تعطیل کردن مدارس و ادارات به بهانه سرما و کمبود برق اشتباه است
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش خبرگزاری رسا، آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد، امام جمعه اصفهان در دیدار با مدیرعامل و معاونان شرکت گاز استان اصفهان اظهار داشت: مدیران در استان اصفهان باید بسیار فعال باشند، زیرا این استان، استانی بزرگ و بخشی از آن کویری است و در بیشتر روستاها نیز لولهکشی و انتقال خط گاز انجام شده است.
وی افزود: بدون شک کارهایی مانند انتقال گاز که در جمهوری اسلامی انجام شده سبب شده روستاها نیز سهم خود را از عدالت اجتماعی دریافت کنند.
طباطبایینژاد با بیان اینکه کارخانههایی که احداث شده نیاز به گاز دارند و این امر بخشی از تولید است، گفت: در استان اصفهان 85 شهرک صنعتی وجود دارد که در برخی از آنها حدود 100 کارخانه فعالیت میکنند و همه این شهرکها نیاز به گاز دارند.
نماینده ولیفقیه در استان اصفهان با تأکید بر صرفهجویی و مصرف بهینه تصریح کرد: البته صرفهجویی دو نوع است، در یک مورد این است که به مردم بگوییم از نظر اسلام و شرع باید صرفهجویی کرد و در مواردی کار با نصیحت درست نمیشود و باید تدبیر کرد.
وی اضافه کرد: برق و گاز جزو امور زیربنایی است و در اموری مانند احداث کارخانه و ایجاد کسبوکار اهمیت دارد و بر همین اساس شهید رئیسی نیز اظهار میکرد خطقرمز ما برق است و این حرف درستی است.
طباطبایینژاد با اشاره به اهمیت توجه به حقوق عامه مردم بهجای رعایت حال خواص گفت: در اصفهان 150 شهر وجود دارد که برای آلایندگی یک شهر، بقیه شهرهای استان را تعطیل کردند.
امامجمعه اصفهان خاطرنشان کرد: زمانی که صنعت برق را توسعه میدهیم نیاز به نگهداری دارد، همچنان که گاز و جاده نیز به همین صورت بوده و باید به فکر بودجه آن نیز باشیم.
وی بیتدبیری را سبب از بین رفتن منابع گاز و برق دانست و گفت: چاپنکردن پول، کار درستی است، اما به شرط آن که از پول صنعت برق برداشته نشود، با توجه به اینکه نگهداری و توسعه صنعت برق 14 هزار میلیارد در سال نیاز دارد.
طباطبایی نژاد با انتقاد از اینکه هزینه توسعه و نگهداری امور زیربنایی را برداشته و در امور دیگر صرف کردیم، افزود: تعطیل کردن مدارس و یا دستگاههای دولتی و کارخانجات به بهانه سرما و کمبود برق اشتباه بوده و این تعطیلیها سبب تلف شدن عمر مردم است.
ابراهیم محسنی، مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در این دیدار به برخی از مسائل این حوزه اشاره کرد و اظهار داشت: در زمینه ناترازی انرژی، شرکت ملی گاز با تدابیری که داشته سعی کرده است نیاز گاز کشور را تامین کند.
وی با اشاره به لزوم تشویق مردم به مصرف بهینه افزود: سهم گاز در سبد انرژی کشور، بالای 75 درصد است که در عین این که می تواند فرصت باشد، تهدید نیز به شمار می رود و از این جهت فرصت است که گازرسانی به تمام کشور انجام شود و از جهتی تهدید است که اگر نتوانیم از گاز مولدسازی کنیم برای اشتغال جوانان تهدید خواهد بود.
محسنی گفت: وزارت نیرو با همکاری بخش خصوصی برنامه تولید 30 هزار مگاوات برق از پنل های خورشیدی را در دستور کار دارد و از نظر گازرسانی و پدافندی نیز استفاده از منابع جدید انرژی، تدبیری است که باید در موارد خاص جایگزین گاز شود.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/934261/