پیام سپاهان

آخرين مطالب

در شورای شهر اصفهان چه گذشت؟ سیاسی

در شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  بزرگنمايي:

پیام سپاهان - صدو شصت و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان پیش از ظهر امروز برگزار و پیرامون موضوعات مصوبات مجلس درباره تمدید شش ماهه شوراها، برقی‌سازی حمل و نقل عمومی، فرونشست و انتقال آب بحث و گفت‌وگو شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، محمد نورصالحی در صد و شصت و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه را تبریک گفت و اظهار داشت: انقلاب اسلامی در طی چهل و شش سال گذشته دستاوردهای خیلی گسترده داشته و امیدواریم که همه مردم از مواهب انقلاب بهره‌مند شوند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در ادامه با اشاره به حضور استاندار اصفهان در صحن علنی شورا و حضور هنرمندان اجراکننده کنسرت نمایش رفیق بازی گفت: این رویداد یک اثر فاخر بود که بخشی از زندگینامه شهید احمد کاظمی را به نمایش گذاشت و طی 15 شب گذشته مردم از این اثر هنرمندانه استقبال خوبی داشتند و از دیدن آن بهره‌مند شدند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه ابراز امیدواری کرد که از زیرساخت‌های ایجاد شده در مناسبت‌های ملی و مذهبی به بهترین شکل استفاده شود و افزود: تیم برگزارکننده کنسرت نمایش رفیق بازی در مدت 15 شب هجده اجرا داشتند و در روزهای آخر مراسم خیلی‌ها درخواست داشتند که این رویداد تمدید شود اما با توجه به حجم اجراهای انجام شده اعلام کردند که ممکن است تیم اجرا کننده شرایط لازم برای اجرای مجدد نداشته باشند.
نورصالحی با بیان اینکه امیدواریم این کار در اصفهان نهادینه شود، خاطرنشان کرد: این برنامه در ادامه برگزاری کنگره 24 هزار شهید استان با همکاری شهرداری و سپاه اصفهان برگزار شد.
درآمد پایدار و مولدسازی راهکار حل مشکلات مالی شهرداری
در ادامه مجید نادرالاصلی رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه گفت: اعیاد شعبانیه به نام جانبازان نام‌گذاری شده و از مدیریت شهری درخواست داریم تا به مناسبت این اعیاد بزرگ به این قشر مظلوم توجه بیشتری داشته باشد و با جانبازان دیدار کند.
وی در ادامه به موضوع بدهی پیمانکاران شهرداری پرداخت و گفت: میزان بدهی پیمانکاران خیلی زیاد شده و افراد در این خصوص مراجعه می‌کنند. البته می دانیم که مشکلات مالی وجود دارد اما حل آن نیازمند نهضتی است که نسبت به تولید ثروت و درآمدزایی اقدام کند.
رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: توان مالی ما در شهر خوب است اما نمی‌توانیم از آن استفاده بهینه کنیم؛ این افراد که برای اداره شهر کار کرده‌اند و نباید این چنین نیازمند باشند و مطالباتشان پرداخت نشود و برای حل این مشکل باید از ظرفیت مولدسازی و تولید درآمد استفاده کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه مدیریت شهری در زمینه آب اقدامات موثری انجام داده است، بیان کرد: هزینه طرح‌های آبی که در درون استان انجام می‌شود، بر عهده خود استان است اما متاسفانه در بیرون از استان نسبت به این طرح‌ها جریان‌سازی شکل گرفته، در حالی که وضعیت بارش تا امروز خوب نبوده و حجم آب پشت سد فوق‌العاده پایین است، اگر به فکر این نباشیم که برای تامین آب شرب اصفهان منابع جدیدی را فراهم کنیم همه ما باید پاسخگو باشیم.
نادرالاصلی گفت: ما انتظار داریم که موضوع انتقال آب پیگیری شود؛ در این زمینه باید اشاره کرد که تصمیم شورا برای استفاده از مولدسازی در اجرای طرح‌های تامین آب بسیار موثر بوده اما در بودجه کمتر مورد توجه قرار گرفته و این مورد باید لحاظ شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به نقش آلایندگی هوا در گسترش بیماری‌های صعب‌العلاج در اصفهان پرداخت و گفت: وضع بیماری‌های صعب العلاج در اصفهان به خاطر وجود آلایندگی‌های زیست‌محیطی فراوان، بسیار بد است، هیچ کس نسبت به این موضوع عکس العملی نشان نمی‌دهد، متولی آن چه کسی است؟ در حالی که وقتی به بیمارستان مراجعه می‌کنیم می‌بینیم که اوضاع چگونه است.
وی تصریح کرد: ما وظیفه داریم که حقوق مردم را مطالبه کنیم و باید همه بضاعت خود را به کار ببریم تا اتفاقات خوبی را در این زمینه رقم بزنیم.
نادرالاصلی عنوان کرد: عوارض آلایندگی و محیط زیست باید مورد توجه قرار گیرد، این موضوعات علاوه بر نکاتی که در جلسه با استاندار عنوان کردم به صورت مطالبه می‌تواند مورد پیگیری قرار گیرد.
تمدید 6 ماهه شوراها غیرکارشناسی و نادرست است
در ادامه محمدرضا فلاح فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و روز پاسدار را تبریک گفت و اظهار داشت: سپاه پاسداران با جان و دل از امنیت و استقلال کشور حراست می‌کنند و با تأسی به مکتب عاشورا در مسیر دفاع از کشور و اسلام گام برمی‌دارند. همچنین از جانبازانی که سلامتی خود را در راه دفاع از کشور خرج کردند، سپاسگذاریم و وظیفه داریم که از آنها تکریم به عمل آوریم.
وی در ادامه سخنانش به نگرانی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستاها در خصوص مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی برای تمدید شش ماهه شوراها غیرکارشناسی و نادرست است و مشکلات متعددی را برای مدیریت شهری و شهروندان ایجاد خواهد کرد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: هر سال در اواخر دی ما شهرداری‌ها موظف به اهدای لایحه بودجه به شوراها هستند و شوراها باید این لایحه را بررسی کنند اما تمدید شش ماهه شوراها، باعث شود که بررسی و تصویب بودجه شهرداری‌ها تداخل زمانی داشته باشد.
وی گفت: این مصوبه باعث می‌شود که اعضای جدید شوراها، بدون آشنایی با ساختار و عملکرد شهرداری، لایحه بودجه را در مدت زمان محدودی بررسی کنند و این امر موجب کاهش دقت، افزایش خطا و اتخاذ تصمیمات غیرکاشناسی شده و بر مدیریت مالی شهرهداری‌ها تاثیر منقی می‌گذارد.
فلاح ادامه داد: آغاز هر دوره شورا حداقل یک ماه زمان نیاز دارد تا کمیسیون‌های تخصصی تشکیل و شهردار انتخاب شود، در این مدت مدیریت شهری بلاتکلیف است و این امر بر خدمت‌رسانی اثر منفی می‌گذارد.
وی تصریح کرد: شوراها هر ساله در همین بازه زمانی تعرفه‌های خدمات شهری و عوارض را تصویب می‌کنند. با تغیییرات زمانی ایجاد شده موجب بی‌ثباتی در روند تصویب عوارض شده و برای شهروندان مشکلات مختلفی را ایجاد خواهد کرد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: شوراها بر اساس اصل مردم‌سالاری دینی نقش موثری در توسعه شهرها و روستاها دارند اما برخی تصمیمات به جای تقویت شوراها آن‌ها تضعیف می‌کند و این موضوع موجب بی‌اعتمادی عمومی می ‌شود.
وی گفت: از نمایندگان مجلس درخواست دارم در تصمیم خود تجدیدنظر کنند و اجازه ندهند مدیریت شهری با مشکلات مواجه شود. از دولت نیز انتظار داریم در تعامل با شوراها و شهرداری ها نظرات کارشناسی را دریافت کنند.
لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در فضاسازی شهری
در ادامه حجت‌الاسلام منوچهر مهروی‌پور ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه گفت: فرونشست زلزله خاموش است و امروز بیش از هر زمان دیگری پیامد برداشت‌های بی رویه از منابع آب زیرزمینی در سال‌های گذشته خودش را نشان می‌دهد و با فرونشست زمین مواجه هستیم.
وی افزود: فرونشست زمین در اصفهان به سکونتگاه‌ها و مناطق شهری کشیده شده و لازم است مسئولان برای کنترل فرونشست زمین و کاهش اثرات آن تلاش کنند. فراموش نکنید که اگر فرونشست کنترل نشود این زلزله خاموشی کل دشت‌های ایران را فرا خواهد گرفت.
این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد:مجلس شورای اسلامی در حال بررسی لایحه‌ای هست که از سوی شورای عالی استان‌ها به مجلس تقدیم شده و درخواست داریم که این لایحه هر جه سریع‌تر به تصویب برسد تا بتوانیم برای مقابله با این بحران گام‌های موثری برداریم.
مهروی‌پور در ادامه به مشارکت مردمی در برگزاری جشن‌های ایام‌الله دهه فجر اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری بارها بر موضوع جهاد تبیین تأکید کرده و دستاوردهای انقلاب بازگو شود و از همین رو جهاد تببین باید در دستور کار قرار بگیرد؛ دستگاه‌های استعمار غرب در حال تلاش هستند که وضعیت دوران پهلوی را خوب جلوه دهند و نسل جدید شاید نتواند انتخاب درستی انجام دهد. بنابراین لازم است در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی تبیین مناسب صورت گیرد و پیشنهاد می‌کنم که در اقدامات سازمان زیباسازی نیز نسبت به ارائه دستاوردهای انقلاب اسلامی توجه شود و در سطح شهر مشاهده گردد.
تاکسی‌های برقی به سرنوشت دیگر تاکسی‌ها دچار نشود
در بخش دیگری از این جلسه ابوالفضل قربانی رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر اصفهان ضمت گرامیداشت اعیاد شعبانیه گفت:ورود تاکسی‌های برقی اولین اقدام در راستای برقی کردن حمل و نقل عمومی بود که جای تشکر دارد. این موضوع در شکل خود بی‌نظیر بود و پرداخت مبلغ بلاعوض 500 میلیون تومان بر اساس مصوبه شورای شهر صورت گرفته که در سطح کشور بی‌سابقه است.
وی ادامه داد: تاکسی برقی به شهر نیامده که در خانه‌ها پارک شود یا از آن به صورت تشریفاتی استفاده کنند، مدیریت شهری برای خرید این تاکسی‌ها مبلغی را پرداخت کرده و خودش را شریک می‌داند و اگر جایی دیده شود که این تاکسی‌ها صرفا دریافت شده ولی خدمات نمی‌دهد، تصمیم دیگری خواهیم گرفت، این هشدار را می‌دهم که سرنوشت تاکسی‌های برقی به سرنوشت دیگر تاکسی‌هایی که مشخص نیست چرا در شهر حضور ندارند تبدیل نشود.
رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در ماه‌های اخیر که با قطعی برق روبرو هستیم 90 تقاطع در شهر به برق اضطراری مجهز شد، گفت: این موضوع به صورت کامل با سرمایه شهرداری انجام شده اما ادامه آن نیاز به حمایت دارد.
قربانی تصریح کرد: در زمان قطع برق پلیس راهور باید برنامه‌ داشته باشد و همه موضوع بر عهده شهرداری نیست، طبق قانون پلیس راهور مسئول کنترل ترافیک در شهرها است و مدیریت شهری در امر زیرساخت‌ها کمک می‌کند. بنابراین خواهش ما از پلیس راهور این است که در خصوص خاموشی‌ها که زمان و مکان آن مشخص است برنامه‌ریزی کند.
وی با تذکر به دانشگاه علوم پزشکی و سازمان محیط زیست در خصوص جریان پساب در شرق زاینده‌رود گفت: در بازدیدی که صورت دادیم جریان پساب در رودخانه را مشاهده کردیم و متاسفانه از این آب در کشت و کار استفاده می‌شود و این موضوع موجب سبب انتقال بیماری‌ها خواهد شد چون فلزهای سنگین و آلودگی‌های دیگری در این آب وجود دارد و از این دو دستگاه خواهشمندم که به موضوع ورود کنند و اجازه ندهند بیماری به شهروندان منتقل شود.
تولید آثار هنری فاخر با هدف معرفی سرداران شهید اصفهانی
در ادامه حاج رسولی‌ها از برگزارکنندگان رویداد کنسرت نمایش رفیق بازی تقدیر و تشکر به عمل آورد و ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه گفت: کنسرت نمایش رفیق‌بازی یک رویداد هنری فرهنگی فاخر بود و دوست داشتیم که اجرای این رویداد تا 22 بهمن ادامه پیدا می‌کرد که تعداد بیشتری از مردم بتوانند این اثر فاخر را ببینند و از آن بهره‌مند شوند.
وی با بیان اینکه کنسرت نمایش رفیق بازی شهید احمد کاظمی را به شکل خوبی معرفی کرد، افزود: ملت در اصفهان سرداران بزرگ زیادی داریم و لازم است چنین آثار فاخر هنری برای دیگر سرداران شهید نیز تولید شود.
تلفیق نشاط، هنر و تبیین؛ سکویی برای مقابله با جنگ شناختی
در پایان علی صالحی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان از برگزارکنندگان کنسرت نمایش رفیق بازی تقدیر به عمل آورد و ضمن تبریک فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه گفت: شرایط امروز ثابت کرده قهرمان‌ها و ارزش‌ها تنها به یک قشر تعلق ندارند و کسانی هستند که بهتر از ما می‌توانند یاد و خاطره این اسطوره‌ها را زنده نگه دارند.
وی افزود: در جامعه دیدگاه‌ها و نظرات مختلفی وجود دارد و باید یاد بگیریم که با وجود تکثر نظرات به هم عشق بورزیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: دشمنان در تلاش هستند که گروه‌های مختلف مردم را مقابل هم قرار دهند و در چنین شرایطی، برگزاری این رویداد مصداق خوبی برای در کنار هم قرار گرفتن مردم بود.
وی یادآور شد: گروه‌های مختلف در برگزاری این رویداد شرکت داشتند، بسیاری از میهمانان این رویداد دنیا دیده بودند اما باز هم تحت تاثیر اجرا قرار می‌گرفتند.
صالحی در ادامه ابراز امیدواری کرد که تئاتر اصفهان روزهای درخشانی در پیش داشته باشد و گفت: اصفهان شهر قصه‌ها، هنر و اسطوره‌هاست و تلفیق نشاط، هنر و تبیین سکویی است که می‌تواند با جنگ شناختی مقابله کند و در مقابل ناامیدی و تحریف اذهان مردم سد دفاعی بسازد و کنسرت نمایش رفیق بازی تمام این مولفه‌ها را داشت.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از زبان هنر برای تولید محتوای فرهنگی، متذکر شد: امروز با نسلی روبرو هستیم که از زبان و پلتفرم‌های متفاوتی استفاده می‌کنند بنابراین امیدواریم این تجربه همراهی کند تا چنین کارهای ارزشمندی ادامه یابد.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه با اجرای این رویداد به هنرمندان شهر خود افتخار کردم، گفت: به نمایندگی از همه اقشار مردم از همه اعضای تیم برگزارکننده تشکر می‌کنم و امیدواریم از اجر و پاداش و رضایت خدا و نگاه ویژه شهدا و رضایت مردم ما را بی بهره نگذارند.
انتهای پیام/170

لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/938147/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدول خاموشی برق اصفهان پنجشنبه 18 بهمن 1403 + زمان قطعی برق اصفهان فردا پنجشنبه هجدهم بهمن 1403

دامنه تعاملات مدیریت شهری و مراکز مذهبی در منطقه 18 تهران توسعه می یابد

چالش‌های مدیریت آب اصفهان؛ ضرورت تأمین آب شرب و مدیریت پیش‌دستانه

کاروانی زیارتی منتظران ظهور از استان اصفهان به جمکران اعزام می‌شود

بهره‌برداری از دو پروژه شهری با اعتبار 440 میلیاردی

سرپرست اداره کل زندان‌های استان اصفهان منصوب شد

اصفهان قلب تپنده انقلاب اسلامی و پیشگام در مسیر آزادی

پانزدهمین جشنواره فیلم فجر اصفهان به روز دوم رسید+فیلم

نجات 114 شهروند از حریق و حوادث توسط آتش‌نشانان اصفهان

مطالبات فعالان میراث فرهنگی اصفهان از وزیر؛ ضرورت توقف تخریب آثار تاریخی و اصلاح قوانین

98 کیلو تریاک در شهرضا توقیف شد

استاندار: قوانین ارزی برای هنرمندان و صادرکنندگان صنایع دستی در اصفهان تسهیل می‌شود

9 دستگاه ماینر قاچاق در اصفهان کشف شد

بهترین فرصت گیتی پسند اصفهان برای صعود به مرحله حذفی والیبال

16 واحد تولیدی و صنعتی در اصفهان به بهره‌برداری رسید

70 درصد مصوبات ستاد تسهیل اجرایی نشده است

نرگس فرخی، همسر پنجم بیژن مرتضوی کیست؟ / اختلاف 33 ساله خواننده معروف با همسرش!

کاشان به قطب انرژی خورشیدی تبدیل شد

تابستان سال آینده تمام مراکز استانها به کیفیت پخش اچ دی مجهز می شوند

علی‌رغم همه چالش‌ها افزایش سودآوری سهامداران را دنبال می‌کنیم

امیدواریم قرارداد میدان گازی فولاد مبارکه را تا پایان امسال منعقد کنیم/ پاسخ به کل نیاز گروه فولاد مبارکه از طریق پروژه‌های نیروگاهی خودتامین در آینده

کشف 9 دستگاه ماینر قاچاق در اصفهان

الگوبرداری از غرب، بازتاب ذهنیت آمریکامحوری برخی افراد است

صدور نخستین مجوز الکترونیکی آغاز عملیات ساختمانی در منطقه 4 اصفهان

سرشماری 60 هزار بال پرنده در مهاباد

اعزام کاروان 20 هزار نفری منتظران ظهور به شهر مقدس قم

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

صدا بزن مرا شبی به غربتی که خواستی!

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

بانوان شاعر از دید بهمن بنی هاشمی

Figure AI از همکاری با OpenAI کناره‌گیری کرد

موتور جستجوی گوگل در سال 2025 شبیه به دستیار هوش مصنوعی خواهد شد

گوشی گیمینگ اقتصادی ایسوس معرفی شد

پست آمریکا بسته‌های ارسالی از چین را متوقف کرد

سرمقاله صبح نو/ ائتلاف جبهه سلفی از ریاض تا آنکارا

سرمقاله اطلاعات/ آیا فرصت آزمون و خطا هست؟

فارن پالیسی: آیا فشار بر ایران وارد فاز جدیدی می‌شود؟

سرمقاله فرهیختگان/ شهرت شرقی

بورس درجا زد

حقوق کارگران در سال 1404 به 35 میلیون تومان می‌رسد؟

ریزش بخشی از خط 2 متروی اصفهان تلفات جانی نداشت

رفع کمبود نیرو در حوزه‌ قضایی فریدونشهر و بویین میاندشت

همراهی و ارتباط با جانباران نیاز روزِ بنیاد است

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «توکلی پسند»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «داودی»

خدمات به خانواده‌های شهدا با برنامه‌ریزی ارتقا می‌یابد

اعتماد به بورس چگونه بر می گردد؟

عفونت دهان و دندان زنان باردار؛ دغدغه‌ای فراتر از یک بیماری/ مجلسی ها وعده دادند

هفته آینده تمام ایران شوکه می‌شود