پیام سپاهان

آخرين مطالب

فرانسه با جذب 85 میلیارد دلار به یکی از قطب‌های هوش مصنوعی تبدیل می‌شود سیاسی

فرانسه با جذب 85 میلیارد دلار به یکی از قطب‌های هوش مصنوعی تبدیل می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دیجیاتو / فرانسه با داشتن توان بالای تأمین برق، به گزینه مطلوب سرمایه‌گذاران برای تأسیس مراکز داده هوش مصنوعی تبدیل شده است.
صندوق سرمایه‌گذاری کانادایی تصمیم گرفته 20 میلیارد یورو در حوزه هوش مصنوعی فرانسه سرمایه‌گذاری کند. این سرمایه‌گذرای سهم این کشور از جذب سرمایه در این عرصه را به 85 میلیارد دلار (83 میلیارد یورو) می‌رساند.
صندوق سرمایه‌گذاری کانادایی بروک‌فیلد به‌تازگی اعلام کرده تا سال 2030، 20 میلیارد یورو را در پروژه‌های هوش مصنوعی فرانسه سرمایه‌گذاری خواهد کرد. طبق گزارش فرانس 24، قسمت عمده این مبلغ به‌منظور توسعه مراکز داده مختص به هوش مصنوعی صرف خواهد شد. این سرمایه‌گذاری در حاشیه اجلاس هوش مصنوعی پاریس انجام شده است که از دوشنبه با حضور سران کشورهای مختلف و مؤسسه‌های مالی بزرگ، آغاز شده.
گفته می‌شود از 20 میلیارد یورو وعده داده شده (20 میلیارد و 700 میلیون دلار)، 15 میلیارد یورو صرف احداث مرکز داده عظیمی در نزدیکی شهر کمبره واقع در شمال فرانسه می‌شود. سازندگان در نظر دارند توان این مرکز داده را به یک گیگاوات برسانند و سایر هزینه‌ها را هم برای پروژه‌های زیرساخت جدید، مثل منابع دستیابی به انرژی موردنیاز دیتاسنتر، صرف کنند.
فرانسوی‌ها چندی پیش از توافق با امارت متحده عربی برای سرمایه‌گذاری 52 میلیارد دلاری در پردیس هوش مصنوعی خبر داده بودند. هدف اصلی از سرمایه‌گذاری امارات ساخت مرکز داده مشابه با توان مصرفی یک گیگاوات است.

پیام سپاهان


نیروگاه هسته‌ای EDF فرانسه

علت هجوم میلیاردها یورو سرمایه به‌ فرانسه چیست؟
توافق‌های اخیر پس از آن انجام شده که ایالات متحده اعلام کرد با همکاری شرکت‌های بزرگی مثل OpenAI و سافت‌بانک ژاپن، رقم حیرت‌انگیز 500 میلیارد دلار را برای توسعه هوش مصنوعی در این کشور سرمایه‌گذاریخواهد شد. اکنون به‌ نظر می‌رسد سیاستمداران اروپایی به اهمیت این دسته از سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه زیرساخت‌های مرتبط با هوش مصنوعی پی برده‌اند و می‌خواهند از رقابت با ایالات متحده عقب نمانند.
یکی دیگر از دلایل محبوبیت فرانسه برای سرمایه‌گذاران، تعدادی بالای نیروگاه‌های هسته‌ای آن است. این کشور 65 درصد برق خود را از طریق انرژی اتمی و 25 درصد را هم از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کند. همچنین تولید برق آن، بیشتر از مصرفش است؛ درنتیجه می‌تواند گزینه مطلوبی برای ساخت مراکز داده جدید با توان بالا باشد.
البته بازیگران حاضر در حوزه هوش مصنوعی فرانسه به سرمایه‌گذاران خارجی محدود نمی‌شوند و نهادهای داخلی این کشور هم سعی دارند بخشی از سرمایه موردنیاز را تأمین کنند. بانک فرانسوی Bpifrance اعلام کرده 10 میلیارد و 300 میلیون دلار در اکوسیستم هوش مصنوعی این کشور هزینه خواهد کرد اما برخلاف اغلب مؤسسه‌های دیگر، این رقم صرف رشد و حمایت از استارتاپ‌ها به‌جای ساخت مراکز داده خواهد شد. شرکت ایلیاد، صاحب مؤسسه پردازش ابری Scaleway، هم از سرمایه‌گذاری 3 میلیارد و 100 میلیون دلاری در ساخت مراکز داده خبر داده است. بسیاری از استارتاپ‌های هوش مصنوعی فرانسوی، مثل میسترال و فوتوروم، از خدمات ابری این شرکت برای تمرین مدل‌های خود استفاده کرده‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/941471/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سپاهان – پرسپولیس؛ شمارش معکوس برای شروع الکلاسیکو با نبرد جذاب کارتال و کارترون در قلب اصفهان

حذف صفر از پول ملی ارتباط مستقیمی با تورم دارد

جام حذفی| جنگ فرانسوی – ترکیه‌ای در نقش جهان/ اولین برتری پرسپولیس یا هت تریک برد‌های سپاهان؟

پیام مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

امانوئل مکرون دیپ‌فیک‌های خودش را به اشتراک گذاشت

فوکویاما: چگونه ترامپ جهان را به قرن 19 بازگرداند؟

پاتک مذاکراتی قسّام؛ نتانیاهو رام خواهد شد؟

جانباز 70 درصد انقلاب اسلامی، در سالروز پیروزی انقلاب به شهادت رسید

اسماعیل کارتال در نشست خبری حاضر نشد

اجرای معاینات سلامت شغلی برای 2700 نفر از کارکنان شهرداری اصفهان

آماده‌باش 450 تیم امداد زمستانی در اصفهان/ لغو مرخصی دستگاه‌های خدماتی و امدادی

تقویت سامانه بارشی جدید به کشور از 24 بهمن

تاریخچه رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور از 1331 تا 1339

آینده تجارت گردشگری در بستر دیجیتال/ ایجاد سند ملی گردشگری ضروری است

عملکرد دوره ششم شورای شهر اصفهان برای برقراری عدالت اجتماعی قابل مقایسه با گذشته نیست

من برای کسب همه جام‌ها اینجا هستم

تعطیلی مدارس و ادارات اصفهان فردا چهارشنبه 24 بهمن 1403

سرمربی سپاهان: مقابل پرسپولیس تدافعی بازی نمی‌کنیم

در مدیریت استان هم‌قسم شدیم تا مشکلات را حل کنیم

مشکل حرکت قطارهای متروی خط 2 تهران رفع شد

استان اصفهان تعطیل شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

کارترون: سپاهان مقابل پرسپولیس تدافعی بازی نمی‌کند

اصفهان فردا چهارشنبه 24 بهمن تعطیل شد

ضرورت ارتقای سطح امنیت مالی و اقتصادی جایگاه‌داران و مشتریان بانک ملی

نوسازی پیاده‌روهای منطقه 8 اصفهان در سال جاری

آغاز مسابقات لیگ دسته دوم فوتبال زنان ایران در آبادان

جای خالی فیلم‌سازان اصفهانی در جشنواره فجر چهل‌وسوم

اصفهان هاب گردشگری ایران می‌شود

ماموریت ویژه کارتال در اصفهان؛ سد فرانسوی سپاهان شکسته می شود؟!

تعطیلی سراسری اصفهان در روز چهارشنبه

در ماه‌های آینده مجموعه سینمایی شهر رویاها افتتاح می‌شود

پرسپولیس به مصاف سپاهان می‌رود/ هوای اصفهان بهتر از پایتخت برای نبرد حساس

سپاهان مقابل پرسپولیس تدافعی بازی نمی‌کند | اخبار ورزشی

خواندن غزلی زیبا از استاد کاکاوند

پرتره میرزاده عشقی در نمایشنامه «قرن بیستم»

مولانا چقدر قشنگ با خدا حرف میزنه

ای دل غمدیده، حالت بِه شود

اتفاق جالب در هند؛ هزینه تعمیر نمایشگر گلکسی S25 کمتر از گلکسی S24 است

ارتباط استارلینک روی گوشی سامسونگ ممکن شد

ربات شگفت‌انگیز چینی‌ها با الهام از دینامیک اندام اختاپوس

گوشی جدید مالک برند نوکیا معرفی شد

غوغای شرکت‌های چینی؛ معرفی هوش مصنوعی ویدیوساز Goku با عملکرد بی‌نظیر

سم آلتمن: احتمالا ایلان ماسک در تمام زندگی حس ناامنی داشته و خوشحال نیست

پتانسیل لغو انتخابات یازده اسفند وجود دارد

بحران صنعت داروسازی در ایران

درس مدیریت؛ حمایت «وطن امروز» از علیرضا دبیر

تعلیق تبادل اسیران؛ نتانیاهو رام خواهد شد؟

انتظارات نامعقول ترامپ با چاشنی مذاکره

شوک امریکایی!

بلوف علیه تاسیسات اتمی ایران با مادر بمب‌ها!