پیام سپاهان

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب سیاسی

سرمقاله خراسان/ خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - خراسان / «خطر خطای تحلیل نگاه رهبر انقلاب توسط نیروهای انقلاب» عنوان یادداشت روز در روزنامه خراسان به قلم محمدسعید احدیان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
پس از صحبت رهبرانقلاب در دیدار کارگزاران نظام که با تاکید بر ضرورت انسجام قوا، راهبرد وفاق را تایید کردند، تصریح ایشان در دو مصداق، چرایی درست بودن رای مجلس به کل کابینه و زمان عملیات وعده صادق2 ، شوک بزرگی به بسیاری از نیروهای انقلاب وارد کرد که به شکلی گسترده خلاف آن را مطالبه می کردند. اما سوال اصلی چرایی نگاه رهبرانقلاب درباره این دو مصداق نیست، بلکه سوال بزرگ چرایی خطای تحلیل نیروهای انقلاب در مقایسه با نگاه رهبرانقلاب است. خطر این خطای تحلیل آن‎جا جدی تر می شود که توجه کنیم در دو مصداق اخیر، ایشان موضع خودشان را قبلا تصریح کرده بودند و موج موجود خلاف نص صریح مواضع علنی رهبرانقلاب بود. ایشان به صراحت درباره وعده صادق در خطبه نصر گفته بودند که ما نه شتابزده عمل می‎کنیم و نه تعلل می‎کنیم؛ همچنین درباره کابینه هم در دیدار هیئت دولت از عملکرد مجلس تقدیر کرده بودند.
بنابراین اگر اشتباه در تحلیل ضرورت انسجام قوا را که برخی انقلابی‎ها «وفاق با نفاق» می دانستند، خطای تحلیل بدانیم، اشتباه در دو مصداق رای به کابینه و عملیات وعده صادق، موضع مخالف نص صریح مواضع آقا محسوب می شود. این نگرانی چندی پیش در انتشار صحبت ایشان که گفته بودند: «حرف‎های صریح من را نیز تفسیر به رای می‎کنند» مشهود بود. بدیهی است هنگامی که بدنه نیروهای انقلاب دچار خطای تحلیل یا تفسیر به رای می شوند، خطر بزرگی مسیر حرکت انقلاب را تهدید می کند؛ چرا که مهم‎ترین جریانی که باید راهبری ولی را پیاده سازی کند، خود تبدیل به چالش پیاده سازی می شود.
روشن و بدیهی است که بدنه اجتماعی نیروهای حزب اللهی نه تنها دلداده و عاشق رهبرانقلاب هستند بلکه تابع محض ایشان بوده و موضع ایشان را فصل الخطاب می دانند اما چرا ما دچار چنین آسیب نگران کننده ای هستیم؟ 
به نظر می رسد مشکل در این است در طول سالیان طولانی به‎دلایلی که جای بحث آن این مجال نیست، افرادی تبدیل به چهره های مرجع و رسانه ای نیروهای انقلابی شده اند که با نظام تحلیلی رهبرانقلاب فاصله دارند و در تحلیل دچار خطا می شوند. همچنین برخی از آنان در مواقعی که با صحبت‎های صریحی از ایشان روبه‎رو می شوند که با سلیقه آنان تعارض دارد، دست به حاشیه رانی صحبت ها یا تفسیر به رای آن مواضع می زنند. نیروهای انقلابی نگاه رهبرانقلاب را از شخص رهبرانقلاب نمی گیرند، بلکه برداشت و روایت مراجع فکری و رسانه ای خود را نگاه رهبرانقلاب تلقی می کنند و با عشق و دلسوزی، آن را به‎عنوان نگاه رهبری پیگیری و مطالبه می کنند. بنابراین مبانی فکری نیروهای انقلاب در طول زمان طولانی با نظام تحلیلی رهبرانقلاب فاصله گرفته است. به‎عنوان مثال در سخنان اخیر رهبرانقلاب ایشان به صراحت بر این اشکال که مسائل درجه دوم و سوم را تبدیل به مسئله اصلی کرده اند، انتقاد داشتند؛ این یک اصل مهم در نظام تحلیلی رهبرانقلاب است مبنی بر «اصلی فرعی کردن امور» که عدم رعایت آن را از لغزشگاه های مهم می دانند. همچنین در مصادیقی مانند وعده صادق، حاشیه رانی و تفسیر به رای چهره های مرجع باعث کنار رفتن بیان صریح رهبرانقلاب از ذهن نیروهای انقلابی می شود.
بازار
اما سوال این‎جاست که راه حل اصلاح چه می تواند باشد؟ پاسخ به این سوال امر مستقلی است که جای طرح آن در رسانه عمومی نیست اما بی تردید نیمی از راه حل مسئله پذیرش اصل مسئله است. ما باید بپذیریم که با خطر خطای تحلیلی نیروهای انقلاب روبه‎رو هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/947481/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از ترکیب ذوب‌آهن مقابل استقلال

اعلام ترکیب اصلی استقلال و ذوب‌آهن

ترکیب استقلال و ذوب آهن اصفهان مشخص شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

مازوت‌سوزی در اصفهان متوقف شد

الحاق 2 دستگاه آمبولانس به اورژانس کاشان

ترکیب اصلی ذوب‌آهن مقابل استقلال + ساعت دقیق بازی

دختران استقلالی در اصفهان؛ ما هوادار روزهای سخت هستیم؛ روزهای سخت پشت استقلال را خالی نمی کنیم

ترکیب استقلال و ذوب‌آهن اصفهان مشخص شد

شوخی عجیب هواداران استقلال با پارچه قرمز +عکس

ستادهای هدایت مسافران نوروزی در 4 نقطه شهر اصفهان فعال شد

استقلال صفر - ذوب‌آهن صفر/ گزارش لحظه به لحظه

مصرف مازوت در اصفهان ممنوع شد

کاشت 20 هزار نهال صنوبر در خوانسار

ترکیب رسمی استقلال و ذوب‌آهن اعلام شد

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

کتاب «بازی‌سازی تاریخ»؛ رویکردی جدید به آموزش علوم اجتماعی

ماهواره کوانتومی جدید چین به‌هیچ عنوان هک نمی‌شود!

هشدار FBI: از این سایت ها استفاده نکنید

این ایرباد خوش‌قیمت به نمایشگری کاربردی مجهز است

علیه امنیت به بهانه حجاب

جوان نوشت: 4 دروغ و تهمت ابطحی در 100 کلمه!

فریب بزرگ امریکایی!

ماجرای افزایش توجه جهانی به طلا

ماجرای ممنوع‌المعامله شدن صاحبان خانه‌ها و خودروهای لوکس چه بود؟

جزییات دستمزد کارگران در سال 1404

میزبانی هتل‌ها از 1200 مسافر در نخستین شب فعالیت ستاد خدمات سفر شهر اصفهان

لزوم اتمام پروژه بیمارستان بقیه‌الله اعظم کاشان

ورودی آزادراه شیراز ـ اصفهان تعریض می‌شود

سامانه بارش‌زا 30 اسفند وارد اصفهان می‌شود

زندگی با آیه‌ها در چهارمحال‌وبختیاری، سوال روز پانزدهم و برنده چهاردهم

تصاویری از غار دو طبقه کشف شده در برزک کاشان

دوپینگ استقلال برای بازی، با هواداران (عکس)

اجرای طرح سفره کرم امام حسن مجتبی (ع) در 1100 نانوایی استان اصفهان

شوک به استقلال/ مرادمند بازی با ذوب آهن را از دست داد

تصاویر | کشف غار 2 طبقه در کاشان

عمادی: ورودی آزادراه شیراز ـ اصفهان تعریض می‌شود

قول‌هایی که به مردم و مسئولان داده بودیم، تحقق یافت

راه اندازی گشت‌های نامحسوس پلیس آگاهی در نوروز 1404

مصرف مازوت در اصفهان دوباره ممنوع شد

خوش‌اقبال: تهران آماده میزبانی از مسافران نوروزی و روزه‌داران است

این ستاره استقلال بازی ذوب آهن را از دست داد!

دستگاه‌های کاشان برای کاهش فوتی تصادف پای کار بیایند

نوشتن شاهنامه چند سال طول کشید؟

هزار بلبلِ دستان‌سرای عاشق را بباید از تو سخن گفتنِ دری آموخت

انتشار «تاریخ کامل ایران بر اساس شاهنامه»

سهام شرکت خالق فتوشاپ به‌یک‌باره 14 درصد سقوط کرد

به‌روزرسانی جدید تعداد زیادی از ساندبارهای سامسونگ را از کار انداخت

مدل 43 میلی‌متری جدیدترین ساعت وان‌پلاس به‌زودی از راه می‌رسد

بحث‌برانگیزترین بازی گویچی سودا اکنون به زبان انگلیسی قابل اجرا است

شرکت Fntastic از سایت روسی برای بدنام کردن آن‌ها شکایت کرد