پیام سپاهان

آخرين مطالب

بازار طلا و سکه قابل پیش بینی است؟ اقتصادی

بازار طلا و سکه قابل پیش بینی است؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - رییس اتحادیه طلا و جواهر می‌گوید: این‌که در طول 48 ساعت 8 میلیون تومان روی قیمت سکه برود و یا روی طلا 600 هزار تومان برود، یک مقداری از واقعیت دور است و رشد قیمت‌ها کاذب است.

بازار طلا، سکه و ارز در طول دو روز گذشته شاهد جهش قیمت‌ها و فتح مرزهای جدید بوده است؛ روندی که در پی آن قیمت سکه تا کانال 90 میلیون تومان و طلا تا کانال 7 میلیون و 700 هزار تومان بالا رفت.
افزایش باورنکردنی طلا و سکه در دو روز گذشته در حالی رقم خورده است که به باور رییس اتحادیه طلا و جواهر، این رشد قیمت‌ها از واقعیت دور و رشد قیمت‌ها کاذب است.
نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر درباره وضعیت هیجانی بازار طلا و سکه، می‌گوید: دلیل افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه، بخشی مربوط به اونس جهانی طلا است؛ چراکه اونس طلا در طول یک هفته گذشته حدود 90 دلار بالا رفت. عامل دیگر موثر در بازار، افزایش قیمت ارز است که باعث شده بازار داخلی در روزهای پایانی سال افزایش قیمت دور از انتظار داشته باشد.
وی می‌افزاید: طلا به کانال 7 میلیون و 700 هزار تومان آمده و سکه در کانال 90 میلیون تومان قرار گرفته است. اونس طلا هم در کانال 3 هزار دلار است. سکه بهار آزادی تا 81.5 میلیون تومان، نیم‌سکه تا قیمت 57.5 میلیون تومان و ربع‌سکه تا 30 میلیون و 200 هزار تومان بالا آمده است.
رییس اتحادیه طلا و جواهر با بیان این‌که شاهد هستیم که قیمت‌ها در بازار طلا و سکه تدریجی بالا می‌رود، تصریح می‌کند: در روزهای پایانی سال شاهد هستیم که شرایط رکود و کاهش تقاضا شدت پیدا کند.
قیمت‌ها به قبل بازمی‌گردد؟
بذرافشان در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت‌ها به قبل بازمی‌گردد؟ عنوان می‌کند: ببینید، عوامل مختلفی دخیل است. اگر به تحلیل‌های قیمتی بازار جهانی طلا دقت کنیم، از ابتدای سال میلادی جدید تحلیل‌ها در این راستان بود که اونس طلا تا 3 هزار و 300 دلار بالا رود. حالا هم این اتفاق به صورت تدریجی رخ داده است. از سوی دیگر، نوسانات بازار ارز و خبرهای سیاسی و اقتصادی، عواملی است نوسان قیمت‌ها را رقم زد.
وی متذکر می‌شود: در میان این تغییر قیمت‌ها نکته‌ای که مطرح است، این‌که همکاران ما شرایط خوبی نداشتند. از ابتدای امسال قیمت‌ها به شدت تغییر کرده است و همین موضوع باعث شده که متاسفانه تولید به شدت آسیب دیده است.
رییس اتحادیه طلا و جواهر با تاکید دوباره بر کاهش تقاضا و تشدید رکود در بازار طلا و سکه، می‌گوید: همکاران ما خیلی نتوانستند در این شرایط مقاومت کنند و هرچه طلا افزایش پیدا کرد، قدرت خرید مردم هم کم شد.
بذرافشان با اشاره به روند تورمی کشور، می‌افزاید: این تورم باعث شد که در این بازار مبادلات بالا نرفت. افزایش قیمت بازار جهانی طلا و همچنین افزایش قیمت طلا و سکه در بازار داخلی در طول سال باعث شد که واحدهای تولید و توزیعی به شدت دچار آسیب‌های مالی و اقتصادی شوند.
وی تاکید می‌کند: متاسفانه با این‌که در روزهای پایانی سال قرار داریم، ولی بازار داخلی همان شرایط رکود را شاهد هستند.
رییس اتحادیه طلا و جواهر تصریح می‌کند: بانک مرکزی اگر بتواند در یکی دو روز باقی مانده قیمت ارز را مدیریت کند و عرضه سکه نیز در بازار داشته باشد، می‌تواند نقش محوری در کاهش یا ثبات قیمت‌ها داشته باشد.
مردم الان خرید کنند یا نکنند؟
بذرافشان در ادامه با اشاره به این‌که حباب سکه به حدود 15 میلیون تومان رسیده است، در پاسخ به این سوال که الان زمان خرید طلا و سکه است یا خیر؟ می‌گوید: کلا این قیمت‌ها با توجه به یک‌سری نوسانات و التهابات روانی بازار بوده است و حتی افزایش قیمت‌ طلا و سکه نسبت به اونس جهانی طلا بیشتر بوده است.
وی می‌افزاید: افزایش قیمت‌ها با توجه به این‌که بالاتر از اونس طلا حرکت کرده است، امکان دارد افزایش قیمت‌ها حباب و التهاب مقطعی باشد و بر همین اساس، احتمال اصلاح قیمت‌ها وجود دارد.
رییس اتحادیه طلا و جواهر متذکر می‌شود: این‌که در طول 48 ساعت 8 میلیون تومان روی قیمت سکه برود و یا روی طلا 600 هزار تومان برود، یک مقداری از واقعیت دور است و رشد قیمت‌ها کاذب است.
بذرافشان عنوان می‌کند: توصیه ما همیشه این بوده که مردم به عنوان سرمایه‌گذاری امن خرید کنند، ولی در زمان‌هایی که التهاب است، مردم صبر کنند بازار التهاب را رد کند و به ثبات نسبی برسد.
وی با بیان این‌که افزایش قیمت‌ها دور از انتظار بوده است، تصریح می‌کند: توصیه همیشه ما به مردم این است که سعی کنند در بازارهای ملتهب کمتر ورود کنند و سعی کنند زمانی که قیمت‌ها ثبات نسبی را پیدا کرد، اقدام به خرید و فروش سکه و مصنوعات طلا کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/948489/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران آب در اصفهان / سد زاینده رود چقدر آب دارد؟

رونق نماز در مدارس سبب ترویج دینداری در جامعه می شود

1500 میلیارد ریال اعتبار به بیمارستان جدید مهاباد اختصاص یافت

آماده‌سازی 185 کلاس برای اسکان مسافران نوروزی در نطنز

هدف قرآن، تربیت انسان و به رسیدن به کمال است

پیش بینی آب و هوای اصفهان فردا چهارشنبه 29 اسفند 1403

همایش بزرگ آخرین لحظه، اولین پیمان؛ تجدید عهدی با شهدا در آخرین روز سال

مسابقه زندگی با آیه‌ها در تهران؛ سوال روز هفدهم و برنده روز شانزدهم

«اسماعیل قاسمی» فرماندار فومن شد

خبر بده محیط زیستی؛ آخرین وضعیت سد زاینده‌رود اعلام شد

عکس/ تیر‌های تلگراف در مقابل سی و سه پل اصفهان 170 سال پیش

واکنش جواد کاظمیان به دلار 100 هزار تومانی؛ جان مادرتان از هفت‌سین استوری نگذارید؛ جوانی ما تباه شد

تصمیمات موثر شورای عالی آب برای زاینده رود/ پروژه‌های انتقال آب باقوت در حال انجام است

خبر بد محیط زیستی؛ آخرین وضعیت سد زاینده‌رود اعلام شد

پذیرش 150 خودرو در باغ فدک طی سومین شب فعالیت ستاد خدمات سفر شهر اصفهان

انفجار ترقه در حال ساخت 3 نفر را مصدوم کرد

برقراری 148 پرواز فوق العاده نوروزی در فرودگاه اصفهان

کشف مواد محترقه در بهارستان؛یک نفر دستگیر شد

کشف قهوه‌سازهای 300 میلیاردی قاچاق در انبارهای شهر اصفهان

کشف قهوه‌سازهای 300 میلیاردی قاچاق از 2 انبار در شهر اصفهان

بدترین و بهترین زمان برای چیدن سفره هفت‌سین 1404 / چرا زمان چیدن سفره هفت‌سین اهمیت دارد؟

مادر مثل یک نامه عاشقانه است!

مدل متن‌باز جدید Mistral معرفی شد؛ سریع‌تر از مدل‌های مشابه گوگل و OpenAI

بازی Resident Evil 9 با تغییرات چشمگیر از راه می‌رسد

اپل نسخه بتا 4 آپدیت iOS 18.4 را منتشر کرد

رهبر سامسونگ استراتژی بقای این شرکت را مشخص کرد

سرمقاله خراسان/ 1404، سال شجاعت در تصمیم گیری

مزد باید شناور شود؛ هنوز فاصله مزد و معیشت حداقل 8 میلیون تومان است

سامانه بارشی از روز پنجشنبه وارد استان اصفهان می‌شود

کشف 70 میلیارد ریال سموم شیمیایی قاچاق در خمینی‌شهر

برج فناوری نخبگان شاهدو ایثارگر آماده بهره برداری شد

پنجاه و نهمین شماره نشریه خط زندگی منتشر شد

پای هفت‌سین نوروزی شبکه چهار با «سرزمین نوروز، سرزمین شعر»

آماده‌باش نوروزی جایگاه‌داران در سراسر کشور/ تعداد کارت‌های آزاد بیشتر می‌شود

مشکلات صنف نانوایان بهارستان ساماندهی می‌شود

پیش بینی آب و هوای اصفهان در 24 ساعت آینده امروز سه‌شنبه 28 اسفند

اشتباهات رایج در چیدن سفره هفت‌سین / در روزهای قمر در عقرب اسفند 1403 سفره هفت‌سین نچینید!

انفجار ترقه درسده لنجان 3 مصدوم داشت

هفت سین بربام نخجیر / راهنمای سفر از قم تا خوانسار

برنامه سینماهای اصفهان، امروز سه‌شنبه 28 اسفند + ساعت‌ اکران دایناسور

مرگ نویسنده‌ برجسته

فراخوانی ChatGPT در گوشی‌های سامسونگ ساده‌تر شد

سونی در ژاپن و انگلستان پلی‌استیشن 5 اجاره می‌دهد

سرمقاله جام جم/ مرگ مغزی سازمان ملل زیر تیغ یاغی‌گری

در سوریه چه خبر است؟

حق بیمه شخص ثالث اعلام شد

ریزش سنگین بورس در آخرین روز کاری 1403

تمهیدات اداره غله و تعزیرات آرد و نان کیش برای ایام نوروز وماه رمضان

مسابقه زندگی با آیه‌ها در قم؛ سوال روز هفدهم و پاسخ روز شانزدهم

آلودگی هوای اصفهان، امروز سه‌شنبه 28 اسفند + شاخص کیفی به تفکیک مناطق