پیام سپاهان

آخرين مطالب

بیشترین میانگین سرعت خودرو در جاده‌های اصفهان در کاشان ثبت شد اجتماعی

بیشترین میانگین سرعت خودرو در جاده‌های اصفهان در کاشان ثبت شد
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - ایرنا / مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان گفت: بیشترین میانگین سرعت خودرو در جاده‌های استان در بهمن سال‌جاری به ترتیب در کاشان، نایین، فلاورجان، زرین‌شهر و گلپایگان ثبت شده است.
مریم تاکی، مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اصفهان افزود: میانگین سرعت خودروها در جاده‌های استان در بهمن امسال 88.9 کیلومتر بر ساعت گزارش شد که نسبت به ماه پیش از آن 2 درصد کاهش یافت.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین درصد تخلف سرعت خودروها در جاده‌های استان در بهمن امسال نیز به ترتیب در محورهای نایین - اردستان، اصفهان - نجف‌آباد، خمین - گلپایگان، زرین‌شهر - سفیددشت و فرودگاه - اصفهان (قهجاورستان) ثبت شده است.
وی با اشاره به ثبت 24 میلیون و 145 هزار و 992 تردد خودرو در جاده‌های استان اصفهان در بهمن امسال، اظهار کرد: میانگین تردد ساعتی ثبت شده در سامانه‌های پلاک‌خوان و تردد شُمار برخط (آنلاین) استان به 376 خودرو در ساعت رسید که نسبت به دی ماه امسال 9 درصد افزایش یافته است.
تاکی با بیان اینکه میانگین تردد روزانه وسایل نقلیه سبک نیز در همین ماه حدود 26 درصد افزایش یافته است، ادامه داد: اوج تردد خودروها در این ماه سه‌شنبه 30 بهمن از ساعت هفت تا هشت با هفت هزار و 114 تردد در ساعت گزارش شد.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان با اشاره به افزایش 6 درصدی میزان تردد ورودی و کاهش پنج درصدی تردد خروجی از استان در بهمن نسبت به دی ماه امسال گفت: بیشترین تردد خودروها به ترتیب در جاده‌های شهرستان‌های اصفهان، فلاورجان، شهرضا، تیران و کرون و شاهین‌شهر و میمه به ثبت رسید.
وی با بیان اینکه حدود 19 درصد از کل ترددها در بهمن امسال به ناوگان سنگین اختصاص داشت و نسبت به ماه گذشته (دی ) حدود 17 درصد کاهش یافته است، افزود: بیشترین درصد تردد ناوگان سنگین به ترتیب در محورهای رامشه - ابرکوه، نایین - سگزی، اصفهان - مورچه‌خورت، مورچه خورت - میمه و میمه - دلیجان ثبت شده است.
تاکی با بیان این که 49 درصد از پلاک های مشاهده شده در استان در بهمن سال جاری بومی بود، اظهار کرد: استان‌های تهران، فارس، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی و خوزستان بیشترین سهم تردد پلاک‌های غیر بومی را در اصفهان داشتند.
مدیر مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان تصریح کرد: 29 درصد پلاک‌های غیربومی در بهمن سال‌جاری ماندگاری کمتر از یک روز در استان داشتند.
144 سامانه تردد شمار در جاده‌های استان اصفهان فعال است.
این استان با 11 هزار و 500 کیلومتر راه، بدلیل موقعیت خاص آن در مرکز و بعنوان چهار راه ترانزیت بار و مسافر کشور، رُتبه نخست حمل بار و رُتبه سوم حمل مسافر را داراست.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/944506/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهره زرد مرا بین!

شعری از علیرضا رجبعلی‌زاده کاشانی

جان ز تو جوش می کند

فتوشاپ بالاخره برای آیفون عرضه شد؛ نسخه اندروید هم در راه است!

دکمه فیزیکی جدید ناتینگ‌فون 3a چگونه کار می‌کند؟

گوشی مرموز شیائومی با تراشه اسنپدراگون 8 الیت در دست توسعه است

اپل چگونه بزرگترین نقص طراحی آیفون تاشو را حل می‌کند؟

بازی/ We Are Warriors؛ با سنگ و چوب به جنگ دشمن بروید

برخی از کامپیوترها فعلاً آپدیت 24H2 ویندوز 11 را دریافت نمی‌کنند

لاک‌پشت‌های سبز آکواریوم اصفهان راهی خلیج فارس می‌شوند

لینک‌های جعلی همچنان در اصفهان قربانی می‌گیرد

نشست تخصصی هم‌اندیشی معاونت تعاون و امور اجتماعی در خصوص ارائه خدمات دیجیتال برگزار شد

شعرخوانی زیبای باران نیکراه

ما دل به غم تو بسته داریم ای دوست

شعری جالب از شاهنامه و فرهنگ عروسی

توسعه کسب‌وکارهای هوش مصنوعی با همکاری تهران و بلگراد

فروش خوب استیم دک همچنان ادامه دارد

یورش تانک‌های اسرائیلی به جنین

شطرنج روسی

پرونده بسته مذاکره با آمریکا، پرونده باز FATF در مجمع تشخیص

چرا سفر لاوروف مهم است؟

اتحاد فراآتلانتیکی در تابوت

چه کسانی مشمول دریافت کالابرگ می‌شوند؟/ ویدئو

درخشش سه دانشجوی مازندرانی در جشنواره ملی ایثار

سیره شهدا برای نسل امروز و آینده تبیین شود

حضور مدیرکل بنیادشهید بوشهر در استانداری جهت پاسخگویی به جامعه ایثارگری ازطریق سامانه سامد

شعری زیبا از امیر حسین ماحوزی

شاعرانه/ من با غزلی قانعم و با غزلی شاد

هوش مصنوعی جدید انتروپیک با هزینه‌ای کمتر از رقبا آموزش دیده است

طراحی و مشخصات ایرباد CMF Buds 2 Plus فاش شد

آنر ارتباط دستگاه‌های خود با iOS را تقویت می‌کند

روبات های انسان نما به زودی همتایان خود را می سازند

چه افرادی در 35 سالگی بازنشسته می شوند؟

جزئیات توقیف اموال پرونده چای دبش اعلام شد

شاعرانه/ سرمای زمستان را، گرمای تو تارانده‌ست

معرفی نامزدهای «کتاب سال» جایزه شعر «خبرنگاران»

بروید ای حریفان بکشید یار ما را

میان‌رده‌های جدید گلکسی A56 و A36 سامسونگ هفته آینده رونمایی می‌شوند

ویوو X200 اولترا احتمالاً عملکرد فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت

احتمال عرضه Fable برای پلی استیشن 5 همزمان با سایر پلتفرم‌ها قوت گرفت

اکونومیست: چگونه پوتین در حال بازی دادن ترامپ است؟

بانک ها 256 همت وام به اعضای هیئت مدیره خودشان داده‌ اند

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

«کتاب تالش» و «حسن بصری»

مایکروسافت قابلیت‌های Xbox Cloud Gaming را گسترش می‌دهد

گوشی های اندرویدی با چیپست‌های نسل جدید می‌توانند تا 8 سال آپدیت دریافت کنند

بازی The Blood of Dawnwalker آزادی عمل فراوانی به بازیکنان خواهد داد

مینی کامپیوتر ماژولار Framework با پردازنده قدرتمند Strix Halo معرفی شد

آپدیت HyperOS 2.1 شیائومی برای 5 گوشی محبوب منتشر شد

کالابرگ الکترونیک برای ماه مبارک رمضان شارژ می‌شود؟