تک تک شاخه های ریل در ذوب آهن اصفهان آزمون می شوند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش خبرگزاری موج
به نقل از ، خط دوم مترو این کلان شهر با ریل ذوب آهن اصفهان در آینده نزدیک تجهیز می شود که پس از بهره برداری از آن روزانه 400 هزار نفر از شهروندان می توانند از این خط استفاده کنند. خبرنگار ما در گفتگوی اختصاصی با یعقوب وحیدکیا مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و دکترای حمل و نقل و ترافیک، اهمیت استفاده از قطارشهری در کلان شهرها و همچنین استفاده از ریل تولید داخل را مورد بررسی قرار داده است که مشروح آن را در ادامه می خوانید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
یعقوب وحیدکیا گفت : بر اساس مصوبه شورای عالی حمل و نقل و ترافیک کشور، 4 خط مترو برای کلان شهر تبریز در سال 86 به تصویب رسید که سه خط آن مترویی و خط چهارم به صورت تراموا است.
وی افزود : خط اول مترو به طول 18 کیلومتر در سال 95 به بهره برداری رسید، عملیات زیرسازی و روسازی خط دوم نیز در دست اقدام است و انشاا... فاز اول آن در سال آینده به بهره برداری می رسد. خط سوم مترو هم در مرحله حفاری تونل ها قرار دارد و مطالعات خط چهارم نیز در مرحله به روز رسانی می باشد.
ذوب آهن اصفهان،تامین کننده ریل مترو تبریز مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز تصریح کرد : در سال گذشته حدود 3 هزار تن ریل UIC54 برای 10 کیلومتر اول خط دوم مترو تبریز از ذوب آهن اصفهان خریداری نمودیم که پس از پایان یافتن عملیات روسازی و زیرسازی، نصب این ریل ها انجام می گیرد.
وحیدکیا خاطرنشان کرد : کل خط 2 مترو تبریز حدود 22 کیلومتر است و پارت های ریل بعدی مورد نیاز این خط هم از ذوب آهن اصفهان خریداری می کنیم.
وی تولید محصول ارزبر ریل در ذوب آهن اصفهان را شایسته تقدیر دانست و بیان کرد : سال گذشته بازدید بسیار خوبی از خط تولید ریل در ذوب آهن اصفهان داشتم، کلیه استانداردها و آزمون ها بر روی تک تک شاخه های ریلی تولیدی با حساسیت بالا در این کارخانه انجام می گرفت و بررسی موردی یا انتخابی پارت های ریل، ملاک تولید و تحویل قرار نمی گرفت که این شیوه تولید به واقع دست مریزاد دارد.
مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز گفت : ریل تولیدی ذوب آهن در قطارشهری سایر کلان شهرها و راه آهن کشور نیز مورد استفاده قرار گرفته و خوشبختانه مشکلی از نظر سایش و دوام اعلام نشده است.
وی گفت : تولید ریل شاخص توسعه یافتگی در بخش بومی سازی کشور قلمداد می شود و به عنوان یک شهروند ایرانی به تولید این محصول ملی افتخار می کنم.
وحیدکیا اظهار داشت : توسعه حمل و نقل ریلی در برنامه های توسعه کشور همواه مورد توجه قرار داشته است اما به دلیل محدودیت های مختلف این رویکرد عملیاتی نشده و لذا نیاز است دولت از حمل و نقل عمومی و به ویژه قطارهای شهری، حمایت ویژه ای داشته باشد زیرا در حال حاضر ساخت هر کیلومتر از خطوط مترو 3500 میلیارد تومان هزینه نیاز دارد که از توان شهرداری ها خارج است و بنابراین حمایت دولت و مجلس برای احداث خطوط مترو بسیار موثر است.
وی در پایان گفت : قیمت تمام شده تولید محصول نیز از جمله شاخص های بسیار مهم است که در این بخش هم حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده باید مورد توجه مسئولین قرار بگیرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/939079/