پیام سپاهان
بازید بیش از 400 هزار نفر از اماکن تاریخی اصفهان
شنبه 2 فروردين 1404 - 15:49:33
پیام سپاهان - سخنگوی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از بازید بیش از 400 هزار نفر از امکاکن تاریخی استان در موج اول سفرهای نوروزی خبر داد. - اخبار استانها -
شهرام امیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، از افزایش 10 درصدی اقامت مسافران در موج اول سفرهای نوروزی به اصفهان خبر داد و گفت: از شروع موج اول سفرهای نوروزی( 25 اسفند ماه) تا پایان روز یکم فرودین ماه حدود 160 هزار نفر حداقل به مدت یک شب در یکی اقامتگاه‌های استان اقامت داشته‌‌اند.
وی با بیان اینکه موج اول سفرهای نوروزی از 25 تا 30 اسفند شروع شده و موج دوم از 30 اسفند همزمان با آغاز سال نو(نوروز) تا ایام شهادت حضرت علی (ع) و موج سوم این سفرها، از پایان شب‌های قدر تا عید سعید فطر خواهد بود، افزود: آمارها نشان می‌دهد که مسافران پیش از فرا رسیدن شب‌های قدر اصفهان را به عنوان مقصد سفر انتخاب کرده‌اند و به همین دلیل آمار اقامت مسافران نوروزی در موج اول نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
سخنگوی سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اصفهان خاطرنشان کرد: از شروع موج اول سفرهای نوروزی تا‌ یکم فرودین ماه 400 هزار نفر از بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کردند.
وی تاکید کرد: در موج اول سفرهای نوروزی باغ فین کاشان در صدر پربازدیدترین اماکن تاریخی استان اصفهان بود اما با شروع موج دوم سفرها کاخ چهلستون در صدر پربازدیدترین اماکن تاریخی استان قرار گرفته و عالی‌قاپو مقام دوم را دارد.
انتهای پیام/170/

http://www.sepahannews.ir/fa/News/949851/بازید-بیش-از-400-هزار-نفر-از-اماکن-تاریخی-اصفهان
بستن   چاپ