پیام سپاهان
کم‌کاری در خدمت‌رسانی و سرمایه‌گذاری پذیرفته نیست
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 15:25:40
پیام سپاهان - سرپرست فرمانداری بهارستان با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌های اجرایی، گفت: هیچ‌گونه مانعی در مسیر سرمایه‌گذاری و تولید در شهرستان قابل تحمل نخواهد بود و مدیران فاقد برنامه مشخص، جایی در ساختار مدیریتی نخواهند داشت. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، مراد مرادی ظهر امروز در نشست شورای اداری شهرستان، اظهار داشت: هیچ اداره‌ای حق ندارد در مسیر سرمایه‌گذاری و تولید مانع‌تراشی کند چراکه توسعه اقتصادی و رضایت مردم اولویت اصلی مدیریت شهرستان است.
وی با اشاره به وضعیت نامطلوب برخورد برخی ادارات با ارباب‌رجوع افزود: وضع موجود در برخورد روسا و کارکنان با مردم رضایت‌بخش نیست و باید به‌طور جدی اصلاح شود. مدیران باید بیش از نشستن در دفاتر، در بین مردم حاضر شوند و از نزدیک مشکلات را لمس و حل کنند.
سرپرست فرمانداری بهارستان با هشدار نسبت به بی‌برنامگی برخی ادارات تصریح کرد: در سال‌جاری، اداره‌ای که فاقد برنامه مدون و شاخص عملکردی باشد، جایی در ساختار اجرایی شهرستان نخواهد داشت.
مرادی همچنین موضوع ناترازی آب و انرژی را بحرانی توصیف کرد و گفت: مدیریت تولید، توزیع و مصرف در زمان تنش آبی باید هوشمندانه انجام شود. کوتاهی برخی مدیران آب و برق در این حوزه باید با تلاش جهادی جبران شود.
سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی اولویت فرمانداری در بهارستان 
فرماندار بهارستان در پایان با اشاره به نارضایتی از عملکرد اتاق اصناف خاطرنشان کرد: شاکله فعلی اتاق اصناف با انتقادات جدی مواجه است و نیازمند برنامه‌ریزی و بازنگری برای تقویت این نهاد مردمی هستیم.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/fa/News/957725/کم‌کاری-در-خدمت‌رسانی-و-سرمایه‌گذاری-پذیرفته-نیست
بستن   چاپ