پیام سپاهان

آخرين مطالب

«فیدان» از کدام چاه خبر داده بود؟! سیاسی

«فیدان» از کدام چاه خبر داده بود؟!
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - روزنامه جوان /متن پیش رو در جوان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی نوشت:
1ـ اوایل اسفند ماه سال گذشته بود که «هاکان فیدان» چهره امنیتی ترکیه که اکنون وزیرامورخارجه این کشور است، در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره، جمهوری اسلامی ایران را تهدید کرد که اگر به حمایت از کرد‌های سوریه موسوم به SDF ادامه بدهد، ترکیه نیز با حمایت از گروه‌های اپوزیسیون در ایران دست به آشوب خواهد زد (!) هاکان فیدان خطاب به ایران گفته بود: «ادامه سیاست‌های ایران مانند گذشته درست نیست. اگر می‌خواهید با حمایت از گروهی در کشور دیگری ناراحتی ایجاد کنید، کشور دیگری با حمایت از گروه دیگری در کشور شما ناراحتی ایجاد می‌کند»!
2- اظهارات وزیر خارجه ترکیه در ایران تقریباً با «بی‌محلی» رو‌به‌رو شد. چرا که آبشخور سخنان او برای مسئولان کشورمان معلوم بود. ترکیه با این تلقی که در صورت فروپاشی دولت اسد می‌تواند از آشفته بازار پس از سقوط دولت سوریه، سهمی داشته باشد، با آمریکا و اسرائیل در اشغال غیرقانونی سوریه همراهی کرده بود. ترکیه، تروریست‌های تحریرالشام را که پیشاپیش در آن کشور آموزش دیده و سازماندهی شده بودند از مرز‌های جنوبی خود (مرز‌های شمالی سوریه) به درون خاک سوریه اعزام کرده بود ولی بعد از چند ماه متوجه شد چه فریب بزرگی خورده است و تروریست‌های تحریر الشام (همان داعشی‌ها) قبل از ترکیه به آمریکا و اسرائیل تعلق دارند. وزیر خارجه ترکیه که پیش از این یک مسئول بلند پایه سازمان اطلاعات ترکیه (میت) بود، برای سرپوش نهادن بر افتضاح بزرگی که به بار آورده بود، سعی می‌کرد علت ناکامی دولت متبوع خود را با دروغ بزرگ «حمایت ایران از کرد‌های سوریه» بپوشاند! بی‌محلی مسئولان جمهوری اسلامی ایران به تهدید مضحک هاکان فیدان از نوع ترحم به وی بود! … بگذریم.
3- این روز‌ها دولت ترکیه با یکی از بی سابقه‌ترین شورش‌های داخلی روبروست و تا کنون تلاش نیرو‌های امنیتی و پلیس این کشور برای پایان دادن به آشوب‌ها نه فقط بی‌نتیجه بوده است، بلکه به گسترش آشوب‌ها نیز دامن زده است. ماجرا از بازداشت «اکرم امام اوغلو» شهردار استانبول شروع شد که رقیب اصلی اردوغان در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری ترکیه است. امام اوغلو در حالی بازداشت شد که قرار بود به عنوان نامزد ریاست جمهوری ترکیه از «حزب جمهوری خلق» ثبت نام کرده و با اردوغان به رقابت بپردازد و گفته می‌شود بازداشت او به اتهام فساد مالی و حمایت از گروه تروریستی «پ‌ک‌ک» بهانه‌ای برای حذف وی از رقابت با اردوغان است. این روز‌ها اعتراضات مردمی علیه دولت اردوغان علی‌رغم اعلام ممنوعیت تظاهرات، گسترش چشمگیری داشته است و علاوه بر تظاهرات ده‌ها هزار نفری مردم در استانبول و برخی دیگر از شهر‌های ترکیه، دامنه آن به پارلمان ترکیه و زد و خورد نمایندگان موافق و مخالف دولت با یکدیگر نیز رسیده است.
4ـ سه سال قبل، رهبر معظم انقلاب در دیدار اردوغان با ایشان تاکید کرده بودند که؛ «ما امنیت ترکیه و مرز‌های آن را امنیت خود می‌دانیم، شما نیز امنیت سوریه را امنیت خود بدانید. مسائل سوریه را باید با مذاکرات حل کرد و ایران، ترکیه، سوریه و روسیه با گفت‌و‌گو این مسئله را تمام کنند» و فرموده بودند؛ «هرگونه حمله نظامی در شمال سوریه به ضرر ترکیه، سوریه، منطقه و به نفع تروریست‌هاست» … و این روز‌ها دولت اردوغان تاوان همراهی خود با آمریکا و اسرائیل در براندازی دولت سوریه را می‌دهد! ... آقای اردوغان مراقب وزیر خارجه‌ات باش!
5ـ و اما؛ در این میان، آنچه عبرت انگیز است این که، تهدید ایران توسط هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه به سوی دولت ترکیه کمانه کرده است و خود درون چاهی افتاده است که از حفر آن پیش پای ایران خبر می‌داد.
فاعتبروا یا اولی الابصار.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/950265/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واژگونی خودرو» بیشترین نقش را در تصادفات جاده‌ای استان اصفهان دارد

استقرار 3000 مسافر در شب‌های سرد باغ فدک

بازدید بیش از 32 هزار گردشگر از بناهای تاریخی کاشان

اعلام پرترددترین مسیر قطارهای نوروزی

پیام قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار اصفهان از حضور مردم اصفهان در راهپیمایی روز قدس

حضور پرشور مسافران نوروزی در ابنیه تاریخی کاشان+تصاویر

مسابقه زندگی با آیه‌ها در تهران؛ سوال روز 28 و پاسخ روز بیست و هفتم

خانه‌های تاریخی اصفهان، گنجینه‌هایی از هنر و معماری ایرانی

غار «کتله خور»، زمانی برای درنگ در هنرنمایی آب و بلورهای آهکی

فعالان قرآنی طرح ملی «گلشن وحی» در گنبد کاووس تجلیل شدند

استارت تراکتور از ایستگاه سخت/ بهار برای استقلال سبز می‌شود؟

زیست سبز غول صنعت فولاد ایران در 1403

برنامه سینماهای اصفهان، امروز شنبه 9 فروردین + ساعت‌ اکران دایناسور

پل خواجو در کانون توجه مسافران نوروزی اصفهان است

بازارچه راه ابریشم در سمنان | عرضه صنایع دستی به مسافران نوروزی

سهامداران منتظر این تغییر خاص در بورس باشند

ناتی داگ سه سال است که روی یک بازی معرفی نشده کار می‌کند

هکرها از هوش مصنوعی گوگل علیه خودش استفاده می‌کنند

امامزاده سید احمد(ع) و خانه قدیمی حبیبی، 2 مقصد گردشگری در خوانسار

هوای سالم اصفهان در نهمین روز بهار

روزی که دست نوشته‌ها هم فریاد شدند

آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه 9 فروردین 1404+ شاخص کیفی به تفکیک مناطق

چالش های ایمنی جاده ها در استان اصفهان/ تحلیل تصادفات و نیاز به اصلاحات زیرساختی

کشف رازهای تاریخ و هنر در خانه‌های تاریخی اصفهان

قدردانی استاندار و امام جمعه از حضور باشکوه مردم اصفهان در راهپیمایی روز قدس

محمود نیکویه درگذشت

سوال بیست و هشتمین مسابقه زندگی با آیه‌ها در اصفهان

بازی‌های نوری هدیه شهرداری اصفهان به شهروندان و گردشگران

توضیحات مهم عضو هیئت مدیره سازمان بورس در خصوص محدودیت دامنه نوسان

استقبال از عاشقانه‌های یوسفعلی میرشکاک

متد ذهنی جواد طباطبایی برای حل مسائل ایران

تقدیر امام جمعه کیش از اهتمام دولت چهاردهم به جزیره کیش

فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (نهم فروردین 1404)

بیانیه تقدیر از حضور حماسی مردم شریف اصفهان

ال‌جی بی‌سروصدا پشتیبانی از کُدک صوتی DTS را در تلویزیون‌های 2025 خود حذف کرد

سفری به جاده ابریشم؛ از خانه داروغه تا ترسناک‌ترین جنگل ایران

بازدید حدود 3 میلیون گردشگر از جادبه های گردشگری اصفهان| میراث معنوی استان معرفی می شود

نقش ویژه صنایع دستی در رونق اقتصاد محلی و اشتغال‌زایی| انتقال مهارتهای سنتی به نسل‌ جدید

دیدار مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر با خانواده شهید حکمت‌پناه

استارت تراکتور از ایستگاه سخت/ بهار برای استقلال سبز می شود؟

مهدی لیموچی، ستاره سپاهان اصفهان: شایعه پارگی رباطم دروغ است، منتظر نظر پزشک هستم

اهمیت تأمین 100 درصدی فرآورده‌های خون/ مراکز انتقال خون اصفهان در تعطیلات نوروزی فعال هستند

بازدید 2.8 میلیون نفر از اماکن تاریخی و گردشگری اصفهان

اسدی هافبک سپاهان و سودای جبران؛ ستاره سپاهان اصفهان در اندیشه فراموشی ناکامی‌ها

تصادف 2 پراید 6 مصدوم و فوتی داشت

اپل برنامه‌ای برای عرضه نسل جدید آیفون مینی ندارد

منتظر این تغییر در بورس باشید

روز قدس یادآور تعهد ما به دفاع از مظلومان در بهارستان دو

از پایانه‌های مسافربری تا مترو؛ گالری‌های نوروزی اصفهان با مفاهیم فرهنگی

تصادف مرگبار در شهر گلستان / زن جوان جان باخت راننده متواری شد