پیام سپاهان

آخرين مطالب

پنل OLED جدید سامسونگ برای گوشی‌ها معرفی شد؛ روشنایی خیره‌کننده 5 هزار نیت اقتصادی

پنل OLED جدید سامسونگ برای گوشی‌ها معرفی شد؛ روشنایی خیره‌کننده 5 هزار نیت
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - زومیت / سامسونگ با رونمایی از جدیدترین پنل OLED خود با قابلیت‌های منحصربه‌فردی مانند روشنایی خیره‌کننده‌، بار دیگر در صنعت نمایشگرها خبرساز شد.
سامسونگ دیسپلی، بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی پنل‌های OLED موبایل در جهان، از جدیدترین پنل OLED خود با حداکثر روشنایی 5000 نیت رونمایی کرد.
جدیدترین پنل OLED سامسونگ برای گوشی‌های موبایل و سایر دستگاه‌های همراه، از فناوری On-Cell Film (OCF) بهره می‌برد که نیاز به پولاریزر را حذف می‌کند. سامسونگ دیسپلی اولین شرکتی بود که فناوری مذکور را معرفی و اجرایی کرد. تکنولوژی مورد بحث نه‌تنها قابلیت دید در فضای باز را بهبود می‌بخشد، بلکه مصرف انرژی را کاهش و در نتیجه عمر باتری را افزایش می‌دهد و با پایین آوردن دمای دستگاه، به افزایش طول عمر پنل کمک می‌کند.
پس از استفاده از پنل‌های OCF OLED در گوشی‌های تاشدنی ازجمله گلکسی زد فلیپ 5 و گلکسی زد فولد 5، حالا این فناوری در گوشی‌های معمولی و لپ‌تاپ‌های رول‌شونده نیز به‌کار گرفته می‌شود.

پیام سپاهان

سامسونگ در MWC 2025 جدیدترین پنل‌های OCF OLED خود را به‌نمایش گذاشت که 10 درصد از مساحت کلی آن می‌تواند به روشنایی 5000 نیت دست یابد. این عدد بسیار چشمگیر به نظر می‌رسد، زیرا تولیدکنندگان چینی پنل‌های OLED ادعا می‌کنند به روشنایی 6000 نیت هم دست یافته‌اند، اما فقط یک تا 5 درصد سطح نمایشگر آن‌ها به این سطح از روشنایی رسیده است.
به گفته‌ی سامسونگ، پنل OCF OLED هنگام تماشای فیلم می‌تواند به روشنایی 3000 نیت دست یابد. سامسونگ ادعا می‌کند که این میزان روشنایی، 1٫5 برابر بیشتر از نمونه‌های قبلی با همان سطح مصرف انرژی است. اگر ادعای شرکت کره‌ای درست باشد، بی‌شک دستاورد فناورانه و قابل‌ توجهی محسوب می‌شود.
پولاریزر لایه‌ای نازک و مات است که از ورود نور محیط به داخل پنل نمایشگر جلوگیری می‌کند. بااین‌حال، لایه‌ی مذکور تا 50 درصد از روشنایی پنل OLED را نیز کاهش می‌دهد. سامسونگ اولین شرکتی بود که با توسعه‌ی ساختار لایه‌بندی جدید، نیاز به پولاریزر را حذف کرد، درحالی‌که همچنان از ورود نور محیط به پنل جلوگیری می‌کند.
فناوری OCF OLED به نمایشگر اجازه می‌دهد با فقط 63 درصد مصرف انرژی نسبت‌ به فناوری‌های قبلی، همان سطح روشنایی قبلی را حفظ کند. تکنولوژی مورد اشاره همچنین ضخامت پنل‌ها را 20 درصد نسبت به پنل‌های OLED معمولی کاهش می‌دهد.
جو هیونگ لی، رئیس واحد نمایشگرهای موبایل سامسونگ دیسپلی، درمورد فناوری OCF OLED گفت: «سامسونگ دیسپلی به پیشرفت متفاوت خود از طریق فناوری‌های نوآورانه مانند OCF ادامه خواهد داد تا نیازهای عصر هوش مصنوعی را برآورده کند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/945141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران بر ارائه خدمات شایسته به جامعه ایثارگری تأکید کرد

شبکه کتاب در قالب یک پلتفرم اعلام وجود کرد

نگاه نزدیک به شیائومی 15 اولترا در MWC 2025

سامسونگ از طرح‌های مفهومی جدیدی برای نمایشگرهای تاشو رونمایی کرد

گوشی تاشو نوبیا فلیپ 2 با نمایشگر خارجی بزرگ وارد بازارهای جهانی شد

مایکروسافت دراگون کوپایلت معرفی شد؛ دستیار هوش مصنوعی برای کارهای پزشکی

اپل این هفته از نسل جدید مک‌بوک ایر رونمایی می‌کند

برویم جلوی ترامپ تا تحقیر شویم!

عطریانفر: حفظ مدیران دولت گذشته توسط پزشکیان خسران بزرگی است

کارت قرمز نجات‌بخش

استیضاح یا «تاوان»؟

مواضع غیرمسئولانه وزیر خارجه ترکیه و برخی تحرکات افراطی قومی

کاش پزشکیان می‌گفت چه ویرانه‌ای از دولت رئیسی تحویل گرفته!

قربانی تحریم

خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

کدامیک از این گزینه ها می‌تواند اقتصاد ایران را نجات دهد؟/ ویدئو

با افزایش 200 درصدی، باز هم دستمزد به سبد معیشت کارگران نمی‌رسد

اصفهانی‌ها سه‌شنبه منتظر ورود سامانه بارشی باشند

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد دل شکسته

تعطیلی یک‌هفته‌ای کتابخانه ملی

به جز غم عشق چه هنر دارد عشق!

آنر واچ 5 اولترا با بدنه تیتانیومی و ECG رسماً معرفی شد‌

پنل خورشیدی و نمایشگر تاشو؛ لنوو از دو لپ‌تاپ مفهومی جذاب رونمایی کرد

مشخصات و طراحی ناتینگ فون 3a در آستانه رونمایی باردیگر تأیید شد

مرورگر اپرا عامل هوش مصنوعی برای انجام کارهای کاربران معرفی کرد

اندیشکده آمریکایی: همه چیز «رئال پولیتیک» نیست!

یک استاد اقتصاد: «نمایندگان مجلس» عامل اصلی افزایش نرخ ارز هستند

فرصت ترمیم ایده

روبیوی غمگین کاخ سفید!

فیش‏‌های نجومی 9 دستگاه دولتی

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

زیر مجموعه‌‌ی خودم هستم!

کیت دوربین شیائومی تجربه عکاسی شیائومی 15 اولترا را به سطح دوربین‌های حرفه‌ای نزدیک می‌کند

مودم 5G اسنپدراگون X85 با سرعت دانلود 12.5 گیگابیت‌برثانیه معرفی شد

برندگان نوبل خواستار لغو عضویت ماسک از آکادمی علوم بریتانیا شدند

طرح مفهومی ریلمی: لنزهای قابل تعویضی که تجربه عکاسی موبایل را به سطح دوربین‌های DSLR نزدیک می‌کنند

نارضایتی از شبه دولت جولانی

پیام استیضاح؛ نوسان‌گیری بین وفاق و استقلال

فاتحه وفاق

استیضاح همتی؛ بازی پایداری در زمین تفرقه

فعال اصلاح‌طلب: مجلسی‌ها تیغ به چشم دولت فرو کردند

همتی چرا استیضاح شد؟

دستور توزیع 800 تن سیب‌زمینی مکشوفه در انبار غیرمجاز مبارکه

نوروزی متفاوت در کیش؛ تجهیز کمپ‌های اسکان و آماده‌سازی اسکله تفریحی

سخنان شنیدنی امیرحسین ماحوزی

داستانک/ بهلول و مرد فقیر

دوربین گلکسی S25 اولترا در بررسی DxOMark از رقبا شکست خورد

تعهد اپراتورها برای دسترسی کاربران به اینترنت 5G

تکنو «سبک‌ترین لپ‌تاپ 14 اینچی دنیا» را به‌همراه گوشی Camon 40 رونمایی کرد

شیائومی از کانسپت گوشی ماژولار با قابلیت اتصال به لنز و سنسور دوربین حرفه‌ای رونمایی کرد