پیام سپاهان

آخرين مطالب

قرارگاه اطلاع‌رسانی باغ فدک مرجع اصلی اطلاعات ستاد خدمات سفر شهر اصفهان است گفتگو

قرارگاه اطلاع‌رسانی باغ فدک مرجع اصلی اطلاعات ستاد خدمات سفر شهر اصفهان است
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: باغ فدک، علاوه بر ارائه خدمات اقامتی، میزبان یک قرارگاه اطلاع‌رسانی است که اطلاعات مورد نیاز گردشگران را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی بقایی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم اسفند_ در بازدید علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان از کمپ گردشگری باغ فدک اظهار کرد: از بیست‌وپنجم اسفند سال جاری، ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان فعالیت خود را آغاز کرده و باغ فدک به‌عنوان یکی از مراکز اصلی پذیرش مسافران، آماده ارائه خدمات به گردشگران نوروزی است.
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در کمپ گردشگری فدک افزود: همچون سال گذشته، قرارگاه اطلاع‌رسانی در باغ فدک مستقر شده است.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: هر مسئولی که برای بازدید از ستاد خدمات سفر به باغ فدک مراجعه می‌کند، ابتدا به‌طور جامع در جریان فعالیت‌های این ستاد قرار می‌گیرد و سپس از بخش‌های مختلف آن بازدید خواهد کرد، همچنین برای مصاحبه و اطلاع‌رسانی، تیم‌های خبری نیز در محل حضور دارند.
بقایی با اشاره به تجربه نوروز سال گذشته افزود: نوروز 1403 تا نیمه‌های شب، خبرنگاران در محل حضور داشتند و برای نوروز 1404 نیز این روند ادامه خواهد داشت، زیرا ما نیاز داریم که بازدیدکنندگان و مسئولان به‌خوبی در جریان برنامه‌های ستاد قرار گیرند.
وی با اشاره به تغییرات و پیشرفت‌های انجام‌شده در باغ فدک ادامه داد: در نوروز 1401 مشکلاتی همچون کمبود آب، نبود بازارچه و حمام و مسیرهای نامناسب وجود داشت، البته چند سالی نیز به‌دلیل شیوع کرونا، بعضی فعالیت‌ها متوقف شده بود، اما در این سال‌ها بسیاری از مشکلات زیرساختی برطرف شده است؛ به‌ویژه مسائلی همچون تأمین آب و ایجاد بازارچه‌های لازم مورد توجه قرار گرفته است.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان خاطرنشان کرد: مسیرهای باغ فدک به‌صورت تدریجی در حال بهبود است و با نظرسنجی از مسافران، مشکلات شناسایی و برطرف می‌شود.
بقایی گفت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اجرا، فاز سوم دریاچه باغ فدک است که تلاش شد برای نوروز آماده شود، اما احتمالاً تکمیل آن به سال آینده موکول خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه‌های اسکان مسافران افزود: تمام جلسات مربوط به ستاد خدمات سفر برگزار شده و همه بخش‌ها در آمادگی کامل هستند و هماهنگی‌های لازم با اصناف و مراکز ورزشی برای اسکان انجام شده است، همچنین اطلاع‌رسانی نیز به‌طور گسترده صورت گرفته و آمادگی کامل برای پذیرش مسافران نوروزی وجود دارد.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود در پیک نخست نوروز، احتمالاً تعداد مسافران کمتر باشد، اما در ادامه شاهد افزایش تعداد گردشگران نسبت به سال گذشته خواهیم بود؛ به‌همین منظور، برنامه‌ریزی‌هایی برای توسعه فضای سبز، زیباسازی محوطه و اجرای فعالیت‌های فرهنگی انجام شده است.
بقایی با اشاره به نگاه استانی به باغ فدک گفت: برنامه‌ریزی شده است تا تعدادی تورهای یک روزه برای مسافران در نظر گرفته شود، همچنین دو شرکت خصوصی، تورهای یک‌روزه با هزینه‌های مناسب را برای شهرهای اطراف اصفهان برنامه‌ریزی کرده‌اند تا مسافران بتوانند تجربه بهتری از سفر به این منطقه داشته باشند.
وی درباره مسائل ترافیکی اضافه کرد: قرارگاه ترافیکی نیز تشکیل شده است و مرکز کنترل ویژه‌ای برای مدیریت ترافیک در روزهای نوروزی ایجاد خواهد شد؛ امیدواریم بتوانیم تأثیرات منفی ترافیک را به حداقل برسانیم.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای بهبود حمل‌ونقل عمومی در ایام نوروز تصریح کرد: برای نوروز 1404، تلاش کرده‌ایم که نظم بیشتری به سیستم اتوبوس‌های گردشگری بدهیم و یک خط ویژه از باغ فدک به سمت میدان امام حسین (ع) راه‌اندازی شده است که با شش دستگاه اتوبوس به‌صورت چرخشی فعالیت خواهد کرد.
بقایی گفت: شرکت توسعه سیاحتی سپاهان و مجموعه ناژوان نیز برنامه‌های خاص خود را برای گردشگران در نظر گرفته‌اند؛ هرچند قرار بود اتوبوس‌های دوطبقه نیز در این طرح مشارکت داشته باشند، اما به دلیل بعضی مشکلات اجرایی، این طرح هنوز عملیاتی نشده است.
وی با اشاره به یکی از نوآوری‌های شهری برای نوروز سال 1404 گفت: در اپلیکیشن «اصفهان من» بخش جدیدی تحت عنوان «شهر پر گنجه» راه‌اندازی شده است و این برنامه دارای ویژگی‌های تعاملی و بازی‌واره‌ای است که می‌تواند تجربه جدیدی برای گردشگران فراهم کند.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهر اصفهان اظهار داشت: تاکنون هیچ شهر دیگری وارد این حوزه از بازی‌واره‌ها نشده است و این تجربه می‌تواند برای آینده گردشگری بسیار مفید باشد.
کد خبر 850420

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/948715/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

(عکس) ایران عصر قاجار؛ از خیابان 15 خرداد تهران تا سی‌وسه‌پل اصفهان

تحقق شعار جهش تولید در بزرگترین گروه فولادسازی کشور| افزاش 39 درصدی سرمایه فولادمبارکه

المیرا دهقانی بازیگر لحظه گرگ و میش با سفره هفت‌سین متفاوتش همه را شگفت‌زده کرد

درخواست جالب استقلال از هوادارانش + عکس

ارزش سهام عدالت چقدر است؟

لحظه سال تحویل 1404 قمر در عقرب است / این 4 توصیه را جدی بگیرید!

شعار جهش تولید در بزرگترین گروه فولادسازی کشور محقق شد

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات مرورگر ویوالدی در آپدیت جدید برطرف شد

حوادث چهارشنبه سوری در اصفهان 11 مصدوم داشت

روش تهیه ته چین مرغ و بادمجان مجلسی، غذای اصیل شیرازی مخصوص اعیاد

نخستین مصدوم چهارشنبه‌سوری کاشان به ثبت رسید

افزایش کمی و کیفی خدمات گردشگری و رفاهی در باغ فدک

80 کیلومتر خط‌کشی ترافیکی در منطقه 3 اصفهان

مصدومیت 11 نفر در اصفهان بر اثر حوادث چهارشنبه سوری

انفجار ترقه و اسپری گاز در آتش 2 نفر را راهی بیمارستان کرد

مصدومیت و ضربه به سر یک عابر در پی انفجار ترقه

عملیات اجرایی اتصال یاسوج به آزادراه شیراز - اصفهان سال آینده آغاز می‌شود

نمایشگاه کتاب چقدر برای دولت آب خورد؟

اپن‌سورس شدیم؛ مرور وضعیت امنیت سایبری ایران در سال 1403

ویدیوهای بررسی پیکسل 9A پیش از رونمایی رسمی منتشر شد

تا کی باید منتظر آیفون تاشو اپل باشیم؟

اولین چراغ سبز مجمع تشخیص به پالرمو و CFT

محمدباقر قالیباف در 1403: حسرت بر دل مانده

آیا ترامپ واقعا قصدی برای تعامل با ایران دارد؟

خاتمی در 1403: رئیس‌جمهورساز

چرا عربستان خود را وارد منازعه شرق اروپا کرده است؟

بخش دوم قانون بودجه سال 1404 کل کشور ابلاغ شد

عکس/ رونمایی صبا راد از سفره هفت سین طلایی‌اش

پیشرفت 23 و 15 درصدی پروژه‌های مشارکتی سپهر و اطلس

افزایش کشف 85 درصدی مواد محترقه در اردستان

رونمایی از ترکیب اصلی ذوب‌آهن و استقلال

کاشت 250 هزار گلدان گل در منطقه 9 اصفهان

اقدامات ستاد سفر شهر اصفهان نویدبخش نوروزی بدون حادثه در باغ فدک است

افزایش ظرفیت اسکان مسافران نوروزی در اصفهان

نبض زندگی با این شعر زیبا!

داستانک/ جوجه و آسیب

تست مقاومت آیفون 16e؛ ارزان‌ترین گوشی اپل دوام خوبی دارد

بازی Resident Evil 3 برای آیفون و آیپد و مک منتشر شد

روایت سی‏‏‌ان‏‏‌ان از گورهای دسته‌جمعی علوی‌ها

جامعه‏ بی‌‏اعتناست نه ناامید

استقبال از آزادی کروبی

ایران، دچار فرسودگی اجتماعی

فعال اصلاح‌طلب مطرح کرد: رفع حصر؛ دیر، ناقص اما ضروری

«گروسی» به پزشکیان چه قولی داد؟

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

«خوانسار»؛ همچون تکه‌ای از بهار، همواره سرزنده و زیبا

17 خودرو مسروقه در شهر اصفهان طی شبانه‌روز گذشته پیدا شد

4 نوجوان بر اثر انفجار ترقه در گز برخوار دچار سوختگی شدند

فولاد مبارکه موفق به کسب عنوان «شرکت برتر ورزش کارگری» کشور شد

قرارگاه اطلاع‌رسانی باغ فدک مرجع اصلی اطلاعات ستاد خدمات سفر شهر اصفهان است