پیام سپاهان
وزش باد شدید و کولاک برف با کاهش 10 درجه‌ای دما در اصفهان
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 15:25:32
پیام سپاهان - معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان از فعالیت سامانه‌های بارشی از امروز در بیشتر نقاط همراه با بارش‌های برف و باران، گاهی وزش باد شدید، کولاک برف در گردنه‌ها، مه‌آلودگی و کاهش دید در مناطق مستعد استان خبر داد.
نوید حاجی‌بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، با فعالیت سامانه‌های بارشی از امروز تا وقت یکشنبه بیست‌ویکم بهمن، در اغلب نقاط استان، بارش‌های برف و باران، گاهی وزش باد شدید، کولاک برف در گردنه‌ها، مه آلودگی و کاهش دید قبل و پس از فعالیت سامانه پیش‌بینی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه شدت فعالیت سامانه بارشی طی عصر امروز تا نیمه وقت فردا در مناطق غربی و جنوبی استان تشدید خواهد شد، افزود: در این مدت شدت وزش باد شدید و وقوع طوفان لحظه‌ای در مناطق شرقی و جنوبی مورد انتظار است.
معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره صدور هشدار سطح زرد با فعالیت سامانه سرد بارشی تصریح کرد: فعالیت این سامانه از اواسط روز شنبه تا نیمه وقت یکشنبه در نواحی شمالی، غربی و مرکزی استان فعال خواهد بود، به طوری که از اوایل هفته آینده با کاهش محسوس دما روبه‌رو خواهیم بود.
وی ادامه داد: طی مدت یاد شده شهرهای اردستان، مهاباد، نطنز، بادرود، کاشان، آران و بیدگل، بوئین میاندشت، فریدونشهر، فریدن، چادگان، گلپایگان، خوانسار، خوربیابانک، چوپانان، نائین، انارک، شاهین‌شهر و میمه، مورچه خورت، اصفهان، برخوار، فرودگاه اصفهان، لنجان، مبارکه، خمینی‌شهر، دهق و فلاورجان، تحت تأثیر این سامانه است.
حاجی‌بابایی بر لغزندگی و کاهش دید و اختلال در ناوگان حمل و نقل هوایی، ریلی و جاده‌ای به ویژه در گردنه‌های کوهستانی، احتمال خسارت به صنعت کشاورزی، احتمال اختلال در عملیات پروازی فرودگاه، اختلال در تردد در تمام مسیرهای مواصلاتی در نیمه شمالی استان هشدار داد.
وی بر آمادگی راهداری و شهرداری جهت برف‌روبی در جاده‌ها و معابر شهری، احتیاط در تردد درون شهری و جاده‎‌ای، پرهیز از سفرهای غیرضروری، تجهیز خودروها به وسایل زمستانی و خودداری از کوهنوردی تاکید کرد.
معاون پیش‌بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره صدور دومین هشدار سطح زرد هواشناسی با نفوذ و ماندگاری توده هوای سرد از اوایل روز یکشنبه تا اواخر وقت سه‌شنبه بیست‌وسوم بهمن، با کاهش نسبی دما بین شش تا 10 درجه سانتی‌گراد، اظهار کرد: فعالیت این سامانه در مناطق غربی، جنوبی، مرکزی و شرقی استان به ویژه اسلام‌آباد موگویی، انارک، بوئین میاندشت، سمیرم، چادگان، خمینی‌شهر، خوانسار، فریدن، دهاقان، دهق، برخوار، شهرضا، فرودگاه اصفهان، فریدونشهر، فلاورجان، کبوترآباد، کوهپایه، لنجان، مبارکه، مورچه خورت، نائین، نجف‌آباد، هرند و ورزنه پیش‌بینی شده است.
وی افزایش مصرف حامل‌های انرژی و خسارت به صنعت کشاورزی را از اثرات مخاطرات فعالیت سامانه مذکور اعلام کرد و افزود: صرفه‌جویی و مدیریت در مصرف حامل‌های انرژی به ویژه در بخش خانگی و صنعتی و انجام تدابیر پیشگیرانه در صنعت کشاورزی توصیه کرد.
حاجی‌بابای گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به 13 درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به دو درجه سانتی‌گراد می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه امروز دمای 16 شهر اصفهان پایین‌تر از صفر درجه سانتی‌گراد ثبت شده است، خاطرنشان کرد: مهاباد با دمای 19 درجه سانتی‌گراد و بوئین میاندشت با کمینه دمای 5 درجه زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین مناطق استان هستند.
کد خبر 837419

http://www.sepahannews.ir/fa/News/939621/وزش-باد-شدید-و-کولاک-برف-با-کاهش-10-درجه‌ای-دما-در-اصفهان
بستن   چاپ