پیام سپاهان

آخرين مطالب

چرا نباید شارژر گوشی را بی‌استفاده به برق وصل بگذاریم؟ اقتصادی

چرا نباید شارژر گوشی را بی‌استفاده به برق وصل بگذاریم؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - آی تی ایران / در دنیای امروز که تکنولوژی بخش جدایی‌ناپذیر زندگی ما شده ، وجود شارژر گوشی متصل به برق در خانه‌ها به امری رایج تبدیل شده است، حتی زمانی که هیچ دستگاهی در حال شارژ نیست. این عادت رایج سوالاتی در مورد مصرف انرژی، ایمنی و تأثیر آن بر قبوض برق به وجود می‌آورد. دلایلی وجود دارد که نشان می‌دهد رها کردن شارژر بدون گوشی به برق، برخلاف تصور رایج، بدون خطر نیست.
قدرت مصرف شارژر گوشی
شارژرها حتی زمانی که دستگاهی را شارژ نمی‌کنند، برق مصرف می‌کنند. آزمایشی با استفاده از یک شارژر اصل اپل نشان داد که این شارژر در حدود 130 وات در ماه برق مصرف می‌کند که معادل 1.5 کیلووات ساعت در سال است. اگرچه در نگاه اول این مقدار ناچیز به نظر می‌رسد، اما با در نظر گرفتن چندین شارژر، اثر تجمعی آن می‌تواند قابل توجه باشد.
همچنین باید توجه داشت که تعداد شارژرهای مورد استفاده و میزان مصرف برق هر یک متفاوت است. شارژرهای بزرگ‌تر معمولاً برق بیشتری مصرف می‌کنند و شارژرهای غیر اصلی ممکن است تا 10 تا 20 برابر بیشتر برق مصرف کنند. علاوه بر این، اثرات زیست‌محیطی میلیون‌ها شارژری که به طور مداوم به برق متصل هستند، منجر به افزایش کیلووات ساعت مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شود.
بازار
خطر آتش‌سوزی: یک نگرانی واقعی
رها کردن شارژر گوشی به برق می‌تواند خطر آتش‌سوزی را به همراه داشته باشد. شارژرهای بیش از حد گرم، به‌ویژه زمانی که زیر لباس یا کتاب‌ها قرار می‌گیرند، می‌توانند دمای بالایی ایجاد کرده و خطر آتش‌سوزی را افزایش دهند. این خطر در مورد شارژرهای بی‌کیفیت و غیر برند که ممکن است استانداردهای ایمنی را رعایت نکنند، تشدید می‌شود.
اگرچه برخی کارشناسان، مانند گلن لامای، اطمینان می‌دهند که رها کردن شارژر به برق خطری ندارد زیرا تمامی لوازم برقی، از جمله شارژرها، قبل از فروش تحت آزمایش‌های ایمنی قرار می‌گیرند، اما همچنان باید نسبت به استفاده از تجهیزات با کیفیت اطمینان حاصل کرد.
افزایش قبوض برق
شارژر گوشی که به طور مداوم به برق متصل است، می‌تواند به افزایش قبوض برق منجر شود. حتی در صورت عدم شارژ دستگاه، شارژر همچنان از برق استفاده می‌کند. اثر تجمعی چندین شارژر که به طور مداوم انرژی مصرف می‌کنند، به مرور زمان منجر به افزایش هزینه‌های برق می‌شود.
اگرچه هزینه فردی هر شارژر ممکن است ناچیز به نظر برسد، اما هزینه سالانه برای چندین شارژر می‌تواند قابل توجه باشد. برای مثال، هزینه کلی رها کردن پنج شارژر به طور مداوم حدود 0.37 دلار در سال است که در نگاه اول کم به نظر می‌رسد، اما می‌تواند به مرور زمان افزایش یابد.
هدررفت انرژی: یک عامل پنهان
فراتر از هزینه‌های مالی، رها کردن شارژر به برق موجب هدررفت انرژی می‌شود. این مصرف به ظاهر کم، به گرم شدن محیط خانه و افزایش آلودگی منجر می‌شود. با توجه به اهمیت پایداری محیط زیست، کاهش مصرف انرژی غیرضروری یک گام مهم محسوب می‌شود.
شارژرهای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها بار مصرف پنهانی تقریباً ندارند، اما شارژرهای ابزارهای برقی، به‌ویژه مدل‌های قدیمی‌تر، می‌توانند مصرف انرژی بالایی داشته باشند. شناسایی و جدا کردن شارژرهای ناکارآمد یک اقدام عملی برای کاهش هدررفت انرژی است.
رها کردن شارژر گوشی به برق بدون اتصال دستگاه، مشکلات متعددی را به همراه دارد. فراتر از مسائل مالی، نگرانی‌های معتبری درباره هدررفت انرژی، خطرات احتمالی آتش‌سوزی و تأثیرات زیست‌محیطی وجود دارد. برای کاهش این خطرات، بهتر است شارژرها را هنگام عدم استفاده از برق جدا کنید، از پریزهای هوشمند برای کنترل از راه دور استفاده کنید و بر اولویت ایمنی با خرید تجهیزات با کیفیت و برند معتبر تاکید کنید. با تغییرات کوچک در عادات شارژ خود، می‌توانیم به یک زندگی پایدارتر و ایمن‌تر کمک کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/950124/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واژگونی خودرو» بیشترین نقش را در تصادفات جاده‌ای استان اصفهان دارد

استقرار 3000 مسافر در شب‌های سرد باغ فدک

بازدید بیش از 32 هزار گردشگر از بناهای تاریخی کاشان

اعلام پرترددترین مسیر قطارهای نوروزی

پیام قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار اصفهان از حضور مردم اصفهان در راهپیمایی روز قدس

حضور پرشور مسافران نوروزی در ابنیه تاریخی کاشان+تصاویر

مسابقه زندگی با آیه‌ها در تهران؛ سوال روز 28 و پاسخ روز بیست و هفتم

خانه‌های تاریخی اصفهان، گنجینه‌هایی از هنر و معماری ایرانی

غار «کتله خور»، زمانی برای درنگ در هنرنمایی آب و بلورهای آهکی

فعالان قرآنی طرح ملی «گلشن وحی» در گنبد کاووس تجلیل شدند

استارت تراکتور از ایستگاه سخت/ بهار برای استقلال سبز می‌شود؟

زیست سبز غول صنعت فولاد ایران در 1403

برنامه سینماهای اصفهان، امروز شنبه 9 فروردین + ساعت‌ اکران دایناسور

پل خواجو در کانون توجه مسافران نوروزی اصفهان است

بازارچه راه ابریشم در سمنان | عرضه صنایع دستی به مسافران نوروزی

سهامداران منتظر این تغییر خاص در بورس باشند

ناتی داگ سه سال است که روی یک بازی معرفی نشده کار می‌کند

هکرها از هوش مصنوعی گوگل علیه خودش استفاده می‌کنند

امامزاده سید احمد(ع) و خانه قدیمی حبیبی، 2 مقصد گردشگری در خوانسار

هوای سالم اصفهان در نهمین روز بهار

روزی که دست نوشته‌ها هم فریاد شدند

آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه 9 فروردین 1404+ شاخص کیفی به تفکیک مناطق

چالش های ایمنی جاده ها در استان اصفهان/ تحلیل تصادفات و نیاز به اصلاحات زیرساختی

کشف رازهای تاریخ و هنر در خانه‌های تاریخی اصفهان

قدردانی استاندار و امام جمعه از حضور باشکوه مردم اصفهان در راهپیمایی روز قدس

محمود نیکویه درگذشت

سوال بیست و هشتمین مسابقه زندگی با آیه‌ها در اصفهان

بازی‌های نوری هدیه شهرداری اصفهان به شهروندان و گردشگران

توضیحات مهم عضو هیئت مدیره سازمان بورس در خصوص محدودیت دامنه نوسان

استقبال از عاشقانه‌های یوسفعلی میرشکاک

متد ذهنی جواد طباطبایی برای حل مسائل ایران

تقدیر امام جمعه کیش از اهتمام دولت چهاردهم به جزیره کیش

فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (نهم فروردین 1404)

بیانیه تقدیر از حضور حماسی مردم شریف اصفهان

ال‌جی بی‌سروصدا پشتیبانی از کُدک صوتی DTS را در تلویزیون‌های 2025 خود حذف کرد

سفری به جاده ابریشم؛ از خانه داروغه تا ترسناک‌ترین جنگل ایران

بازدید حدود 3 میلیون گردشگر از جادبه های گردشگری اصفهان| میراث معنوی استان معرفی می شود

نقش ویژه صنایع دستی در رونق اقتصاد محلی و اشتغال‌زایی| انتقال مهارتهای سنتی به نسل‌ جدید

دیدار مدیرعامل سازمان فرهنگی، ورزشی و سیاحتی کوثر با خانواده شهید حکمت‌پناه

استارت تراکتور از ایستگاه سخت/ بهار برای استقلال سبز می شود؟

مهدی لیموچی، ستاره سپاهان اصفهان: شایعه پارگی رباطم دروغ است، منتظر نظر پزشک هستم

اهمیت تأمین 100 درصدی فرآورده‌های خون/ مراکز انتقال خون اصفهان در تعطیلات نوروزی فعال هستند

بازدید 2.8 میلیون نفر از اماکن تاریخی و گردشگری اصفهان

اسدی هافبک سپاهان و سودای جبران؛ ستاره سپاهان اصفهان در اندیشه فراموشی ناکامی‌ها

تصادف 2 پراید 6 مصدوم و فوتی داشت

اپل برنامه‌ای برای عرضه نسل جدید آیفون مینی ندارد

منتظر این تغییر در بورس باشید

روز قدس یادآور تعهد ما به دفاع از مظلومان در بهارستان دو

از پایانه‌های مسافربری تا مترو؛ گالری‌های نوروزی اصفهان با مفاهیم فرهنگی

تصادف مرگبار در شهر گلستان / زن جوان جان باخت راننده متواری شد