پیام سپاهان
پیام تسلیت شهردار اصفهان در پی درگذشت استاد زمانی
شنبه 23 فروردين 1404 - 14:04:24
پیام سپاهان - شهردار اصفهان با صدور پیامی درگذشت استاد «احمد زمانی» از پیشکسوتان انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، در پیام تسلیت علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان به‌مناسبت درگذشت استاد «احمد زمانی» پیشکسوت انقلاب اسلامی در اصفهان و یکی از شخصیت‌های انقلابی آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
خبر درگذشت تأسف بار دوست دیرینه و پیشکسوت انقلاب اسلامی در اصفهان، مرحوم استاد احمد زمانی موجب تأسف و تأثر شد.
ایشان از جمله شخصیت‌های انقلابی بود که با صداقت، دلسوزی، اخلاق‌مداری و بصیرت الگویی از فعالیت‌های شرافتمندانه و بااخلاص در میدان سیاست‌ورزی معرفی کرد و با تربیت شاگردان بسیار و انتقال مفاهیم و مبانی انقلاب اسلامی به نسل جوان عمده تلاش خود را برای تحکیم انقلاب اسلامی مصروف داشت و انجام وظیفه و تکلیف در شرایط مختلف و تقویت جبهه انقلاب دغدغه اصلی وی بود.
آثار قلمی و تحقیقی این استاد تاریخ در مرکز اصفهان‌شناسی و تدوین تاریخ انقلاب اسلامی، آثار ارزشمندی است که بی‌شک مورد استفاده نسل آینده و پژوهشگران و علاقه‌مندان تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی است.
اینجانب ضایعه درگذشت مرحوم زمانی را خدمت خانواده گرامی، بازماندگان و همه دوستان و علاقه‌مندان ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت باری تعالی رحمت و رضوان واسعه الهی را برای آن مرحوم مسئلت دارم.»
کد خبر 856922

http://www.sepahannews.ir/fa/News/955175/پیام-تسلیت-شهردار-اصفهان-در-پی-درگذشت-استاد-زمانی
بستن   چاپ