پیام سپاهان
دستگیری کلاهبردار 5 میلیاردی با روش رمالی مجازی در بهارستان
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 17:18:25
پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ شاهین حسنوند، بعد از ظهر پنجشنبه، در جمع خبرنگاران، از دستگیری متهمی خبر داد که با روش رمالی مجازی اقدام به کلاهبرداری 5 میلیارد ریالی از یک شهروند بهارستانی کرده بود.
حسنوند در ادامه اظهار داشت: پس از شکایت شهروندی مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی‌اش در حالی که کارت بانکی در اختیار خودش بوده، تحقیقات ویژه‌ای توسط پلیس فتا آغاز شد.
وی افزود: بررسی‌های کارشناسان پلیس فتا نشان داد متهم با ایجاد صفحه فالگیری و رمالی در فضای مجازی، ابتدا شاکی را فریب داده و در ملاقاتی حضوری، اطلاعات کارت بانکی وی را با دستگاه اسکیمر کپی کرده است.
رئیس پلیس فتا غرب تهران تصریح کرد: این کلاهبردار حرفه‌ای با استفاده از اطلاعات سرقت‌شده، موفق به برداشت 5 میلیارد ریال از حساب بانکی شاکی شده بود.
حسنوند در پایان با اشاره به اعترافات متهم خاطرنشان کرد: این فرد در بازجویی‌ها به کلاهبرداری با روش اسکیمر تحت پوشش رمالی مجازی اعتراف کرده و پس از تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شده است.
کد خبر 6418906

http://www.sepahannews.ir/fa/News/951285/دستگیری-کلاهبردار-5-میلیاردی-با-روش-رمالی-مجازی-در-بهارستان
بستن   چاپ