پیام سپاهان
توزیع 350 تن کالاهای اساسی در کاشان
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 18:28:29
پیام سپاهان - مدیر جهاد کشاورزی کاشان ضمن تاکید بر اقدامات صورت گرفته برای تنظیم بازار از توزیع 350 تن کالاهای اساسی در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -
علی محلوجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر در بیان اقدامات صورت گرفته از سوی اداره جهاد کشاورزی شهرستان کاشان، اظهار داشت: تکمیل فاز اول و شروع عملیات اجرایی فاز دوم باغ 400 هکتاری برزک کاشان از جمله اقدامات صورت گرفته است.
وی ضمن تاکید بر ارتقای بهره‌وری از منابع آبی موجود، افزود: در این راستا 35 رشته قنات مرمت شد و سه کیلومتر لوله‌گذاری نیز انجام شد و 250 هکتار نیز آبیاری نوین از سوی بهره‌برداری در شهرستان کاشان با ارائه مشوق‌های لازم از سوی جهاد کشاورزی صورت پذیرفت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان ضمن اشاره به افزایش 20 درصدی تحویل گندم به سیلو جبل عاملی نسبت به مشابه سال گذشته، خاطرنشان کرد: در این راستا یک هزار و 200 تن گندم تولیدی از سوی کشاورزان به این سیلو تحویل داده شد.
وی ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای مبارزه با آفات کشاورزی و پیشگیری از ابتلا محصولات به آفات از سوی جهاد کشاورزی، گفت: در سطح 13 هزار هکتار اراضی باغی و زراعی کشاورزی شهرستان کاشان پایش و مبارزه با آفات و بیماری‌ها انجام شد.
محلوجی با بیان اینکه جهاد کشاورزی شهرستان کاشان در راستای تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها به صورت مستمر اقدام به توزیع کالاهای اساسی کرده است، تصریح کرد: در این راستا و با اقدامات و برنامه‌ریزی صورت گرفته 350 تن انواع کالاهای اساسی از سوی جهاد کشاورزی شهرستان کاشان تأمین و توزیع شد.
ذخایر مطلوب کالاهای اساسی برای مبارک رمضان و عید نوروز وی از راه‌اندازی سه واحد مرغداری جدید در یک سال گذشته در شهرستان کاشان خبر داد و تاکید کرد: این واحدهای مرغداری شامل مرغ‌های گوشتی و تخم‌گذار بوده و ظرفیت این واحدهای جدید مرغداری به 553 هزار قطعه می‌رسد.
انتهای پیام/801/

http://www.sepahannews.ir/fa/News/938493/توزیع-350-تن-کالاهای-اساسی-در-کاشان
بستن   چاپ