پیام سپاهان
سردار فتحیان: بیش از 3 میلیون جوان به نجاتگران هلال احمر ایران پیوستند
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 18:23:30
پیام سپاهان - به گزارش خبرنگار مهر، سردار نصرالله فتحیان عصر چهارشنبه در نخستین یادواره 400 شهید امدادگر دفاع مقدس استان اصفهان، با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در سطح استان اصفهان، ملی و بین المللی سازمان کم نظیری است، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر ایران در دوران بسیار پرافتخار آقای کولیوند توسعه فوق العاده پیدا کرده است و به ویژه در حوزه جذب جوانان که بیش از سه میلیون نفر جوان و نوجوان به جمع نجاتگران هلال احمر ایران پیوستند.
وی ادامه داد: هم اینک بیش از 37 هزار نفر جوان و نوجوان کاملاً آماده به رکاب هستند و 70 هزار نفر امدادگر دوره دیده مجهز و متخصص داریم که 6 هزار نفر از آنان از اصفهان است و این افراد نیروهای امدادگری هستند که آمادگی دارند در هر رخدادی در کوتاه‌ترین زمان خود را برسانند.
رئیس مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت در ادامه به برگزاری یادواره 400 شهید امدادگر استان اصفهان اشاره کرد و گفت: زمانی‌که قرار شد در این برنامه به عنوان سرباز ملت صحبت کنم، فکر کردم چه بگوییم که روح شهدا شاد شود و باید در اصفهان از محضر شهدا، از مردم با غیرت، با شرف، کم نظیر و باهوش و شهیدپرور استان اصفهان در این مکان نورانی قدردانی کنیم.
سردار فتحیان با بیان اینکه اصفهانی‌ها در دوران دفاع مقدس سنگ تمام گذاشتند، ابراز کرد: جوانان این دیار با میانگین سنی 20 سال و بیش از 150 هزار نفر به دعوت امام (ره) لبیک گفتند و در دو لشکر بزرگی که به فرمان امام تأسیس شده بود یعنی لشکر 14 امام حسین (ع) و لشکر هشت نجف و ده‌ها یگان پشتیبانی، این نیروها جانانه فداکاری کردند.
وی اضافه کرد: از این جمعیت، بیش از 58 هزار نفر جانباز و 24 هزار نفر به شهادت رسیدند.
رئیس مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اینکه در اصفهان خانواده‌هایی وجود دارد که 6 شهید، پنج شهید و چهار شهید تقدیم انقلاب کردند، افزود: در این گلستان شهدا فرماندهان بزرگی چون شهید خرازی، احمد کاظمی، علی زاهدی، محمد حجازی و نیل فروشان و بیش از هشت هزار شهید آرمیدند.
سردار فتحیان با بیان اینکه بیش از 10 هزار نفر امدادگر، پرستار و پزشک از اصفهان به فرمان امام (ره) لبیک گفتند و تمام بیمارستان‌های صحرایی، بهداری‌ها و پایگاه‌های امدادی دوران جنگ هشت‌ساله را رونق دادند، خاطرنشان کرد: اصفهانی‌ها بیش از 10 هزار عمل جراحی حیات بخش در دفاع مقدس انجام دادند.
وی افزود: ما در هشت سال دفاع مقدس هیچ گاه درخواستی از اصفهان نداشتیم که اجابت نشده باشد و نخستین ستاد امداد و نجات دوران دفاع مقدس در هلال احمر اصفهان راه اندازی شد که پایگاه اعزام نیروهای امدادی به جبهه بود.
رئیس مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اینکه تنها بیش از 23 اورژانس و 50 پست امدادی در لشکر امام حسین اصفهان وجود داشت، اضافه کرد: گروه‌های امدادی و نجاتگران لشکر 14 امام حسین (ع) به بیش از 21 هزار مجروح جنگ امدادرسانی کردند و تمام بیمارستان‌های اصفهان در دوران دفاع مقدس قطب جراحی بود.
سردار فتحیان با اشاره به چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب، خاطرنشان کرد: در سالروز پیروزی انقلاب می‌توانیم با عظمت اعلام کنیم که این انقلاب دارای چهار ویژگی است؛ ملت بزرگ، رهبر بزرگ، مکتب بزرگ و دشمنان بزرگ و ملت ایران در این 46 سال غوغا کرده و با همه سختی‌ها و مشکلات و فشارهای اقتصادی و سیاسی مقاومت کردند.
کد خبر 6377144

http://www.sepahannews.ir/fa/News/941796/سردار-فتحیان--بیش-از-3-میلیون-جوان-به-نجاتگران-هلال-احمر-ایران-پیوستند
بستن   چاپ