پیام سپاهان

آخرين مطالب

برپایی سفره‌های هفت‌سین در شهرک شهید کشوری/ واکاری درختان در پارک سرو اجتماعی

برپایی سفره‌های هفت‌سین در شهرک شهید کشوری/ واکاری درختان در پارک سرو
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - مدیر ناحیه شهید کشوری اصفهان گفت: به‌مناسبت نوروز دو سفره هفت‌سین در نقاط مختلف ناحیه شهید کشوری برپا خواهد شد، همچنین در پارک سرو عملیات واکاری درختان و گل‌کاری آغاز شده است و تا فردا به پایان می‌رسد تا فضایی زیباتر برای شهروندان ایجاد شود.
خلیل شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سال جاری با پیگیری‌های انجام‌شده و همکاری شرکت عمران آبشار اسپادانا، برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای بازسازی معابر ناحیه شهید کشوری صورت گرفته است.
وی افزود: بر اساس این برنامه، تمام معابر آسیب‌دیده ترمیم و چاله‌ها آسفالت خواهد شد؛ این عملیات از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود و طی دو روز آینده به پایان می‌رسد، همچنین جدول‌گذاری معابر تکمیل شده و بخش‌هایی که فاقد جدول و همچنان خاکی بودند، اصلاح خواهد شد.
مدیر ناحیه شهید کشوری اصفهان تاکید کرد: دو میدان مهم منطقه که عملیات تسطیح آن‌ها انجام شده است، برای ایام عید آماده خواهند شد، همچنین در پارک سرو عملیات واکاری درختان و گل‌کاری آغاز شده است و تا فردا به پایان می‌رسد تا فضایی زیباتر برای شهروندان ایجاد شود.
شریفی با بیان اینکه با هماهنگی انجام‌شده با هیئت‌امنا و معرفی دو خیر، عملیات آماده‌سازی مسجد جامع شهرک شهید کشوری آغاز شده است، گفت: هرچند که این مسجد نتوانست تا ماه رمضان آماده شود، اما بلافاصله پس از ایام عید، نماز جماعت در آن برگزار خواهد شد و به بهره‌برداری می‌رسد.
وی ادامه داد: در راستای آماده‌سازی فضای شهری برای ایام نوروز، دو سفره هفت‌سین با همکاری مجموعه سرای ایرانی تهیه شده است که نصب آن‌ها از فردا آغاز خواهد شد؛ یکی از این سفره‌های نوروزی مقابل سرای گلستان و دیگری زیر مجسمه نماد شهید کشوری جانمایی شده است.
مدیر ناحیه شهید کشوری اصفهان خاطرنشان کرد: با نزدیک شدن به ایام عید، برنامه‌ای ویژه برای شست‌وشوی معابر و جداول این شهرک در دستور کار قرار دارد و با توجه به تکمیل‌نبودن جدول‌گذاری در برخی نقاط، رنگ‌آمیزی جداول به پس از تکمیل این بخش موکول شده است و به محض پایان، عملیات رنگ‌آمیزی نیز اجرا خواهد شد.
شریفی با بیان اینکه برای دوران پس از تعطیلات نوروزی نیز اقدامات متعددی برنامه‌ریزی شده است؛ از جمله خرید فلاورباکس‌ها و شن‌های رنگی که در نقاط مختلف شهرک جانمایی خواهد شد، گفت: این اقدامات پس از عید اجرایی شده و به زیبایی منطقه افزوده خواهد شد.
وی افزود: نماد دوچرخه‌سوار که عملیات بازسازی آن به پایان رسیده است، به‌زودی در وسط بلوار بوستان شهرک نصب خواهد شد تا جلوه‌ای زیبا به منطقه ببخشد، همچنین چهار المان ویژه ماه رمضان در دو نقطه از شهرک نصب شده و در دسترس شهروندان قرار گرفته است.
مدیر ناحیه شهید کشوری اصفهان تاکید کرد: این مجموعه اقدامات در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و زیباسازی محیط شهری صورت گرفته است و با تلاش مستمر مدیریت شهری، روند اجرای پروژه‌ها با سرعت ادامه دارد.
کد خبر 849770

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/947970/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار ترقه در حال ساخت و مصدومیت یک نفر از ناحیه دست و صورت

مصدومیت و فوت 6 نفر در پی واژگونی سواری ساینا

رادیو آنلاین عید؛ هدیه شهرداری اصفهان به گردشگران نوروزی

ماجرای ساخت و ساز ساختمان‌های اداری جدید با هزینه هنگفت در اصفهان

میهمانان نوروزی شهر

گزارش تصویری|فینال لیگ فوتسال روستایی شهرستان اسلام‌آبادغرب

احیای زاینده‌رود و گاوخونی: گام بلند دولت برای نجات تالاب‌ها

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

شعری از امیر معزی

قیمت آیفون 17 ایر از 899 دلار آغاز خواهد شد

ایسوس قیمت گرافیک‌های سفارشی RX 9070 و RTX 5090 را افزایش داد

مذاکره در مسیر منافع ملی معنا دارد

همشهری مطرح کرد: سراب تهدیدها علیه ایران

انعکاس مبهم پزشکیان

پوتین میانجی می‌شود؟

چطور به فلان موسسه چند برابر بودجه می‌دهند اما به ورزش نه؟

حرکت نو در بازی کهنه‌ هسته‌ای

افزایش دستمزد کارگران؛ بالاتر از تورم

آخرین یارانه 1403 واریز شد

تصاویر / جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع) در هیئت فداییان حسین اصفهان

تصاویر / جشن روزه اولی‌ها در اصفهان

فرصتی مهم برای فعالان اقتصادی اصفهان/مشارکت در پروژه‌های نیمه تمام عمرانی استان به جای پرداخت مالیات

8 پارکینگ عمومی منطقه 3 اصفهان به جایگاه شارژ خودروی برقی مجهز شد

5 هزار میلیارد تومان به طرح‌های آبرسانی استان اصفهان اختصاص یافت

اردوی تیم ملی هندبال زیر 17 سال ایران در اصفهان

ساحل پاک، سین هشتم همدلی

حکم سرپرست جدید حوضه آبریز «زاینده رود»؛ پایش دقیق بر میزان برداشت‌ رودخانه اصفهان

توسعه انرژی‌های نوین و مولدسازی، راهکارهای کلیدی پیشرفت اصفهان هستند

گلایه از اجرای پروژه‌های اقتصادی اصفهان توسط تجار دیگر استانها/93 همت مالیات به کشور می پردازیم!

اجرای پروژه مانیتورینگ سیستم تأمین توان واحد مخابرات متروی اصفهان

تب هفت‌سین لاکچری!

جذب به مسجد نیازمند نوآوری و ابتکار متولیان است

بررسی نگاه سعدی به «طلب عمر جاودانه» با استناد به اشعار وی

شعرخوانی زیبای شمس لنگرودی

گوشی فوق مقاوم 2025 سامسونگ 50 درصد سریع‌تر از مدل قبلی خواهد بود

اولین پاوربانک سدیم یون جهان با ظرفیت 9 هزار میلی‌آمپرساعت معرفی شد

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

«پایداری» در ناپایداری

تهدید در یمن، پاسخ در عمان؟

مقصر شماره‌ یک تورم کیست؟

استاد روابط بین الملل: زمان انتخاب‌ است

مجلس با همتی تسویه حساب شخصی کرد/ چرا دلار ارزان نشد؟

نرخ دستمزد، سبب خروج نیروی کار از بازار رسمی کار شده بود/ رشد حقوق کارگران مطابق انتظارات تورمی بود/ با افزایش مزد، می‌توان رونق ایجاد کرد

استانداردسازی مرتع‌داری در دستور کار منابع طبیعی مازندران

ساخت فیلتر گازوئیل لوکوموتیو‌های روسی در ذوب‌ آهن اصفهان

بومی‌سازی سایلنسر دریچه اسنورت در کوره بلند ذوب‌ آهن اصفهان

آغاز فعالیت ستاد‌های هدایت مسافران نوروزی در اصفهان

تسهیلات ویژه اسکان نوروزی برای زوج‌های فرهنگی در نصف جهان

پیگیر اجرای باکیفیت خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی خواهیم بود