پیام سپاهان
استقرار 100 تیم بازرسی برای نظارت روزانه بر عرضه مواد غذایی در اصفهان
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 12:39:41
پیام سپاهان - مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: روزانه 100 تیم را برای بررسی وضعیت بهداشت فردی کارکنان، کیفیت مواد اولیه و تجهیزات مورد استفاده در رستوران‌ها و مراکز عرضه غذا اعزام می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید مهدی میرجهانیان در بازدید از کمپ گردشگری باغ فدک با اشاره به اهمیت اجرای کشیک نوروزی و نظارت‌های بهداشتی ویژه این ایام اظهار کرد: با توجه به نقش بسیار مهم و تأثیرگذار کشیک‌های نوروزی در کنترل وضعیت بهداشتی اماکن عمومی، برای نوروز 1404 نیز برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای اجرای این طرح انجام شده است.
وی با اشاره به اهمیت ویژه باغ فدک به‌عنوان تنها کمپ مجاز چادرخوابی در اصفهان افزود: این مجموعه به‌دلیل ارائه خدمات گسترده به مسافران نوروزی از جمله مهم‌ترین اماکن اقامتی موقت در استان محسوب می‌شود.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان تاکید کرد: با توجه به اینکه باغ فدک در سال‌های اخیر به یکی از مقاصد محبوب مسافران از سراسر کشور تبدیل شده است، نظارت بر خدمات بهداشتی آن از اولویت‌های ما محسوب می‌شود.
میرجهانیان گفت: طی چند سال اخیر، اقدامات بسیار جامع و مفیدی از سوی شهرداری اصفهان به‌ویژه شهرداری منطقه 7 انجام و این اقدامات موجب شده است تا مجموعه باغ فدک به شرایط کاملاً مطلوبی برای پذیرش مسافران دست پیدا کند.
وی ادامه داد: این مجموعه علاوه بر امکان اسکان مناسب، دارای آب آشامیدنی سالم، سرویس‌های بهداشتی، حمام، فروشگاه‌های عرضه ارزاق عمومی، نانوایی سیار، رستوران، سوپرمارکت و بخش ویژه‌ای برای فروش سوغات است.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: از نظر گردشگری و فرهنگی نیز برنامه‌های متعددی توسط شهرداری در این مکان اجرا می‌شود که در ایام ماه مبارک رمضان، پس از افطار و شب‌های قدر شامل برنامه‌های فرهنگی و اجرای موسیقی زنده است؛ این اقدامات موجب شده است تا مسافران علاوه بر تجربه اقامت راحت از نظر جسمی، از نظر روحی نیز آرامش لازم را داشته باشند.
میرجهانیان با اشاره به اهمیت حضور مستمر تیم‌های بازرسی در این مجموعه گفت: تیم‌های نظارتی بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان روزانه در باغ فدک حضور دارند و علاوه بر بررسی وضعیت بهداشتی واحدهای صنفی و مراکز عرضه مواد غذایی، اقدام به نمونه‌برداری و کنترل کیفیت مواد غذایی می‌کنند.
وی افزود: مهم‌ترین موضوع مورد نظارت، بررسی کیفیت آب آشامیدنی و آب مورد استفاده در سرویس‌های بهداشتی و حمام عمومی است و از آنجا که کوچک‌ترین آلودگی در آب می‌تواند تأثیرات گسترده‌ای داشته باشد، کارشناسان بهداشت محیط به‌صورت شبانه‌روزی وضعیت آب را کنترل می‌کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان تاکید کرد: کد اورژانس و نیروهای آتش‌نشانی نیز در این محل مستقر هستند تا در صورت بروز هرگونه مسمومیت غذایی یا سایر مشکلات، اقدامات فوری صورت گیرد.
میرجهانیان با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده در سطح استان اصفهان گفت: روزانه حدود 100 تیم بازرسی در استان فعالیت دارند و نظارت بر مراکز حساس را بر عهده گرفته‌اند که این مراکز شامل اماکن عمومی، مراکز ارائه خدمات به مسافران نوروزی، مساجد، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی عمومی هستند.
وی ادامه داد: مهم‌ترین اولویت تیم‌های بهداشتی، بررسی وضعیت نظافت فردی کارکنان این اماکن، رعایت بهداشت در تهیه و توزیع مواد غذایی، شرایط بهداشتی ساختمان‌ها، ابزار و تجهیزات مورد استفاده در فرآوری مواد غذایی است.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به اهمیت ویژه نظارت بر اماکن عمومی بین‌راهی خاطرنشان کرد: بسیاری از این اماکن علاوه بر سرویس‌های بهداشتی، شامل واحدهای عرضه مواد غذایی نیز هستند، از این‌رو در بازه زمانی اجرای طرح نظارت نوروزی که از پانزدهم اسفند آغاز شده و تا شانزدهم فروردین ادامه دارد، این اماکن حداقل سه مرتبه مورد بازدید قرار می‌گیرند.
میرجهانیان گفت: علاوه بر این، مراکز حساس همچون مراکز توزیع غذا باید با شدت بیشتری مورد نظارت قرار گیرند، به‌گونه‌ای که در طول اجرای طرح حداقل 300 درصد بازدید از این مراکز انجام شود.
وی اضافه کرد: سایر اماکن مرتبط با مسافران همچون مسافرخانه‌ها، مهمان‌پذیرها، هتل‌ها و مراکز بوم‌گردی نیز تحت نظارت دقیق قرار دارند و با توجه به اینکه بعضی نواقص بهداشتی و ساختمانی این اماکن در ایام نوروز قابل اصلاح نیست، از دی سال جاری اقدامات پیشگیرانه و اصلاحی در این اماکن آغاز شده است تا در ایام نوروز، شرایط مناسب و ایمنی برای پذیرش مسافران فراهم باشد.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان خاطرنشان کرد: با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان بهداشت محیط، دستگاه‌های اجرایی و همکاری شهروندان و مسافران، امیدواریم بتوانیم نوروزی سالم و ایمن را برای همه گردشگران و هموطنان رقم بزنیم.
کد خبر 850598

http://www.sepahannews.ir/fa/News/948861/استقرار-100-تیم-بازرسی-برای-نظارت-روزانه-بر-عرضه-مواد-غذایی-در-اصفهان
بستن   چاپ