پیام سپاهان
کمک 20 میلیارد ریالی خیرین نایینی برای آزادسازی زندانیان
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 20:19:36
پیام سپاهان - فارس / خیرین و نیکوکاران نایینی در ماه مبارک رمضان بالغ بر 20 میلیارد ریال برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد متعهد شدند.
رضا رمضانی، رئیس اداره زندان‌ شهرستان نایین اظهار کرد: 8 نفر محکوم مالی چشم‌انتظار آزادی هستند و به 20 میلیارد تومان نیاز دارند که اگر مردم و خیرین 10 میلیارد تومان اهدا کنند، به همت مراجع قضایی و با گذشت شاکیان 10 میلیارد تومان دیگر بخشیده می‌شود.
بازار
وی افزود: در ماه مبارک رمضان امسال، بالغ بر 20 میلیارد ریال به‌صورت نقدی و تعهد شده از سوی خیرین برای آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در نظر گرفته شده است.
رمضانی تصریح کرد: در سال جاری تاکنون زمینه آزادی 18 نفر از زندانیان با مبلغی بالغ بر 10 میلیارد ریال به همت ستاد دیه و اداره کل زندان‌های استان اصفهان، خیرین و نهادهای غیردولتی فراهم شده است که حدود دو میلیارد تومان توسط پیگیری مددکاران زندان و مراجع قضایی بخشیده شده است.
رئیس اداره زندان‌ نایین خاطرنشان کرد: کمک‌های مردمی در جشن گلریزان از سال 1397 تا سال 1402 بالغ بر 25 میلیارد ریال و کمک ستاد دیه استان اصفهان جهت آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان نایین بالغ بر 100 میلیارد ریال بوده است که 151 نفر از زندانیان آزاد شدند.
وی با اشاره به اینکه زندانیان و خانواده‌هایشان منتظر کمک خیرین هستند، گفت: در پیشگاه خداوند متعال هیچ‌چیز باعظمت‌تر از حفظ آبروی بندگان نیست و ما از خیرین می‌خواهیم که به تعهدات خود عمل کنند تا در سال جدید این افراد به آغوش گرم خانواده برگردند.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/948704/کمک-20-میلیارد-ریالی-خیرین-نایینی-برای-آزادسازی-زندانیان
بستن   چاپ