پیام سپاهان
قدیمی بودن فیلم منتشر شده در یکی از بانک‌های اصفهان / برخورد قضایی انجام شده است
جمعه 22 فروردين 1404 - 00:00:35
پیام سپاهان - دادستان عمومی و انقلاب اصفهان با اشاره به انتشار فیلمی در فضای مجازی از خانمی با پوشش نامناسب در یکی از بانک‌های شهر اصفهان گفت: فیلم قدیمی بوده و برخورد قضایی لازم در همان زمان صورت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دادستانی اصفهان، سید محمد موسویان در پی انتشار فیلمی از خانمی با پوشش نامناسب در یکی از بانک‌های شهر اصفهان اظهار کرد: فیلم منتشر شده در فضای مجازی قدیمی بوده است و در همان زمان و با قید فوریت و خارج از نوبت رسیدگی و دستورات قضائی لازم صادر شد.
وی افزود: با اقدامات قضائی و انتظامی صورت پذیرفته متهم در همان زمان و با قید فوریت شناسایی و دستگیر و پرونده قضائی در شعبه ویژه دادسرای مرکز استان تشکیل و متهم با صدور قرار متناسب روانه زندان و در حال حاضر پرونده در مرحله رسیدگی می‌باشد.
دادستان عمومی و انقلاب اصفهان خاطرنشان کرد: همان گونه که پیش از این بارها اعلام شد، رعایت و حفظ عفاف و حجاب در جامعه از فرامین الهی و قانون است و همگان موظف به اجرای آن هستند و دستگاه قضائی هم با افرادی که عفت عمومی را جریحه‌دار کنند و مورد تهدید قرار دهند وفق قانون با جدیت برخورد خواهد کرد.
کد خبر 856598

http://www.sepahannews.ir/fa/News/954833/قدیمی-بودن-فیلم-منتشر-شده-در-یکی-از-بانک‌های-اصفهان---برخورد-قضایی-انجام-شده-است
بستن   چاپ