بزرگنمايي:
پیام سپاهان - نشست نمایندگان احزاب و تشکلهای سیاسی اصفهان با حضور استاندار، امیدها را برای تأسیس خانه احزاب در این استان زنده کرد و نمایندگان احزاب و تشکلهای سیاسی تشکیل بر این خانه بهمنظور تقویت وفاق سیاسی و حل چالشهای موجود تأکید کردند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست صمیمانه نمایندگان احزاب و تشکلهای سیاسی استان اصفهان شامگاه گذشته در حضور استاندار اصفهان برگزار شد.
نبود خانه احزاب در اصفهان زیبنده نیست اسفندیار تاجمیری، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اصفهان در این نشست با اشاره به حضور 68 تشکل از طیفهای مختلف سیاسی در استان اصفهان اظهار کرد: علاوه بر آن دو حزب استانی نیز در حال گرفتن مجوز هستند و 88 دفتر فرعی احزاب نیز در شهرستانها مشغول به فعالیتاند که ذیل احزاب استانی و بعضاً مستقل از مرکز قرار دارند.
وی با تاکید بر اینکه نبود خانه احزاب در اصفهان زیبنده نیست، گفت: خانه احزاب در 16 استان تشکیل شده که امید است پیرو عنایت استاندار اصفهان این فرصت برای اصفهان نیز ایجاد شود
مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اصفهان با بیان اینکه در دبیرخانه احزاب آمادگی داریم که از این فرصت مهم سیاسی استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: امید است نگرشهای ملی در حوزه احزاب تقویت شود.
فضای همدلی در استان برای مردم امیدآفرین است رسول حامدیان، دبیر جامعه اسلامی مهندسین اصفهان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اولین جلسه احزاب با استاندار جدید اصفهان فوقالعاده بود و فضای همدلی در آن شکل گرفت.
وی افزود: در این نشست احزاب با گرایشهای مختلف سیاسی خواستههای خود را مطرح کردند و به دلیل وفاق و اعتقادی که برای تشکیل خانه احزاب وجود دارد، استاندار محترم هم قول داد که در اولین فرصت آن را دنبال کند.
دبیر جامعه اسلامی مهندسین اصفهان ادامه داد: منشور وفاق احزاب در دوره رسول زرگرپور استاندار سابق اصفهان توسط همه گرایشها مورد بررسی قرار گرفته بود که مقرر شد به عنوان مبنای همکاری آینده همه احزاب مورد عمل قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد فضای همدلی و وفاق موجود میتواند آینده خوبی را برای اصفهان رقم بزند و برای مردم امیدآفرینی به دنبال داشته باشد.
حامدیان خاطرنشان کرد: البته لازم است اصل وفاق تقویت شود و ادامه پیدا کند، در این صورت همه جریانات سیاسی خواهند توانست به نفع منافع ملی و منافع مردم استان حرکت کنند.
مشکلات استان اصفهان با وفاق حل شدنی است محمدرضا فلاح، مسئول جبهه مردمی ایران قوی نیز در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به این نشست به نظر میرسد وفاق و همدلی در سطح عالی استان و بین جریانهای سیاسی وجود دارد.
وی افزود: با وجود انرژی و پویایی فوقالعاده در استاندار اصفهان و دغدغه همه احزاب استان انتظار میرود که در این دوره با وفاق و همدلی بتوان مشکلات استان از جمله بی آبی، آلودگی هوا و حمل و نقل را حل کرد.
مسئول جبهه مردمی ایران قوی تاکید کرد: یکی از دغدغههای مطرح شده در این نشست تأسیس خانه احزاب بود که استاندار قول تشکیل آن را داد و مورد رضایت همه احزاب قرار گرفت.
اجرای عدالت بین گروههای سیاسی با تأسیس خانه احزاب علی مهرانفر، دبیر کل انجمن اسلامی دانشگاهیان استان اصفهان در این نشست ضمن تاکید بر اینکه احزاب باید بازوی دولتها باشند، به وجه اشتراک احزاب و طیفهای سیاسی اشاره کرد و گفت: باید روزنه امید و آهنگ همبستگی و وفاق تقویت شود.
وی با بیان اینکه نباید به بهانه تحولات منطقه، سیاست کشور را خدشهدار کرد، بر لزوم راهاندازی خانه احزاب تاکید کرد و افزود: تأسیس خانه احزاب واجب و مرام نامه آن آماده است، اگر خانه احزاب وجود داشته باشد عدالت اجرا میشود و همه میتوانند از موقعیتهای مثل دیدار با رهبر انقلاب تا ریاست جمهور بهرهمند شوند.
دبیر کل انجمن اسلامی دانشگاهیان استان اصفهان در ادامه خواستار تشکیل خانه احزاب، فعال کردن منشور وفاق احزاب و بخشنامه کردن همکاری فرمانداریها با احزاب شد.
کمیتههای کاری برای رفع مشکلات مشخص اصفهان تشکیل شود محسن باستانی، عضو شورای مرکزی حزب توسعه ملی و عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: وزرات کشور متولی احزاب است که باید به حمایت از آنها بپردازد، به بیانی دیگر گفتوگوی احزاب با وزارت کشور باید بیشتر شود چون احزاب مدافع منافع کشور هستند.
وی با اشاره به ناترازیهای موجود در کشور، از ناترازی بین مردم و حاکمیت گلایه کرد و افزود: این مشکل با کمک دولت حل میشود چراکه رابطه بین وزارت کشور، استاندار و احزاب دوطرفه است؛ بنابراین به جای جلسات تکراری باید کمیتههای کاری برای رفع مشکلات مشخص استان اصفهان تشکیل شود.
مقدستر از سیاست در نظام اسلامی وجود ندارد مجید یوسفی، دبیرکل مجمع مطالبهگران استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: برخی تلاش دارند سیاست را جنسی بدبو جلوه دهند در حالی که بالاتر و مقدستر از سیاست وجود ندارد چرا که سیاست ما عین دیانت ما است.
وی افزود: کسی که اعتبار بیشتری دارد، باید آبروی بیشتری در حوزه مسائل سیاسی به نفع نظام و انقلاب بگذارد؛ امروز دشمن از مردم در بزنگاهها ناامید شده و مشاهده میکند که مردم در میدان هستند اما گویی حکمرانان ما به این مفاهیم باور ندارند.
دبیرکل مجمع مطالبهگران استان اصفهان با تاکید بر اینکه وفاق بر اساس منافع مشترک شکل میگیرد، از عدم انتفاع طبقات پایین جامعه مانند قشر کارگر گلایه کرد و در خصوص خانه احزاب گفت: خانه احزاب در فرایندی به کلونی قدرت تبدیل میشود در حالی که این باید فضای گفتوگو باشد.
افراد منتصب به حاکمیت در انتصابها به استانداران فشار وارد نکنند مسعود هراتیان، عضو حزب اعتدال و توسعه در استان اصفهان در ادامه با اشاره به ناترازیهای موجود در کشور، اظهار کرد: امروز از ناترازی اقتصادی تا ناترازی نیروی انسانی و ناترازی در روابط دولت و ملت در کشور وجود دارد که عمدتاً به دلیل تحریمهای ظالمانه است.
وی در خصوص نوع انتصاب مدیران استانی گفت: نوع این انتصابها باید به افزایش وفاق در کشور کمک کند ضمن آنکه مدیران استانی حتماً باید با توافق استاندار تعیین شوند و از تمامی افرادی که همانند نمایندگان مجلس به حاکمیت منتصب هستند، میخواهیم که در انتصابها به استاندار فشار وارد نکنند.
عضو حزب اعتدال و توسعه در استان اصفهان تاکید کرد: امید است در این دوره فضای سیاسی استان پرشورتر شود و در انتخابات پیش روی شوراها از تنگ نظری خارج شویم و مردم قهر با صندوقها را فراموش کنند.
کارکرد حزب در کشور محتوایی نیست خانم مهدیان، عضو انجمن اسلامی معلمان استان اصفهان در ادامه از عدم حضور نمایندگان همه مردم در این نشست انتقاد کرد و گفت: کارکرد حزب در کشور ما شکلی است نه محتوایی؛ چون احزاب نه در قدرت جایگاهی دارند و نه نماینده مردم و حلقه واسط بین دولت و مردم هستند.
وی علت این امر را مدیرانی دانست که از خواست مردم بیخبرند و تأکید کرد: به جای 68 تشکل دارای تعداد محدودی عضو بهتر است تعداد کمی حزب قدرتمند در کشور داشته باشیم.
چالشهای کشور به دلیل بازیهای سیاسی به وجود آمده است عباسعلی عباسی، رئیس انجمن اسلامی بازار و اصناف استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: اقتصاد بازار ما همانند بمب ساعتی است و کشوری که همه چیز داشت اکنون با انبوه ناترازیها مواجه است که این همه به دلیل ضعف مدیریت در کشور است.
وی افزود: اگر کشور ما دچار چالش شده به خاطر حزب بازیها و گروه بازیهای سیاسی است در حالی که برای هر کاری باید به متخصص مراجعه شود.
خانه احزاب در 28 استان راه اندازی شده است مهران رحمانی، عضو حزب دفاع از ایثارگران استان اصفهان در ادامه اظهار کرد: نقش احزاب زمانی در تصمیمگیریها مشخص میشود که کمیته خانه احزاب در استانداری شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه قرار بود در جلسهای از رئیس خانه احزاب دعوت شود تا خانه احزاب در استان اصفهان راه اندازی شود، گفت: در حال حاضر خانه احزاب در 28 استان راه اندازی شده و فقط در سه استان دایر نشده است و اگر همتی بر این باشد میتوان با حضور معاون سیاسی وزیر کشور مکانی را در استانداری اصفهان بدین منظور در نظر گرفت.
وفاق یعنی مشکلات مردم حل شود حمیدرضا صمدانی، دبیر جمعیت یاران انقلاب اسلامی استان اصفهان در ادامه از استاندار اصفهان به دلیل معنا بخشیدن به وفاق در انتصابات به دور از گرایشهای حزبی و سیاسی قدردانی کرد و گفت: اگر برای تشکیل خانه احزاب در استان حساسیت وجود دارد میتوان در گام اول به سمت تشکیل شورای احزاب و تشکلها برویم و بعد از ظرفیتها استفاده کنیم.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت نخبگانی در انتصابها تاکید کرد و با یادآوری زحمات استانداران قبلی اصفهان افزود: همانطور که پیگیر پروژههای قطار شهری و انتقال آب به استان هستید، میتوان با مولدسازی سایر پروژههای استانی را نیز به ثمر نشاند.
دبیر جمعیت یاران انقلاب اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: معنی وفاق این است که مشکلات مردم حل شود نه اینکه در یک گرایش سیاسی باشیم و از گرایش مخالف خود استفاده کنیم.
کد خبر 831341