پیام سپاهان
امام جمعه بهارستان: مذاکرات غیرمستقیم نشانه اقتدار دیپلماتیک ایران است
جمعه 22 فروردين 1404 - 17:08:25
پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید سجاد موسوی، بعد از ظهر جمعه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اظهار داشت: آمریکا خواهان مذاکره مستقیم در چند محور بود، اما جمهوری اسلامی با تغییر شرایط، مذاکره را به شکل غیرمستقیم و تنها در موضوع هسته‌ای محدود کرد. امروز آمریکاست که در آزمون رسمیت شناسی حقوق ایران قرار دارد.
موسوی با اشاره به بحران کم‌آبی گفت: مدیریت مصرف و راهبردهای پیشگیرانه باید در اولویت قرار گیرد. از مسئولان می‌خواهیم پروژه‌های آب و فاضلاب را سریع‌تر پیگیری کنند و از مردم تقاضا داریم در مصرف آب صرفه‌جویی نمایند.
امام جمعه بهارستان از تلاش‌های مسئولان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و نظارت بر توزیع کالاهای اساسی تقدیر کرد و گفت: این اقدامات موجب رضایتمندی عمومی شده است.
وی در پایان با اشاره به افزایش کرایه‌ها خواستار توجه همزمان به وضعیت معیشتی مردم و شرایط رانندگان شد و گفت: تصمیمات باید با گفتگوی صادقانه با مردم همراه باشد.
کد خبر 6431471

http://www.sepahannews.ir/fa/News/954979/امام-جمعه-بهارستان--مذاکرات-غیرمستقیم-نشانه-اقتدار-دیپلماتیک-ایران-است
بستن   چاپ