پیام سپاهان
رشد و پیشرفت کشور در گرو مخالفت با خواسته‌های دشمن است
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 12:34:58
پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار سه شنبه شب در بیست و پنجمین شب جلسه قرائت قرآن که در مسجد آیت الله رضوی برگزار شد، به عوامل رشد و صعود انسان اشاره کرد و گفت: انسان در ابعاد شخصیتی، معرفتی، معنوی و اخلاقی می‌تواند رشد داشته باشد.
امام جمعه موقت کاشان با بیان اینکه برای رشد در عرصه دین باید در مقابل وسوسه های شیطان ایستاد، گفت: شیطان انسان را تشویق و ترغیب به فحشا و منکرات می‌کند، از این رو در عرصه دین اگر بخواهیم رشد کنیم باید با عواملی که سبب سقوط می‌شود مقابله کرد.
وی گفت: امروز اگر کشور ایران بخواهد به رشد خود و پیشرفت‌های خود ادامه دهد تنها یک راه بیشتر ندارد و آن نیز مخالف با خواسته‌های دشمنان است.
حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: ایران اسلامی دشمنان سرسختی دارد که چشم دیدن پیشرفت‌های ایران را ندارند و به دنبال این هستند که ملت ایران را خوار و ذلیل و برده خود کنند. 
وی با بیان اینکه دشمن امروز به شدت مخالف شرکت‌های دانش بنیان است، اظهار داشت: تقویت و کمک به شرکت‌های دانش بنیان یکی از راه‌های مقابله با دشمن است، چرا که امروز دشمن امروز به دنبال نابودی اقتصاد، تولید داخلی و رواج قاچاق و واردات و وابستگی به دلار است.
امام جمعه موقت کاشان گفت: یکی از راه‌های مقابله با دشمن فرآوری محصولات نفتی و پرهیز از خام فروشی است.
حجت الاسلام اسلامی تبار به مسؤولیت سنگین ما در قبال شهدا اشاره کرد و گفت: برای رشد و تقویت انقلاب اسلامی تنها راه آن این است که بر خلاف خواسته دشمن عمل کنیم./1307/ نویسنده: محمد ملک آبادی

http://www.sepahannews.ir/fa/News/950859/رشد-و-پیشرفت-کشور-در-گرو-مخالفت-با-خواسته‌های-دشمن-است
بستن   چاپ