پیام سپاهان
3 واریزی مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی تا پایان
چهارشنبه 15 اسفند 1403 - 18:00:21
پیام سپاهان - واریزی عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی به پایان رسید، اما 3 واریزی دیگر برای بازنشستگان تا پایان سال در راه است.

در روز‌های پیش رو حقوق اسفندماه بازنشستگان تامین اجتماعی، حق بیمه تکمیلی و حق بیمه عمر این بازنشستگان به حساب آنها واریز خواهد شد.
در حالی که حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی هر ماه از روز بیستم تا سی‌ام ماه بر اساس حروف الفبا واریز می‌شد، حقوق این بازنشستگان در ماه اسفند با یک هفته تأخیر در روز‌های 26 و 27 اسفندماه واریز خواهد شد.
این در حالی است که انتظار می‌رفت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به دلیل نیاز بازنشستگان برای خرید شب عید زودتر از موعد مقرر واریز شود. با این حال به نظر می‌رسد واریز دیرهنگام عیدی بازنشستگان باعث به تأخیر افتادن زمان واریز حقوق اسفندماه آنها شده است.
اما پیش از آن در روز‌های 20 تا 22 اسفند بخشی از حق بیمه تکمیلی و بیمه عمر بازنشستگان به حساب آنها واریز خواهد شد.
4 میلیون و 263 هزار و 198 بازنشسته و مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارند که از 20 تا 27 اسفند 1403 می‌توانند منتظر این واریزی‌ها باشند.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/945402/3-واریزی-مهم-برای-بازنشستگان-تامین-اجتماعی-تا-پایان
بستن   چاپ