پیام سپاهان
کلاهبرداری 50 میلیاردی در اصفهان با فروش مدرک تحصیلی
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 16:42:26
پیام سپاهان - سردار محمدرضا هاشمی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران پلیس در سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان در پی کسب اطلاع از فعالیت مجرمانه فردی کلاهبردار در زمینه ارائه مدارک تحصیلی غیرمجاز و همچنین وعده اعزام دانشجو به خارج از کشور، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: متهم که با این شیوه و شگرد از 792 نفر در سراسر کشور کلاهبرداری و قصد داشت به صورت غیرقانونی از کشور خارج شود، شناسایی و در عملیات پیچیده و هوشمندانه مأموران در یکی از استان‌های مرزی کشور دستگیر شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان ارزش میزان کلاهبرداری متهم که تاکنون براورد شده است را بیش از 50 میلیارد ریال اعلام و گفت: فرد دستگیر شده پس از اعتراف به بزه ارتکابی و تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل و با قرار قانونی مناسب روانه زندان شد.
کد خبر 6409768

http://www.sepahannews.ir/fa/News/947822/کلاهبرداری-50-میلیاردی-در-اصفهان-با-فروش-مدرک-تحصیلی
بستن   چاپ