پیام سپاهان
تجدید میثاق کارکنان و خلبانان هوانیروز اصفهان با شهدای دفاع مقدس
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 22:41:25
پیام سپاهان - به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، کارکنان و خلبانان و فرماندهان پایگاه چهارم هوانیروز ارتش امروز (پنج‌شنبه) با حضور در گلزار شهدای اصفهان و غبارروبی مزار شهدا، با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کردند.
همزمان هیئت‌هایی از سوی این پایگاه با حضور در منزل شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مردم‌یاری و خدمت،زحمات خانواده ارجمند شهدا را در تحمل‌سختی‌ها در راه دفاع از ایران اسلامی،ارج نهادند.
سرهنگ ستاد خلبان «محمدرضا زارعی» فرمانده پایگاه چهارم هوانیروز ارتش در جمع خانواده ارجمند شهدا و کارکنان این پایگاه و به مناسبت پاسداشت شهدا در آستانه 29 فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: پاسداشت شهدا نه تنها قدردانی و احترام به فداکاری و ایثارگری‌های شهدایمان است، بلکه یک اقدام پرمعنا و روح‌بخش است که به تقویت همبستگی اجتماعی و ایجاد احساس هویتی مشترک میان آحاد مردم جامعه کمک می‌کند. 
وی ادامه داد: این اقدام ارزشمند، فرصتی را فراهم می‌آورد تا مردم ارزش‌هایی را که شهدا برای آن‌ها جان خود را فدا کردند، پاس بدارند و آن ارزش‌ها را در جنبه‌های مختلف زندگی روزمره خود به یاد بیاورند.
سرهنگ ستاد خلبان زارعی گفت: پیوستگی ملی، که از طریق احترام جمعی به نمادهای ایثار و همدلی شکل می‌گیرد، نه‌تنها ستون‌های دفاعی کشور را استحکام بیشتری می‌بخشد، بلکه به منزله یک عنصر قدرت نرم، بازدارندگی ملی را تقویت می‌کند. 
وی افزود: ملتی که با اتحاد و انسجام پیش می‌رود، می‌تواند بر هر چالشی غلبه کند و آینده‌ای روشن‌تر را برای خود رقم زند.
فرمانده پایگاه چهارم هوانیروز ارتش گفت: زیارت مزار شهدا نه‌تنها یادآور ازخودگذشتگی آن‌هاست، بلکه نقطه‌ای است برای الهام گرفتن و بازتعریف ارزش‌هایی که می‌توانند جامعه را به سوی رشد و شکوفایی هدایت کنند. این حرکت، ملت را به بازاندیشی در نقش خود در حفظ اتحاد و همبستگی ملی وا می‌دارد، و نشان می‌دهد که تنها با تکیه بر این اصول، می‌توان به یک آینده سربلند و پرافتخار دست یافت.
وی ادامه داد: همانقدر که برای دفاع از کشور عزیزمان تلاش کردیم و نقش‌آفرینی کردیم و شهید دادیم، همانقدر هم برای مردمیاری و کمک به مردم در سختی‌ها و بلایا ،احساس وظیفه‌می‌کنیم و تاریخ پرافتخار هوانیروز،همانقدر که افتخار حماسه‌آفرینی در دوران دفاع مقدس دارد،افتخار ایجاد پل‌هوایی در خدمت به مردم در زلزله و سیل و بلایای طبیعی دارد.
سرهنگ خلبان زارعی وجود ده‌ها شهید خلبان و مهندس پرواز در هوانیروز در عملیات خدمت به مردم را نشان تحقق شعار «ارتش فدای ملت» دانست و گفت: امانت‌دار خون ارزشمند‌ شهدایمان خواهیم بود و در مسیر ارمانهای شهدایمان قدم بر خواهیم داشت.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/fa/News/957848/تجدید-میثاق-کارکنان-و-خلبانان-هوانیروز-اصفهان-با-شهدای-دفاع-مقدس
بستن   چاپ