پیام سپاهان
طرز تهیه ماهیچه بدون آب | نگم از این غذای مجلسی و خوشمزه +ویدئو
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 21:34:31
پیام سپاهان - پخت ماهیچه یکی از هنرهای آشپزی اصیل ایرانی است که اگر با دقت و حوصله انجام شود، می‌تواند به یکی از خاص‌ترین غذاهای سفره‌تان تبدیل شود. در این دستور، بدون افزودن آب، ماهیچه در بخار خودش به آرامی پخته می‌شود و با عطر ادویه‌ها و زعفران دم‌کرده، طعمی عمیق و مجلسی پیدا می‌کند. این روش، گوشت را به طرز شگفت‌انگیزی نرم و خوش‌عطر می‌کند.
مواد لازم: 6 عدد پیاز متوسط (خلالی خرد شده) چند حبه سیر 50 گرم کره چوب دارچین چند برگ برگ‌بو شاخه‌ای رزماری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم زعفران غلیظ دم‌کرده طرز تهیه: 1. ابتدا کره را در قابلمه‌ای سنگین یا ته‌ضخیم آب کنید.
2. پیازها را به‌صورت خلالی خرد کرده و با کره تفت دهید تا طلایی و کاراملی شوند.
3. سیرها را اضافه کرده و کمی با پیاز تفت دهید.
4. ماهیچه‌ها را روی پیازها بچینید و ادویه‌ها، برگ بو، چوب دارچین و رزماری را لابه‌لای گوشت قرار دهید.
5. زعفران دم‌کرده را روی مواد بریزید.
6. در قابلمه را محکم ببندید (می‌توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید تا بخار خارج نشود) و اجازه دهید با حرارت ملایم، ماهیچه در بخار خودش حدود 2 تا 3 ساعت بپزد.
این غذا بهترین همراه برنج زعفرانی یا پلو مجلسی است و طعم آن بدون نیاز به آب، غلیظ و فوق‌العاده می‌شود.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/959825/طرز-تهیه-ماهیچه-بدون-آب-|-نگم-از-این-غذای-مجلسی-و-خوشمزه--ویدئو
بستن   چاپ