پیام سپاهان
30 درصد از نانوایی‌های بهارستان جریمه شدند
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 2:02:59 PM
پیام سپاهان - رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان از پایش 100 واحد نانوایی خبر داد و گفت: 30 درصد از واحدهای صنفی پخت نان بربری و سنگک به دلیل تخلفات گران‌فروشی و کم‌فروشی جریمه شدند. - اخبار استانها -
رحمت‌الله بیک‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان، با اشاره به تعداد زیاد نانوایی‌های فعال در این شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به 600 واحد صنفی نانوایی در بهارستان فعالیت دارند که بخش عمده‌ای از آن‌ها نان بربری و سنگک پخت می‌کنند.
وی افزود: در جدیدترین مرحله پایش نانوایی‌های سطح شهرستان، 100 واحد نانوایی مورد بررسی قرار گرفتند که متأسفانه 30 درصد از آن‌ها مرتکب تخلفاتی همچون گران‌فروشی و کم‌فروشی شده بودند و طبق قانون جریمه شدند.
بیک‌پور با اشاره به مهم‌ترین تخلفات نانوایی‌های بهارستان تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی، فروش نان با چند نرخ متفاوت است که نانوایان طبق قوانین که از آرد یارانه‌ای استفاده می‌کنند، موظف به رعایت نرخ مصوب هستند و حق ندارند نان را گران‌تر بفروشند.
وی تأکید کرد: در برخی موارد نیز مشاهده شده است که نانوایان برای کسب سود بیشتر، نان را با وزن کمتر از حد استاندارد به مشتریان عرضه می‌کنند که این اقدام مصداق کم‌فروشی است و برخورد جدی با این تخلف در دستور کار قرار دارد که 6 واحد صنفی نانوایی در این رابطه جریمه شدند.
رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر عملکرد نانوایی‌های بهارستان گفت: به‌منظور کنترل بازار و پیشگیری از تخلفات صنفی، گشت‌های مشترکی با حضور کارشناسان فرمانداری، شبکه بهداشت، اتاق اصناف، و اداره صنعت و معدن به‌طور مستمر در سطح شهرستان برگزار می‌شود.
بیک‌پور با اشاره به اهمیت همکاری مردم در شناسایی متخلفان افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، از طریق سامانه 124 شکایت خود را ثبت کنند تا بازرسان به موضوع رسیدگی کرده و با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
تأمین سوخت جایگزین برای نانوایی‌های مازندران آغاز شد رئیس اتاق اصناف بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: نان یکی از اصلی‌ترین کالاهای مصرفی مردم است و باید با کیفیت مناسب و قیمت مصوب در اختیار شهروندان قرار گیرد و نظارت‌ها و برخوردها با هدف حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام می‌شود و انتظار داریم که نانوایان نیز با رعایت قوانین، در تأمین نان باکیفیت برای مردم همکاری کنند.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/fa/News/941693/30-درصد-از-نانوایی‌های-بهارستان-جریمه-شدند
بستن   چاپ