پیام سپاهان
ویژه برنامه گود و ماه رونق آئین کهن زورخانه گردی در اصفهان
شنبه 9 فروردين 1404 - 20:16:59
پیام سپاهان - آئین کهن زورخانه گردی در ماه مبارک رمضان در زورخانه‌های اصفهان و در قالب ویژه برنامه گود و ماه به همت دبیرخانه اصفهان پایتخت فرهنگ پهلوانی شهرداری اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دبیرخانه اصفهان پایتخت فرهنگ پهلوانی گفت: در شب‌های ماه مبارک رمضان امسال چهارمین ویژه برنامه گود و ماه را برنامه ریزی کردیم و در برنامه زمانبندی تدوین شده 18 ویژه برنامه در زورخانه‌های سطح شهر با جماعت زورخانه رو همراه و هم قدم شدیم تا این آئین کهن و پسندیده که در آن اهالی زورخانه از حال یکدیگر باخبر می‌شوند.
محسن رویگری افزود: حدود 7500 نفر در این آئین شرکت کردند و بیش از 1000 عدد پیراهن مخصوص این برنامه با نقش گود و ماه در بین ورزشکاران حاضر در گود زورخانه‌ها توسط دبیرخانه پهلوانی شهرداری اصفهان توزیع شد.
وی با اشاره برگزاری ویژه برنامه‌های متنوع به مناسبت‌های مختلف توسط دبیرخانه اصفهان پایتخت فرهنگ پهلوانی گفت: این دبیرخانه در چارچوب وظایف اجتماعی خود با همکاری معاونت ورزشی تفریحی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان و هیات ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی استان اصفهان برگزار می‌شود.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/951942/ویژه-برنامه-گود-و-ماه-رونق-آئین-کهن-زورخانه-گردی-در-اصفهان
بستن   چاپ