پیام سپاهان - ایرنا / مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: 65 گروه ثابت و سیار دامپزشکی برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی استان در ماه رمضان و ایام نوروز فعال خواهند بود.
سید رضا موسوی، مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار کرد: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی از شنبه هفته جاری (یازدهم اسفند) در استان اصفهان آغاز شد و بهمدت یک ماه تا یازدهم فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه نظارت کارشناسان دامپزشکی با هدف صیانت از حقوق شهروندان در مورد تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فراوردههای خام دامی در طول ماه رمضان و ایام نوروزی تشدید میشود، ادامه داد: این طرح با مشارکت 81 کارشناس دامپزشکی و 42 ناظر ذبح شرعی استان اصفهان در قالب 65 گروه ثابت و سیار در 2 نوبت صبح و بعداز ظهر اجرا میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: در این طرح کشتارگاه های دام و طیور، طباخیها، رستورانها، کارخانههای فرآوری و کلیه مراکز تولید، بستهبندی، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی تحت پوشش دامپزشکی در 28 شهرستان استان به مدت یک ماه و بهصورت شبانهروزی مورد بازرسی قرار میگیرند.
موسوی اضافه کرد: کارشناسان دامپزشکی استان اصفهان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی بدون اغماض و بهصورت قاطع با هماهنگی مراجع قضایی با متخلفان برخورد قانونی و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری میکنند.
وی از شهروندان خواست فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این بخش آن را به سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره تلفن 1512 گزارش دهند.
استان اصفهان یکی از قطبهای تولید محصولات دامی کشور و با 2 هزار و 600 واحد مرغداری صنعتی، 17 کشتارگاه طیور و 33 کشتارگاه دام و بیش از 10 هزار مرکز بسته بندی و فرآوردههای خام دامی دارای ظرفیت مناسب در این بخش اقتصادی است.
بازار
![]()
http://www.sepahannews.ir/fa/News/945237/نظارت-65-گروه-دامپزشکی-بر-فرآوردههای-دامی-در-اصفهان