پیام سپاهان
برگزاری 7 عنوان برنامه با 97 اجرا در باغ فدک ویژه نوروز 1404
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 18:35:57
پیام سپاهان - مسئول کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان از برگزاری هفت عنوان برنامه فرهنگی با 97 اجرا در باغ فدک از بیست‌وپنجم تا پانزدهم فروردین ویژه نوروز برای مسافران و شهروندان خبر داد.
علیرضا خاکسار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: باغ فدک اصفهان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز فرهنگی و تفریحی شهر، میزبان مجموعه‌ای از برنامه‌های متنوع و جذاب به‌مناسبت ایام نوروز و ماه رمضان خواهد بود.
وی افزود: این برنامه‌ها که از بیست‌وپنجم اسفند تا پانزدهم فروردین برگزار می‌شود، شامل جشنواره‌های تفریحی، فرهنگی، مذهبی و هنری است که با مشارکت اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان و دیگر نهادهای مرتبط سازمان‌دهی شده است.
مسئول کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان جشنواره تفریحی «هم‌بازی 3» از بیست‌وپنجم اسفند تا پانزدهم فروردین (به جز روزها و شب‌های قدر) در باغ فدک برگزار می‌شود و برنامه‌های این جشنواره شامل بازی‌های بومی و محلی، سازه‌های چوبی و فعالیت‌های تفریحی برای تمام سنین است.
خاکسار گفت: این برنامه‌ها از ساعت 16:00 تا 18:00 در 15 نوبت اجرا خواهد شد و اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان به‌همراه اداره امور تفریحی سازمان فرهنگی، مسئولیت برگزاری آن را برعهده دارند.
وی ادامه داد: برنامه «به‌وقت شادی» نیز همزمان با جشنواره هم‌بازی از بیست‌وپنجم اسفند تا پانزدهم فروردین (به جز روزها و شب‌های قدر) در باغ فدک اجرا می‌شود که برنامه‌های این بخش شامل جشن‌های خانوادگی، پاتوق‌های عیدانه، کارناوال عروسکی، اجرای سرود، نمایش‌های خیابانی و موسیقی سنتی است.
مسئول کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها از ساعت 20:00 تا 22:00 در 15 نوبت اجرا خواهد شد و اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان مسئولیت برگزاری آن را برعهده دارد.
خاکسار گفت: از بیست‌وهشتم اسفند تا پانزدهم فروردین، غرفه‌ای با استفاده از فناوری‌های نوین همچون عینک‌های مجازی و فناوری VAR در باغ فدک برپا می‌شود.
وی افزود: این غرفه با مضامین مذهبی و نوروزی، تجربه‌ای متفاوت را برای بازدیدکنندگان فراهم می‌کند و این برنامه در طول روز و در 18 اجرا خواهد شد و اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان مسئولیت آن را برعهده دارد.
مسئول کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: چایخانه رضوی نیز از بیست‌وپنجم اسفند تا پانزدهم فروردین هر روز از ساعت 18:30 تا 20:00 در باغ فدک برپا می‌شود که این چایخانه علاوه‌بر پذیرایی از مهمانان، برنامه‌هایی همچون اذان و نماز جماعت را نیز برگزار می‌کند.
خاکسار گفت: این برنامه در 20 نوبت اجرا خواهد شد و اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان مسئولیت آن را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: به‌مناسبت شب‌های قدر، ویژه‌برنامه‌هایی از بیست‌ونهم اسفند تا چهارم فروردین در باغ فدک برگزار می‌شود و این برنامه‌ها شامل احیای شب‌های قدر، نقالی، منقبت‌خوانی و اجرای گروه‌های پهلوانی است که از ساعت 21:00 تا 23:00 در پنج نوبت اجرا خواهد شد و اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان مسئولیت برگزاری آن را بر عهده دارد.
مسئول کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان خاطرنشان کرد: برنامه شادمانه «چادر به چادر» از پنجم تا پانزدهم فروردین از ساعت 10:00 تا 12:00 در محل استقرار چادرهای مسافران در باغ فدک برگزار می‌شود.
خاکسار گفت: این برنامه شامل مسابقات بازی‌های بومی و محلی و سنتی است و در 11 نوبت اجرا خواهد شد و اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان مسئولیت برگزاری آن را برعهده دارد.
وی اضافه کرد: «مراسم جزءخوانی قرآن کریم» نیز از بیست‌وپنجم اسفند تا دهم فروردین هر روز یک جز از قرآن کریم در نمازخانه باغ فدک از ساعت 16:00 تا 17:00 در 16 نوبت قرائت خواهد شد و اداره فرهنگی و اجتماعی منطقه 7 شهرداری اصفهان مسئولیت آن را برعهده دارد.
مسئول کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان با اشاره به اهمیت برگزاری این برنامه‌ها در ایام نوروز اظهار داشت: هدف از برگزاری این برنامه‌ها، ایجاد فضایی شاد و معنوی برای شهروندان و مهمانان نوروزی اصفهان است و باغ فدک به‌عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی شهر می‌کوشد تا با ارائه برنامه‌های متنوع، لحظات خوشی را برای همه بازدیدکنندگان فراهم کند.
کد خبر 850099

http://www.sepahannews.ir/fa/News/948698/برگزاری-7-عنوان-برنامه-با-97-اجرا-در-باغ-فدک-ویژه-نوروز-1404
بستن   چاپ