روش تهیه غذای مجلسی بدون گوشت
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام سپاهان - به گزارش پارسینه پلاس، اگر دوست دارید یک غذای مجلسی بدون گوشت و مرغ آماده کنید، دستور تهیه این بخش از آموزش آشپزی پیشنهاد فوق العاده ای برای شماست. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.
دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت
ابتدا پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی روغن تفت داده و سرخش می کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، 8 الا 10 دقیقه با مواد تفت میدهیم.
بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
درب ظرف را گذاشته و حدود 2 ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.
برنج را هم خوب شسته و 2 ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت 5 دقیقه داخل آب جوش برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.
حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.
در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک ساعت بپزد.
بعد از 1 ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.
لینک کوتاه:
https://www.payamesepahan.ir/Fa/News/901071/