پیام سپاهان

آخرين مطالب

ضرب الاجل قضایی برای تکمیل طرح لوله گذاری انتقال سوخت به نیروگاه ایسین گفتگو

ضرب الاجل قضایی برای تکمیل طرح لوله گذاری انتقال سوخت به نیروگاه ایسین
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - دادستان بندرعباس گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت مکلف شده است تا پایان بهمن ماه نسبت به تکمیل طرح لوله گذاری خطوط انتقال فرآورده‌های نفتی به نیروگاه سیکل ترکیبی ایسین اقدام کند.
به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، در راستای اجرای دستورات رئیس قوه قضائیه مبنی بر لزوم تمرکز بر پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت و رفع ناترازی انرژی و پیرو ورودهای قبلی دستگاه قضائی استان هرمزگان به این موضوع، عارف اکبری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از پروژه اتصال نیروگاه برق ای سین به خط لوله سراسری انتقال فرآورده‌های نفتی بازدید کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان همچنین با اشاره به مصوبات سابق در خصوص لزوم اتصال هر چه سریع‌تر مخازن سوخت گازوئیل نیروگاه ای سین به خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی، دستوراتی را به منظور تأمین منابع مالی و تأسیسات مورد نیاز جهت تحقق این امر خطاب به دستگاه‌های متولی صادر کرد.
دادستان مرکز استان هرمزگان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: با توجه به مشاهدات صورت گرفته در بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی ای سین ضمن شنیدن توضیحات ارائه شده توسط مسئولان مربوطه، بر لزوم تکمیل عملیات سوخت رسانی پایدار از طریق خط لوله به نیروگاه سیکل ترکیبی ای سین تأکید شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه روزانه حدود دومیلیون لیتر گازوئیل از طریق نفتکش‌ها به نیروگاه ای سین منتقل می‌شود که نگرانی‌هایی را در خصوص ایجاد مشکلات ترافیکی و قاچاق سوخت به همراه داشته است، به منظور تشدید نظارت‌ها در این خصوص این نیروگاه مکلف به اتصال به خط لوله انتقال فراورده‌های نفتی جهت دریافت سوخت شده است.
دادستان مرکز استان هرمزگان در ادامه با اشاره به اینکه در نتیجه اختصاص بخشی از هزینه‌های فعلی حمل سوخت به نیروگاه ای سین، امکان تکمیل پروژه احداث خط لوله تأمین سوخت این نیروگاه فراهم می‌شود، گفت: در نتیجه این اقدام، ضمن صرفه جویی در هزینه حمل و نقل از طریق وسایل نقلیه می‌توان بیش از 60 سال از این خط لوله استفاده نمود.
این مقام قضائی افزود: بر این اساس مقرر شده است با ورود دادستانی مرکز استان هرمزگان از باب حقوق عامه و با توجه به مصوبات سابق در این خصوص در نتیجه همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت تولید نیروی برق بندرعباس، حداکثر تا پایان بهمن ماه 1403، نیروگاه سیکل ترکیبی ای سین به خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی متصل شود تا ضمن صرفه جویی در بیت المال از قاچاق سوخت و مفاسد دیگر نیز پیشگیری شود.
دادستان مرکز استان هرمزگان همچنین خاطرنشان کرد: به مسئولین مربوطه تأکید شده است صرفاً تا پایان همین ماه فرصت اتمام عملیات مذکور را دارند و صورت عدم اجرای این طرح در مدت زمان مقرر، ضمن تشکیل پرونده قضائی علیه متخلفین اعلام جرم خواهد کرد.
گفتنی است؛ پیش از این و در 21 خرداد 1402، استاندار هرمزگان و رئیس کل دادگستری استان به همراه دادستان بندرعباس و جمعی از مسئولان از نیروگاه‌های برق ای سین و هنگام بازدید کردند که طی این بازدید با تأکید استاندار هرمزگان و همچنین با توجه به توافق حاصله در محل و الزام طرفین، مقرر شد با نظارت و پیگیری دادستان مرکز استان هرمزگان از باب حقوق عامه و همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت تولید نیروی برق بندرعباس، حداکثر ظرف دو ماه، نیروگاه‌های سیکل ترکیبی ای سین و هنگام به خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی متصل شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/941305/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی جدید لاک‌پشت‌های نینجا در راه است

روزنامه نگار آمریکایی: ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

زمان قطعی برق اصفهان امروز جمعه 24 اسفند 1403

هوای اصفهان آلوده است

شرکت‌های خصوصی کاشان در ساخت مدرسه پیش‌قدم شدند

ساخت لوکوموتیو جدید ایرانی با تکنولوژی های به‌روز

مسابقه زندگی با آیه ها در گلستان؛ سوال روز سیزدهم

زمان قطعی برق اصفهان امروز جمعه 24 اسفند (خاموشی برق)

همکاری مدیریت شهری با هیئت‌های مذهبی اصفهان تقویت می‌شود

دیدگاه مولانا درمورد وادی حیرت و نسبت عقل و حیرت

مشخصات کامل تبلت وان پلاس پد 2 پرو فاش شد

قیمت سکه، نیم‌سکه، ربع‌سکه 24 اسفندماه 1403/ سکه 80 میلیون تومان شد

دیدار تیم های فوتبال نساجی مازندران و سپاهان اصفهان

مراسم یادواره شهدا در آستان مقدس امامزاده هادی (ع) و زینب (س) آران و بیدگل + فیلم

سوال روز سیزدهم مسابقه «زندگی با آیه‌ها» در هرمزگان

نکته ای جالب در مورد داستان شازده کوچولو

درآمدزایی با بازدیدهای استوری؛ فیسبوک آپدیت شد

مایکروسافت ظاهراً همراه با ایسوس در حال ساخت کنسول دستی ایکس باکس است

نگرانی امنیتی از اجرای قانون حجاب چیست؟

سوال روز سیزدهم مسابقه زندگی با آیه‌ها در اصفهان

نمایشگاه بهاره کرمانشاه 2 روز تمدید شد

سوال سیزدهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها»+ فیلم

داستانک/ خودخواهی عارف

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

اهمیت رعایت اصول تغذیه‌ مناسب برای روزه‌دارن در وعده افطاری

نظافت میدان امام (ره) اصفهان با جاروی رباتیک

سوال روز سیزدهم مسابقه پیامکی زندگی با آیه‌ها در ایلام مشخص شد

زندگی با آیه‌ها در چهارمحال‌وبختیاری، سوال روز سیزدهم و برنده دوازدهم

شاعرانه/غم کند کوچ و پشیمان ز سفر گردد باز

رسوایی رشوه هواوی در پارلمان اتحادیه اروپا

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرده است؟

اندروید 16 بتا 3 برای گوشی‌های پیکسل رسماً منتشر شد

اصفهانی‌ها به‌عنوان یک تیم متعهد، محافظان محیط زیست و زیبایی‌های طبیعی شهر خود هستند

لغزش دوباره سپاهان در جاده قهرمانی

همکاری موفق مپنا و فولاد مبارکه برای تولید داخلی قطعات کلیدی و استراتژیک

شکارچیان 3 رأس کل وحشی در نائین دستگیر شدند

کمک 20 میلیارد تومانی خیّر گلپایگانی برای ساخت مدرسه

تشدید بازرسی از صنوف در بهارستان؛ نظارت ها تا 16 فروردین ادامه دارد

حافظ خوانی سفیر کره جنوبی پای هفت سین + فیلم

نساجی مازندران 1 - 1 سپاهان اصفهان؛ تساوی طلایی پوشان هدیه صدر به پرسپولیسی ها

«کارخانه‌های تاریک»؛ ربات‌ها 24 ساعته مشغول کارند

سم آلتمن: هوش مصنوعی دیپ‌سیک «ناامن» است و باید ممنوع شود

هوش مصنوعی مایکروسافت به مربی گیمرها تبدیل می‌شود

فشار اتحادیه جهانی مخابرات به استارلینک برای غیر فعال‌ کردن اینترنت ماهواره‌ای در ایران

جدیدترین خبر درباره حقوق 1404 کارگران/ نرخ احتمالی دستمزد چقدر خواهد بود؟

کاهش 54 درصدی حجم ذخیره آب سد مهاباد

پروانه‌های ساخت باید با پشتوانه ملکی به سرمایه‌گذاران داده شود