پیام سپاهان
حرکت اصفهان بر ریل توسعه گردشگری؛
برگزاری اجلاس آفریقا رویدادی بی‌نظیر در اصفهان است
شنبه 6 ارديبهشت 1404 - 10:41:24
پیام سپاهان - استاندار اصفهان گفت: برگزاری اجلاس آفریقا با حضور صدها تاجر و مقام عالی‌رتبه در اصفهان رویدادی بی‌نظیر و حرکتی عظیم است.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد در یکصدوچهل‌ونهمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان با اشاره به برگزاری اجلاس آفریقا اظهار کرد: تبدیل شدن اصفهان به هاب گردشگری کشور تنها یک شعار نبوده و در این راستا اقدامات بسیاری انجام شده است؛ از جمله آن می‌توان به میزبانی از چندین رویداد ملی و بین‌المللی مثل اجلاس آفریقا در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره کرد.
وی با اشاره به مهمانان این اجلاس عنوان کرد: برگزاری چنین رویدادی با حضور صدها تاجر و مقام آفریقایی در اصفهان تاکنون سابقه نداشته و حرکتی عظیم است؛ این افراد از چهره‌های شاخص و تأثیرگذار اقتصادی در سرزمین خود به شمار می‌روند.
استاندار اصفهان با اشاره به میزبانی اصفهان از سایر رویدادها بیان کرد: اصفهان برای اولین بار از جام جهان پهلوان تختی میزبانی می‌کند که این رویداد با حمایت یکی از مجموعه‌های بزرگ صنعتی برگزار می‌شود؛ علاوه‌بر آن گروهی از حقوق بشر و تعدادی از مهمانان هلال‌احمر نیز در استان اصفهان حضور می‌یابند.
وی افزود: تمام تلاش مدیریت استان بر آن است تا فضایی شاداب در زمینه اقتصاد و گردشگری ایجاد کند و دستگاه‌های استان نیز باید در این عرصه حضور فعالی داشته باشند.
جمالی‌نژاد با اشاره به احداث پردیس مهارت کشور در استان اصفهان تصریح کرد: این موضوع درحال پیگیری است و لازم است که همه صنوف و صنایع مشارکت فعالی در آن داشته باشند؛ المپیاد جهانی مهارت مسابقات جذابی است که نمایندگان استان اصفهان همواره در آن حائز مقام شده و ظرفیت آن را دارد که به طور ویژه بر آن در استان اصفهان کار شود.
لزوم استفاده از مواد قانونی در راستای هزینه مالیات صنایع در استان
وی با تأکید بر لزوم استفاده از مالیات صنایع در استان عنوان کرد: در استان اصفهان باید با استفاده از برخی مواد قانونی مثل بند (خ) ماده 20، مالیات صنایع را برای خود استان استفاده کرد؛ از طرفی مصوبه هیأت وزیران مبنی‌بر توسعه اقتصاد ورزش و جذب و تشویق حامیان ورزش موضوع دیگری است که می‌توان با استفاده از آن، مالیات صنایع در را در استان هزینه کرد.
استاندار اصفهان افزود: مجموعه‌های بزرگ اقتصادی با استفاده از این مصوبه می‌توانند تیم‌های ورزشی خود را افزایش و زیرساخت‌های ورزشی مورد نیاز استان را تأمین کنند.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/960332/برگزاری-اجلاس-آفریقا-رویدادی-بی‌نظیر-در-اصفهان-است
بستن   چاپ