پیام سپاهان
کامبک شگفت انگیز: امیدهای رقیب را ناامید کردند
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 22:03:39
پیام سپاهان - به گزارش “ورزش سه"، در مسابقه حساس این هفته تیم گیتی پسند در اصفهان میزبان پیکان تهران بود و سه بر دو مغلوب شد تا سیزدهمین شکست فصل خود را تجربه کند.
شاگردان پیمان اکبری در ست‌های اول و دوم این دیدار 25 بر 23 و 28 بر 26 مغلوب شدند، اما با کام بکی شگفت انگیر در ست‌های سوم تا پنجم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 18، 28 بر 26 و 21 بر 19 به پیروزی رسیدند دوازدهمین برد خود را به دست آوردند.
پیکان با این پیروزی 31 امتیازی شد و با یک پله صعود در جدول به رتبه پنجم صعود کرد و نماینده اصفهان نیز با هفت برد و 21 امتیاز در رتبه یازدهم قرار گرفت. با توجه به اینکه دیدار رفت دو تیم نیز سه بر صفر به سود پیکان به پایان رسید، این نماینده تهران دبل پیروزی مقابل گیتی‌پسند ثبت کرد.
محمد ابراهیم‌زاده، علی اصغر حاجی کاظمی، میثم پارسه، رمضان جلال و مهدی نویدی‌نو به ترتیب به عنوان ناظر فنی، ناظر داوری، داور اول، داور دوم و داور ویدئوچک، نظارت و قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند.
این دیدار 213 دقیقه طول کشید، 300 تماشاگر داشت و سه کارت زرد از سوی داور نشان داده شد. عرفان جلالی نژاد از تیم گیتی پسند و مجتبی میرزاجانپور از پیکان کارت زرد گرفتند و نماینده اصفهان یک کارت تاخیر هم دریافت کرد.
تیم پیکان در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر مردان میزبان پاس گرگان است و گیتی‌پسند در اسلامشهر میهمان طبیعت خواهد بود.

http://www.sepahannews.ir/fa/News/941890/کامبک-شگفت-انگیز--امیدهای-رقیب-را-ناامید-کردند
بستن   چاپ