پیام سپاهان
از بررسی لایحه الحاق تا دیدار با بخش خصوصی
سه شنبه 23 بهمن 1403 - 13:04:18
پیام سپاهان - نماینده مردم نایین در مجلس گفت: حضور اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در استان اصفهان فرصتی طلایی است که در بحث بودجه‌بندی‌ها تأثیر به‌سزایی خواهد داشت.
الهام آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به سفر اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به استان اصفهان، اظهار کرد: استان اصفهان امروز میزبان اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی است.
وی افزود: این میزبانی در حالی انجام می‌شود که در فصل بودجه قرار داریم و طبق آئین‌نامه داخلی مجلس، در قسمت دوم بودجه، بحث پیوست‌ها مطرح است؛ در همین راستا، از اعضای کمیسیون دعوت شده تا سه‌شنبه و چهارشنبه در اصفهان و پنجشنبه و جمعه در شهرستان نائین حضور داشته باشند.
نماینده مردم نائین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این حضور در استان، فرصتی طلایی است که قطعاً در بحث بودجه‌بندی‌ها تأثیر به‌سزایی خواهد داشت. البته، بررسی لایحه الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (3) را نیز در دستور کار داریم.
وی ادامه داد: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه تا ظهر امروز به اصفهان می‌رسند و بعد از ظهر جلسه‌ای با فعالان اقتصادی و بخش خصوصی خواهیم داشت. همچنین بررسی لایحه الحاق (3) نیز فردا در اصفهان انجام خواهد شد.
آزاد ابراز کرد: امیدواریم حضور اعضای این کمیسیون در استان اصفهان، چه برای کشور و چه برای استان، در بحث بودجه‌ها تأثیرگذار بوده و منشأ خیر، برکت و اثر باشد.
کد خبر 839105

http://www.sepahannews.ir/fa/News/941296/از-بررسی-لایحه-الحاق-تا-دیدار-با-بخش-خصوصی
بستن   چاپ