پیام سپاهان
سیاست‌های کلی کمک به مساجد و مجموعه‌های فرهنگی اصفهان در سال 1404 تصویب شد
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 12:28:56
پیام سپاهان - صدوشصت‌وچهارمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با بررسی سه لایحه همراه بود.
‌به گزارش خبرگزاری ایمنا، صدوشصت‌وچهارمین جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد.
ابتدای جلسه با گرامیداشت سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی که به‌عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نام‌گذاری شده و روز بزرگداشت سعدی شاعر بزرگ و روز نثر فارسی، همچنین سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: مأموریت هنر انقلاب اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در یک راستا قرار دارد و آن پیاده‌سازی نگاه‌های گفتمانی انقلاب اسلامی در حوزه هنر و فرهنگ در ابعاد مختلف دولت و جامعه اسلامی برای تحقق تمدن نوین اسلامی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: وظیفه ما در برهه‌های مختلف، عینیت‌بخشی به گزاره‌های این گفتمان در حوزه‌های مختلف اجرایی بوده و خواهد بود، تا بتوانیم به آموزه‌هایی که برگرفته از مفاهیم دینی و قرآنی و سیره اهل بیت علیهم السلام است جامه عمل بپوشانیم و زمینه رشد و کمال را برای شهروندان رقم بزنیم و امیدواریم بتوانیم به وظایف خود در چارچوب پیاده سازی عملی این فرامین در حوزه هنر و فرهنگ عمل کنیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: فرمایشات اخیر رهبر انقلاب اسلامی دو نکته اساسی برای اهالی جبهه نرم افزاری و اهالی جبهه مواجهه سخت داشت، نکته نخست، پرهیز دادن ایشان از نگاه‌های افراطی خوش‌بینانه و بدبینانه و به‌نوعی غیر واقع‌گرایانه به مسائل و نکته دوم توجه به اولویت‌بندی کارها و تمرکز نداشتن بیش از حد بر برخی از امور بود.
صالحی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی، خط مشی حوزه فرهنگ و اجتماع را نیز در سخنرانی ابتدای سال در کنار مسئله اقتصاد و شعار سال مطرح کردند، از جمله موضوعاتی در خصوص نهج البلاغه و نشانه‌های تعلق مردم به فرهنگ اسلامی و دین‌داری آن‌ها و اولویت‌هایی که باید در رویارویی نرم‌افزاری دنبال کرده و خود و کنشگران عرصه فرهنگ را از فراموش کردن اولویت‌ها یا پرداختن افراطی به بعضی مسائل که زودگذر است پرهیز دهیم.
وی گفت: شاید سال‌ها مسائلی نظیر اتفاقات دیپلماتیک این روزها در تاریخ انقلاب اسلامی تکرار شده است، اما اصل مهم مأموریت‌های ما بر مبنای فرامین امام امت است تا مسیر ترسیم شده را ادامه بدهیم.
رسول میرباقری، عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز اظهار کرد: در معرفی نهج‌البلاغه کوتاهی کرده‌ایم که باید ضمن بهره‌گیری از لحظه به لحظه فرصت خدمت، در این مسیر قدم برداریم.
وی با بیان اینکه فضای سبز وسیعی در شهر ایجاد شده است، اما آیا حق نبود که یکی از بوستان‌های احداث شده به نام نهج البلاغه باشد؟ گفت: در پل غدیر اقدام خوبی در حوزه زیباسازی انجام شد اما جای محتوای مناسب در جهت معرفی حضرت امیرالمومنین علیه السلام در این مکان خالی است.
عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: در نمادهای اسلیمی مقابل مساجد نیز که به تازگی انجام شده است می‌شد از محتوای نهج البلاغه استفاده کرد. در هر صورت امیدواریم با همت کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی شورای اسلامی شهر در زمینه ترویج نهج البلاغه اقدامات مؤثری صورت گیرد.
در ادامه این جلسه لوایحی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت که با ذکر تاکیداتی به تصویب رسید.
مصوبات این جلسه شامل تصویب لایحه صدور پروانه رایگان جهت احداث مسجد و مجموعه فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) در منطقه 11 شهرداری اصفهان، تصویب لایحه با موضوع مساعدت و تشریک مساعی به مسجد صاحب الزمان (عج) واقع در خیابان علامه امینی و تصویب لایحه موضوع چاپ سری دوم کتاب‌های ده جلدی «اصفهان در حدیث دیگران» (با عناوین: تک خال معماری، قلب اصفهان، سمفونی عشق شاهانه، بهشت هشتم، شکوه بر باد رفته، یک قواره ابریشم، زیباترین بازار شرق، شکوه ویرانه‌ها، بام سرخ فام، قربانگاه عهد ساسانی) در تیراژ 300 جلد بود.
سیاست‌های کلی کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان برای کمک به مساجد و مجموعه‌های فرهنگی در سال 1404 براساس اولویت‌هایی همچون احداث چشمه‌های نورانی در نقاط کور با همراهی کامل شهرداری در هر دو بخش، عدم دریافت‌ها و تسهیل‌گری‌های قانونی و مالی و تشریک مساعی یا مساعدت‌های ریالی مبنی بر ادله و اولویت‌بندی‌های روشن و استنادات به اضافه رعایت سقف تحقق بودجه شهرداری تصویب شد.
کد خبر 858958

http://www.sepahannews.ir/fa/News/958889/سیاست‌های-کلی-کمک-به-مساجد-و-مجموعه‌های-فرهنگی-اصفهان-در-سال-1404-تصویب-شد
بستن   چاپ