پیام سپاهان
بورس قرمزپوش شد
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 14:32:01
پیام سپاهان - امروز (سه شنبه 14 اسفندماه) شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات بازار سرمایه، بیش از 8 هزار واحد افت کرد.

شاخص کل بورس تهران با ریزش 8 هزار و 110 واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 805 هزار و 344 واحدی قرار گرفت و برای دومین روز متوالی در هفته جاری، قرمزپوش شد؛ شاخص بورس، نسبت به روز گذشته (دوشنبه) 0.29 درصد نزولی شد.
شاخص هم‌وزن بورس، نیز با ریزش 4 هزار و 81 واحدی در ارتفاع 829 هزار و 154 واحدی قرار گرفت؛ شاخص کل هم‌وزن بورس، نسبت به روز گذشته (دوشنبه) 0.49 درصد کاهش یافت.
ارزش بازار بورس تهران به 89 همت و 280 میلیارد تومان رسید و تعداد 665 هزار و 280 معامله مورد دادوستد قرار گرفت.
گفتنی است، نماد‌های فارس، فولاد، فملی و وغدیر، بیشترین تاثیر بر ریزش و نماد‌های وبملت، شپنا و شتران، بیشترین، تاثیر بر رشد شاخص کل بورس تهران، داشتند.
شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با ریزش 71 واحدی در ارتفاع 25 هزار و 573 واحدی قرار گرفت؛ شاخص کل فرابورس ایران، نسبت به روز گذشته (دوشنبه) 0.28 درصد افت کرد.
ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به 14 همت و 620 میلیارد تومان رسید.
ارزش بازار پایه فرابورس ایران به 3 همت و 212 میلیارد تومان رسید و تعداد 337 هزار و 162 معامله مورد دادوستد قرار گرفت.
لازم به ذکر است، نماد‌های کگهر، نیشکر، وسپهر، شگویا و خاور، بیشترین، تاثیر بر ریزش و نماد‌های زاگرس و شاوان، بیشترین، تاثیر بر رشد شاخص کل فرابورس ایران، داشتند.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/945252/بورس-قرمزپوش-شد
بستن   چاپ