پیام سپاهان
ترویج فرهنگ قرآنی در مدارس اصفهان با برگزاری نمایشگاه‌های قرآن
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 13:12:59
پیام سپاهان - سرهنگ حسین رجب‌پور، مسئول بسیج دانش‌آموزی سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان، در حاشیه بیستمین نمایشگاه قرآن و عترت استان اصفهان، به خبرنگار مهر گفت: برگزاری نمایشگاه‌های قرآن می‌تواند به دانش‌آموزان کمک کند تا با فرهنگ غنی قرآن و تولیدات قرآنی آشنا شوند. این تولیدات شامل کتاب‌ها، محتوا و صنایع هنری است که در کنار نمایشگاه‌ها شکل می‌گیرد و می‌تواند به دانش‌آموزان در درک سبک زندگی قرآنی یاری رساند.
وی با اشاره به همکاری‌های انجام شده برای حضور دانش‌آموزان در این نمایشگاه، افزود: تبلیغات گسترده‌ای در سطح مدارس و از طریق گروه‌های خبری انجام شده و اطلاع‌رسانی لازم صورت گرفته است. همچنین، در دو شب جشن روز اولی‌ها در این نمایشگاه برگزار می‌شود که به مدارس شهر اصفهان اطلاع‌رسانی شده است.
رجب‌پور یادآور شد: پل ارتباطی ما با مدارس، حوزه‌های دانش‌آموزی هستند که هر کدام هیئت ثابتی دارند و محافل قرآنی را برگزار می‌کنند.
وی همچنین به برگزاری جلسات و محافل انس با قرآن در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: برنامه‌هایی مانند افطاری ساده که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، در حال اجراست و جشن روز اولی‌ها نیز به‌طور پیوسته در شهرستان‌های مختلف برگزار می‌شود.
وی در پایان تأکید کرد: باید تلاش بیشتری در زمینه فعالیت‌های قرآنی داشته باشیم و امیدواریم بتوانیم به‌صورت قرارگاهی، مجموعه‌هایی که در زمینه کارهای قرآنی فعالیت می‌کنند را گرد هم آوریم تا از توان و ظرفیت‌های موجود به بهترین شکل استفاده کنیم.
کد خبر 6406842

http://www.sepahannews.ir/fa/News/946630/ترویج-فرهنگ-قرآنی-در-مدارس-اصفهان-با-برگزاری-نمایشگاه‌های-قرآن
بستن   چاپ