پیام سپاهان
مسابقات تعمیر و نگهداری خودرو نیروی زمینی در اصفهان در حال برگزاری است
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 18:28:08
پیام سپاهان - به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «مجید آقاهرندی» فرمانده مرکز پشتیبانی شهید خرازی نیروی زمینی سپاه از برگزاری مسابقه تعمیر و نگهداری خودرو نیروی زمینی خبر داد و اظهار داشت: تعمیر و نگهداری خودرو و مسائلی که با حرکت نیرو و تجهیزات سروکار دارد از اهمیت ویژه ای در سپاه برخوردار است.
فرمانده مرکز پشتیبانی نیروی زمینی پادگان شهید خرازی با بیان اینکه این مسابقات برای فرهنگ‌سازی در زمینه نت (نگهداری و تعمیر) خودرو انجام شده افزود : 11 تیم از سراسر کشور در این مسابقات به مدت دو روز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و برندگان در بخش‌های مختلف پس از مسابقات اعلام خواهند شد.
وی ابراز خاطر نشان کرد: حفظ بیت المال هم از اهم توصیه های دینی و اخلاقی شمرده می شود و هم در دستورات فرمانده ی معظم کل قوا (مد ظله ) بر آن تاکید شده و برگزاری چنین مسابقاتی در راستای فرهنگ‌سازی در حوزه تعمیر و نگهداری برگزار می شود تا شاهد کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت عمل در مأموریت‌های نیروی زمینی، حفظ سرمایه‌ها و افزایش عمر تجهیزات باشیم.
آقاهرندی با اشاره به زیرساخت‌هایی که برای برگزاری این مسابقات آماده شده است، عنوان کرد: بالغ بر یک ماه تلاش همکاران ما برای آماده‌سازی زیرساخت‌ها و برگزاری مسابقات امروز به نتیجه رسیده است. فضایی به وسعت 5 هزار متر برای این کار اختصاص داده شده و تجهیزات لازم به همراه خودروهای مختلف و میزهای کار به همراه پشتیبانی فنی برای برگزاری مسابقات آماده‌سازی شده است.
فرمانده مرکز پشتیبانی نیروی زمینی پادگان شهید خرازی در پایان از حمایت و پشتیبانی‌های فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار پاکپور و معاونت آماد و پشتیبانی سردار کوهستانی نیروی زمینی برای برگزاری این مسابقات تقدیر کرد.
انتهای پیام/

http://www.sepahannews.ir/fa/News/938485/مسابقات-تعمیر-و-نگهداری-خودرو-نیروی-زمینی-در-اصفهان-در-حال-برگزاری-است
بستن   چاپ