پیام سپاهان
پذیرش 150 خودرو در باغ فدک طی سومین شب فعالیت ستاد خدمات سفر شهر اصفهان
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 16:49:03
پیام سپاهان - مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: شب گذشته (دوشنبه) به‌عنوان سومین شب فعالیت ستاد خدمات سفر شهر اصفهان، 900 نفر شب خواب در هتل‌ها و 165 نفر شب خواب در مهمان‌پذیرها و 150 خودرو در باغ فدک شب خود را سپری کردند.
جواد شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سومین شب از آغاز به‌کار ستاد خدمات سفر شهر اصفهان با اسکان مسافران در هتل‌ها، مهمان‌پذیرها و باغ فدک انجام شد.
وی افزود: شب گذشته (دوشنبه) 900 نفر شب خواب در هتل‌ها و 165 نفر شب خواب در مهمان‌پذیرها و 150 خودرو در باغ فدک شب خود را سپری کردند.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده از امشب منازل استیجاری شهروندان توسط حدود 40 واحد صنفی مجاز و استفاده از بیش از 200 نیروی آموزش دیده (جلیقه پوش) معرفی شده توسط اتحادیه مشاوران املاک فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
شفیعی گفت: در بخش منازل استیجاری بیش از 3000 واحد مسکونی شهروندان اصفهانی توسط واحدهای صنفی مجاز و زیر نظر اتحادیه مشاوران املاک در چرخه اسکان قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: از امشب (سه‌شنبه) ظرفیت مدارس آموزش و پرورش استان توسط 720 مدرسه شامل 6320 کلاس درس و در شهر اصفهان 380 مدرسه شامل 3720 کلاس درس در شش ستاد اسکان فرهنگیان در قالب شش ناحیه آموزش‌وپرورش شهر اصفهان و یک ستاد مرکزی مستقر در اداره کل آموزش‌وپرورش استان نیز در راستای ارائه خدمات اسکان در نظر گرفته شده است.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان خاطرنشان کرد: در ستادهای هدایت مسافران و گردشگران در ورودی‌های شمالی و جنوبی شهر اصفهان نیز محلی برای استقرار کارکنان آموزش و پرورش و ارائه خدمات پیش‌بینی شده است.
شفیعی گفت: پیش‌بینی مراکز مختلف در شهر اصفهان برای اسکان مسافران و گردشگران نیز نشان می‌دهد که ظرفیت‌های قابل توجهی برای اسکان مسافران در نظر گرفته شده است و این اقدامات هماهنگ و گسترده نشان‌دهنده تلاش مسئولان و مدیریت شهری در راستای بهبود شرایط اسکان است.
وی افزود: اعلام ظرفیت‌های باقی‌مانده اسکان و مراکز ارائه اسکان به گردشگران از طریق مراجعه به برنامه کاربردی اصفهان من و تماس با سامانه 24 ساعته 137 امکان‌پذیر است.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان تاکید کرد: در صورت گزینه انتخاب منازل استیجاری صرفاً مراجعه گردشگران به واحدهای صنفی منتخب مشاوران املاک مورد تأیید اتحادیه مشاورین املاک امکان‌پذیر است.
شفیعی گفت: در صورتی که مدارس مورد نظر گردشگران است، صرفاً مراجعه به ستادهای اسکان فرهنگیان در نواحی شش‌گانه منتخب آموزش و پرورش در شهر اصفهان و ستادهای هدایت در مبادی ورودی (شمال و جنوب) شهر اصفهان باید صورت گیرد.
وی ادامه داد: تنها مرکز پذیرش مسافران و گردشگران به‌صورت چادر خواب مجموعه باغ فدک در شمال شهر اصفهان است.
مسئول کمیته اسکان ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان با اشاره به اینکه یک شهر آماده میزبانی شایسته از مسافران و گردشگران نوروزی است، تصریح کرد: دیشب 2300 اسکان و در مجموع از آغاز به‌کار ستاد (از بیست‌وپنجم اسفند) بیش از 5500 مسافر و گردشگر در این کلان‌شهر اسکان داده شده است.
کد خبر 850270

http://www.sepahannews.ir/fa/News/948658/پذیرش-150-خودرو-در-باغ-فدک-طی-سومین-شب-فعالیت-ستاد-خدمات-سفر-شهر-اصفهان
بستن   چاپ