود و آبیاری فضای سبز انجام شود.
سال گذشته تمام پروژه‌های عمرانی و فضای سبز صددرصد انجام شد.
ایمنا: از بودجه و اعتبارات منطقه یک در سال جاری بگویید و اینکه بر اساس بودجه سال جاری چه تعداد پروژه شاخص، مهم منطقه‌ای و منطقه‌ای در دستور کار شهرداری قرار گرفته است؟
رضی‌زاده: بودجه سال جاری منطقه یک شهرداری اصفهان 858 میلیارد تومان است که حدود 37 درصد آن مربوط به بخش جاری و باقی‌مانده آن مربوط به بخش عمرانی است. بودجه سال جاری منطقه نسبت به سال گذشته حدود 40 درصد افزایش پیدا کرده و در دو سال گذشته 100 درصد بودجه منطقه محقق شده است.
45 پروژه در مجموع برای منطقه یک در سال جاری در نظر گرفته شده است، حدود پنج میلیارد تومان پروژه شاخص، 90 میلیارد تومان پروژه مهم، 127 میلیارد تومان پروژه‌های منطقه‌ای و 36 میلیارد تومان پروژه‌های محله‌محور است و باقی‌مانده مربوط به هزینه‌های جاری، پروژه‌های مستمر و دیون می‌شود.
ایمنا: در حال حاضر چند میلیارد ریال پروژه مشارکتی در منطقه یک فعال است و چه تسهیلاتی برای رغبت بیشتر سرمایه‌گذاران به‌منظور سرمایه‌گذاری در این منطقه فراهم شده است؟
رضی‌زاده: پروژه‌های مشارکتی منطقه به‌دلیل بحران‌های به‌وجود آمده متوقف شده بود، طی 24 ماه گذشته مشکل پروژه مشارکتی خیابان شیخ‌بهایی رفع و واگذاری آن انجام شد.
پروژه مشارکتی خیابان خرم نیز دچار معضلاتی شده بود که در حال حاضر بر اساس درخواست مشارکت‌کننده به مرحله تحویل رسیده است.
پروژه مشارکتی تجاری کوالالامپور در حال تکمیل است، اما با توجه به اینکه رقم آن قابل توجه است، هم‌زمان فروش واحدهای آن را پیگیری کردیم و طی ماه‌های آینده انجام می‌شود.
ایمنا: یک زمین بایر رهاشده به مساحت 10 هزار متر مربع واقع در خیابان پنج رمضان، مقابل شیرینی‌فروشی گلاب گلایه شهروندان این منطقه را به‌دنبال داشته است؛ برای رسیدگی و تعیین تکلیف این زمین چه اقداماتی توسط منطقه انجام شده است؟
رضی‌زاده: زمین 10 هزار متر مربعی خیابان پنج رمضان به‌صورت مشاع است و سند دارد؛ با توجه به اینکه سال‌ها مشکل این زمین مطرح بود، روش‌های مختلف را پیش گرفتیم تا در نهایت به جمع‌بندی رسیدیم که با توجه به کاربری زمین که فرهنگی، ورزشی و آموزشی است، بتوانیم محدوده‌ای که کاربری ورزشی است را پس از آماده شدن سندها واگذار کنیم و یک پروژه مشارکتی داشته باشیم و سهم سایر مالکان با تقسیم‌نامه یا مراحل قانونی داده شود.
ایمنا: خبر خوش شما برای شهروندان منطقه یک چیست؟
رضی‌زاده: سال جاری پروژه‌های بسیار خوبی در منطقه یک داریم، البته بسیاری از اقداماتی که در منطقه انجام نشده بود را طی سال‌های قبل انجام دادیم.
سال جاری پروژه‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم اقدامات شاخصی انجام دهیم، در این راستا جلسات متعددی برگزار شده است و از سایر متولیان امر نیز کمک گرفتیم.
سال جاری احداث ورزشگاه‌ها و آموزشگاه‌ها و بازگشایی سایر گلوگاه‌ها نیز در دستور کار منطقه قرار گرفته است که بی‌شک برای شهروندان منطقه نتیجه‌بخش خواهد بود.
کد خبر 857785

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/956369/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقدامات فولاد مبارکه در جنگل‌داری و رعایت شاخص‌های پایداری به بالاترین استاندارد‌های جهانی تنه می‌زند

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

عملیات اجرایی احداث زمین ورزشی روباز چند منظوره در پارک کوهستانی صفه

امیدوارم به ذوب‌آهن مانند سپاهان رسیدگی شود / بازیکنان به‌خاطر قدمت ذوب‌آهن صبوری کردند

تصاویر رسمی گوشی بالارده آنر GT Pro منتشر شد

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

اصفهان پایتخت فرهنگی و هنری کشور خواهد شد

وضعیت آب و هوا اصفهان فردا جمعه 29 فروردین ماه 1404 | خبر فوری هواشناسی اصفهان 29 فروردین ماه

آماده‌سازی محل برگزاری رژه روز ارتش مقابل گلستان شهدا/ تمهیدات ترافیکی اعلام شد

300 رویداد فرهنگی در برنامه چهارساله استان داریم

آموزش تزیین دستمال سفره به شکل گل رز مجلسی

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

مشخصات موتورولا ریزر 60 اولترا فاش شد

مشخصات فنی، قیمت و طراحی گوشی میان‌رده ریلمی 14T مشخص شد

تهران در محاصره 55 بحران

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

تجدید میثاق کارکنان و خلبانان هوانیروز اصفهان با شهدای دفاع مقدس

تندباد 80 کیلومتر بر ساعت کانون‌های گرد و غبار اصفهان را فعال می‌کند

امام جمعه اصفهان: ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرباز امام زمان است

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کاشان معارفه شد

واژگونی خودرو در محور مهاباد- سردشت جان پدر و فرزند بانه‌ای را گرفت

نگاهی به حال و هوای چایخانه امام رضا (ع) در آران و بیدگل + فیلم

ذوب‌آهن زیر آوار مصدومیت‌ها / فولادشهر ایستگاه سقوط بازیکنان

اعلام محدودیت‌ها و جزئیات تدابیر ترافیکی روز ارتش در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان به مناسبت روز ارتش را تبریک گفت

بدترین نمایش‌مان در هفته‌های اخیر امروز رقم خورد/ شاگردانم از نظر روحی کم‌ آورده‌اند

داستانک/نقل قول بد

جدول زمان‌بندی جدید عرضه One UI 7 برای محصولات سامسونگ منتشر شد

مشخصات گوشی وان‌پلاس 13s پیش از رونمایی لو رفت

استقبال از واقعیت

اصلاح‌طلبان رادیکال علیه توافق!

مالیات از خانه‌های خالی فقط خالی‌بندی شد!

تابناک مدعی شد: جزئیاتی جدید از مذاکرات مسقط

عباس عبدی: تندروهای طرفدار شبه‌‏علم نقشی مخرب در دوره کرونا داشتند

بازی بزرگ‌تر پشت درهای بسته

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

25 بسته حمایتی به خانواده زندانیان اردستان اهدا شد

12300 ایثارگر اصفهانی در انتظار دریافت زمین هستند

داستانک/ حکایت زندگی

داده‌های ویکی‌پدیا در اختیار توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی

آمریکا به دنبال ممنوعیت شرکت هوش مصنوعی دیپ سیک!

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟

خنده‌های دیپلماتیک و شوخی‌های جدی

دو پست با یک نفر!

ترسیدن با صدای بلند!

خبر جدید برای وراث سهام عدالت/ تکلیف انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث روشن شد؟