پیام سپاهان

آخرين مطالب

یک درصد درآمد معادن اصفهان به توسعه زیرساخت‌های مجاور تخصیص یابد گفتگو

یک درصد درآمد معادن اصفهان به توسعه زیرساخت‌های مجاور تخصیص یابد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد موسویان دادستان عمومی و انقلاب اصفهان بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بخشی از تخریب‌های زیرساختی و عدم پیشرفت مناطق مجاور معادن مربوط به فعالیت‌های این معادن است و دادستان در اجرای ماده 22 قانون آئین دادرسی کیفری و پیگیری حقوق عامه، به این موضوع ورود می‌کند و دستگاه‌های متولی موظف هستند یک درصد ازدر آمد معادن را جهت جبران خسارت و توسعه و پیشرفت زیرساخت‌های مجاور معادن اقدام و نتیجه را به این دادستانی اعلام کنند.
وی با تأکید بر اجرای قوانین بالادستی از جمله قانون برنامه هفتم توسعه در خصوص معادن افزود: یک درصد از درآمد حاصل از فروش معادن و صنایع معادنی باید به تأمین زیرساخت‌های حاشیه معادن و همچنین جبران خسارت وارده بر آنها اختصاص یابد.
دادستان عمومی و انقلاب اصفهان با انتقاد به اینکه معادن موجب خساراتی به مناطق مجاور خود می‌شوند اظهار داشت: قطعاً باید این خسارت‌ها جبران شود و شورای معادن استان باید این موضوع را با جدیت جهت جبران خسارت وارده بر آنها پیگیری کنند.
وی ضمن انتقاد از عملکرد برخی مدیران در عدم اهتمام جدی به تکالیف قانونی و ذاتی دستگاه تحت مدیریت خود بیان کرد: برداشت‌های بی‌رویه و بیش از حد مجوز و نیز برداشت‌های غیرمجاز از معادن و ذخایر نوعی تضییع حقوق عمومی و بیت المال محسوب می‌گردد و دستگاه‌های متولی می‌بایست از فعالیت‌های این نوع معادن جلوگیری کنند و سریعاً موضوع به شورای معادن استان گزارش تا وفق قانون برخورد شود.
موسویان به دستگاه‌های متولی و اداره صمت تکلیف کرد معادنی که باعث ایجاد خسارت می‌شوند را شناسایی و نسبت به تعیین میزان دقیق خسارت و وصول آن اقدام و مبالغ اخذ شده را در راستای توسعه و پیشرفت مناطق مجاور از جمله فعالیت‌های بهداشتی، عمرانی و درمانی منطقه هزینه گردد.
وی ضمن هشدار به معادنی که تخلف‌های زیست محیطی دارند گفت: در برخورد با مشکلات زیست محیطی فعالیت‌های معدنی نبایدکوتاهی صورت پذیرد و در راستای حفظ حقوق عامه و حفظ سلامت مردم منطقه، اجازه کوچک‌ترین تخلف را نخواهیم داد و امنیت بهداشتی، زیست محیطی و سلامت مردم در فعالیت‌های معدنی از اولویت‌های دستگاه قضائی است و قطعاً با کسانی که باعث تخریب محیط زیست خواهند شد ضمن بررسی میزان تخریب و خسارت ایجاد شده، برخورد قضائی هم در دستور کار دستگاه قضائی استان قرار دارد.
دادستان عمومی وانقلاب اصفهان بیان کرد: دستگاه قضائی در کنار حمایت از فعالیت‌های قانونی معادن نگاه ویژه به مطالبات اهالی محل دارد و معادن مسئولیت‌های اجتماعی خود راکه الزام قانونی نیز است انجام دهند و قطعاً این معادن مورد حمایت خواهند بود و در این زمینه نیز شورای معادن استان انجام مسئولیت‌های اجتماعی را از سوی صنایع معدنی به صورت جدی مطالبه کنند و اجازه ندهند فقط بهره‌برداری صورت گیرد و باید اهالی منطقه اقداماتی که موجب توسعه مناطق مجاورمعادن می‌شود را مشاهده کنند.
کد خبر 6432597

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/955279/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سند تحولی جامع بنیاد شهید و امور ایثارگران برای تعامل با جامعه ایثارگری تدوین خواهد شد

لزوم نظارت دقیق برداشت آب از منابع آبی و مشترکان پرمصرف

نوروز بدون حادثه‌ای را در اصفهان پشت سر گذاشتیم

سهام‌داران بورسی چقدر سود گرفتند؟

نظامی گنجوی؛ شاعری که جهان او را می‌ستاید اما ایران کمتر می‌شناسد

هیل: تهدیدات ترامپ علیه ایران بی‌اعتبار شده است

امید به گفت‌وگوهای واقعی ‌

سرمقاله همشهری/ دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا

ادامه طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک های کمتر برخوردار/ ویدئو

سامانه همرفتی تا اواخر هفته بر اصفهان حاکم است

پیش‌بینی بارش تگرگ و رگبار باران برای این مناطق

ضرورت تجهیز بیمارستانهای اصفهان به نیروگاه خورشیدی

آغاز عملیات اجرایی 2 پروژه مهم عمرانی در شهر اصفهان از فردا

پروژه‌های آبی در اصفهان فعال شود

زمان برداشتن محدودیت دامنه نوسان بورس رسیده است

هنرمندان کاشانی ارزش‌ها را در قالب هنر منتقل کنند

برگزاری نهمین جشنواره کشوری هنری نغمه

داستانک/ پیرمرد و دختر زیبا

بایت‌دنس ظاهراً روی عینک هوشمندی برای رقابت با متا کار می‌کند

سرمقاله آرمان ملی/ مذاکرات در مسقط

فارن پالیسی: دو طرف واقعا خواهان دستیابی به توافق هستند

سرمقاله اعتماد/ الزامات شعار سال (2)

بانک ها چقدر به خودشان وام دادند؟

امید به بازار‌ها برگشت؛ بورس و دلار به مذاکرات واکنش نشان دادند

اصفهان، نخستین استان آغازکنندۀ خدمات سیار مراکز مشاوره خانواده در کشور

پیگیری ویژه برای جذب اعتبارات پاشنه آشیل استان اصفهان است

مسیر تازه تجارت جهانی با میزبانی هیئت آفریقایی در اصفهان

تدبیر صحیح آب جریان دائم زاینده‌رود است/مردم اصفهان هنگام کمبود آب شرب نجیبانه رفتار کردند

برگزاری 451 مورد ملاقات مردمی در شرکت گاز استان اصفهان طی سال 1403

با حمایت از تولیدات داخلی، 791 هزار میلیارد تومان صرفه جویی ارزی برای پالایشگاه اصفهان محقق شد

جریان دائمی آب در زاینده‌رود باید محقق شود

شکل مجازی هیچ است!

واکنش بدبینانه «کیهان» به مذاکرات مسقط: کشور را معطل نکنید

سرمقاله سازندگی/ حیرت و بهت براندازان

مسابقه خالی‌بندی میان عضو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت!

دانش‌آموز بوکسور اصفهانی به مدال نقرۀ المپیک دانش‌آموزی دست یافت

آزادسازی بیش از 90 درصد دپوی خط 2 متروی اصفهان انجام شد

خط دوم آبرسانی به گلپایگان اجرا می‌شود

واکنش یک شاعر به مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا

سرمقاله هم میهن/ رویکرد روشن ایران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ فرصت‌سازی با سیاست خارجی متوازن

مناسبت روز/ یکشنبه، 24 فروردین‌ماه

مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان گلستان با سرپرست فرمانداری شهرستان گالیکش دیدار کرد

امسال طرح سپاس در ایلام با نگاه اثربخشی و حل مسائل خانواده های معظم شهدا اجرا می شود

تجلیل مدیرکل بنیاد شهید قم از نیروهای پشتیبانی به پاس خدمات خالصانه

مراسم گرامیداشت امیر سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» در تیپ 230 پیاده گرگان برگزار شد

هوای قابل قبول اصفهان در 9 منطقه

اعضا شورای عالی ورزش استان اصفهان معرفی شدند

شعری زیبا از صائب تبریزی

ادعای جنجالی یوبی‌سافت در دادگاه: خرید بازی به‌‌عنوان مالکیت آن نیست!